Mika Lappalainen

Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
4.8
Affärer senaste året

Mika Lappalainen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Mika Lappalainen har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Mika Lappalainen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 341 omdömen med ett betyg på 4.8. Mika Lappalainen har haft 62 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

341 omdömen om Mika Lappalainen

Sedan starten hos Reco 2016
Charlotte S
Sålde sitt hus med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Nylund

Lugn och saklig så man känner sig trygg i processen.

Ulf Peter R
Nylund

Trevlig, rak kommunikation. Verkar kunnig, vad jag kan bedömma.

Jenny B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Öster

Jätteduktig och ärlig mäklare!

Ulf L
Herrgården

Alltid lika tryggt och lämna över en bostadsaffär till Mika...trevligt bemötande,noggrann,väldigt kompetent med sin erfarenhet, detta var min femte bostadsaffär med Mika...med anrda ord jättenöjd...

Lydia W
Köpte sin bostad med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Granstalida

Mika helped us in an amazing way to buy our house. As he also speaks English he would translate for us which was really helpful. He is very knowledgeable so he could also help us with a lot of the other tasks we needed to take care of when buying a house as a foreigner. Great service all around.

Anna B
Borgen

Mika Lappalainen känns trygg och vänlig genom hela processen och det var viktigt för oss.

Janet Marie-Louise H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mika Lappalainen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Karlsdal

Vi blev jättenöjda och allt blev bra. Marie-Louise och Åke

Burkhard L
Vaggeryd

Mycket Kompetent, noggrann,vänlig,arbetsam,

Thomas Jurgen S
Bredaryd

Bra engagemang, tydlighet. Tar vara på sin erfarenhet. Bra bemötande. Bra rådgivning.

Kurt Åke Holger H
Karlsdal

Vi är mycket nöjda med Mikas engagemang när det gäller vårt köp av lägenheten. Det gick snabbt och smärtfritt.