feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Transab Distribution

4.0
Betyg
Reco
Ring företaget
Transab Distribution

Upplagsvägen 25 117 43 STOCKHOLM

Transab Distribution finns på Upplagsvägen 25 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Flytt och Åkerier

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Transab Distribution

Läs vad Recos användare tycker om Transab Distribution

• Status: 1
    Göran S skrev om Transab Distribution:
    Ett bra och välskött företag med bra rykte och nöjda kunder. Bra personal. Aldrig några problem att få fakturorna betalda i tid.
    2009-01-14

Företag nära Transab Distribution

Rot Rör AB

Midsommarslingan 2, HÄGERSTEN

Läs mer om Rot Rör AB

33 recos

Hampus P

Hampus P tycker:

"Bra hjälp och trevligt bemötande - servicen oklanderlig! Dock slutade det med att vi fick betala mer för restid och admin (restid för två personer ... "

Kransens VVS

Upplagsv. 10, STOCKHOLM

Läs mer om Kransens VVS

3 recos

Nils H

Nils H tycker:

"Supersnabbt, bra och ordentligt genomfört jobb. Rekommenderas. "

Stockholms Karosslack

Elektravägen 3, HÄGERSTEN

Läs mer om Stockholms Karosslack

Barbro S

Barbro S tycker:

"Kalas allt från bemötande till resultat, här kan dom stora verkstäderna lära sig mycket. "

Master Design Sverige AB

Upplagsvägen 1, STOCKHOLM

Läs mer om Master Design Sverige AB

Anders A

Anders A tycker:

"Snabba leveranser, Proffsig personal, snygga grejer, Fint showroom i Årsta skolgränd där man kan se mycket av grejerna som man vill ha innan man bestä ... "

Exclusive Cars i Stockholm AB

Elektravägen 7-9, HÄGERSTEN

Läs mer om Exclusive Cars i Stockholm AB

Marcus R

Marcus R tycker:

"Top service - top dollars! Mycket trevligt och bra även om de monterade elektroniken fel till dragkroken, men det har de lovat att rätta till. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Transab Distribution

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.