Bra bemötande och fin stöttning, både före och efter försäljning.
Maria Lindelöf
Maria Lindelöf är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Maria Lindelöf har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Maria Lindelöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Lindelöf har haft 23 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-02
19 omdömen om Maria Lindelöf
Maria överträffade alla våra förväntningar med sin professionalitet och integritet, sitt vänliga bemötande och tillgänglighet.
Helt okej upplevelse i processen.
Maria var verkligen en duktig ,proffsig mäklare. Hon förklarade hur hon lagt upp försäljningen , mycket pedagogiskt , och allt gick fantastiskt bra. Det var lätt att tycka om henne med sitt trevliga sätt och leende.
Hon hjälpte oss med allt i samband med vårt bostadsköp. Hon är en mycket vänlig, artig och professionell person som verkligen vägledde oss genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill köpa bostad.
Maria var superbra, hon var tillgänglig, strukturerad och trygg från start till mål.
Maria är både professionell och erfaren, vilket kom väl tillpass när det uppstod lite oväntade situationer i budgivning och kontraktsskrivning.
Maria är kunnig, påläst och ger ett förtroendeingivande intryck, vilket är guld värt när man som säljare och köpare ska göra en sån stor affär. Maria har förmågan att skapa en trygg och tydlig relation med sina kunder. Hon är tillgänglig för både säljare och köpare. Maria överträffade våra förväntningar när det gäller det pris lägenheten såldes för.
Bra bemötande. Lätt att få kontakt med, bra återkoppling. Kan varmt rekommendera Maria på Svensk Fastighetsförmedling.