Bra och positivt bemötande Ett snabbt och bra genomförande när det gällde försäljningen
Victoria Håkansson
Victoria Håkansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sunne
.Victoria Håkansson har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Victoria Håkansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Victoria Håkansson har haft 44 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
35 omdömen om Victoria Håkansson
En genomgående mycket positiv upplevelse. Som utländska köpare var hela processen ny för oss, och vi hade många frågor om hur en bostadsaffär går till i Sverige. Vi möttes alltid av tålamod, tydliga förklaringar och snabba svar, oavsett hur små frågorna var. Allt det praktiska kring kontrakt och handlingar löpte smidigt. Vi fick information i god tid och behövde aldrig ligga på för att något skulle hända. Ett professionellt och trevligt bemötande hela vägen som gjorde att köpet kändes tryggt trots att vi kom utifrån. Rekommenderas varmt.
Victoria hade vi väldigt bra bemötande av å hjälpte oss på ett bra sätt att avsluta affären. Tydlig information om köpet förfarande
Victoria har vært helt fantastisk gjennom hele kjøpsprosessen! Hun er en utrolig dyktig, profesjonell og engasjert megler som følger opp selgeren godt, samtidig som hun ivaretar kjøperens interesser på en trygg og balansert måte. Som norske kjøpere satte vi spesielt pris på at hun var tilgjengelig, forklarte alt tydelig og hjalp oss med det praktiske rundt kjøpet. Dialogen har vært kjempegod hele veien, og vi har følt oss trygge og godt ivaretatt fra første kontakt til handelen var avsluttet. Vi anbefaler Victoria på det varmeste!
Hon har varit toppen och tillmötesgående på alla sätt. Rekommendersr henne. /God man Gun-Britt Pettersson
Vi upplever att Viktoria är en lyhörd mäklare som ser till säljarens behov och önskemål, även köparens frågor. Vi är tacksamma att vi valde Svensk Fastighetsförmedling och Viktoria som mäklare. Hälsningar Elisabeth och Eric.
Kompetent o ett trevligt öppet sätt.
Närvarande under hela processen. Tillmötesgående och inlyssnande för behov och önskemål. Trevligt och familjärt, och professionellt.
Very good and clear communication. Professional approach. They helped us well through the proces.
Trevligt bemötande. Allt har gått sjukt smidigt!