Tryggsam

www.tryggsam.se
  • BadgeNineYears
1 902
4.3

Vi på Tryggsam kompletterar försäkringar med smarta säkerhetstjänster! I över ett decennium har Tryggsam varit en pålitlig partner som kompletterar försäkringar med innovativa säkerhetstjänster. Vårt mål är att du aldrig ska behöva använda din försäkring – och i de fall där försäkringen inte täcker allt, finns vi här för att...

1902 omdömen om Tryggsam

Sedan starten hos Reco 2017

Visar 1902 omdömen med 4.3 i snittbetyg
Per Håkan R

Vidrigt företag som ansluter dig till sin verksamhet trots att du sagt nej tack!

Anders Torbjörn Å

Efter sedvanlig genomgång av våra abbonemang tänkte jag avboka vårt på tryggsam. Mkt trevligt och korrekt bemötande av Charlotta som påpekade fördelarna med ert erbjudande och också kunde få till ett trevligt pris Tack

Svar från Tryggsam

Hej Anders Torbjörn Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med hjälpen ni fick av Charlotte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Natali L
Skrev om Tryggsam

Riktigt trevligt och hjälpsam. Riktigt bra kundbemötande

Svar från Tryggsam

Hej Natali Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Kaj Juhani O

Tack! Charlott för kundgjälpen. Kaj

Svar från Tryggsam

Hej Kaj Juhani Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med hjälpen ni fick av Charlotte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Ingegerd Anne-Louise S

Mycket trevlig och tillmötesgående.

Svar från Tryggsam

Hej Anne-Louise Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Stefan N
Skrev om Tryggsam

Blev snabbt uppringd efter att jag kontaktat kundtjänst, mitt ärende behandlades enligt mina önskemål och ett mycket trevligt bemötande av henne 👍 kommer inte ihåg namnet..

Svar från Tryggsam

Hej Stefan Tack för er feedback! Det glädjer oss att vi kunde erbjuda den hjälp ni sökte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Alexander A
Skrev om Tryggsam

Snabbt o effektivt, inte massa onödiga grejer utan fick hjälp med det jag ville och Charlotte är trevlig i sitt bemötande vilket gjorde att samtalet vart bättre i helheten 👍🏽

Svar från Tryggsam

Hej Alexander Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet ni fick av Charlotte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Jeanette B
Skrev om Tryggsam

Tackar för att ni hade förståelse för min sjukdomstillstånd. Jag tar mycket mediciner som gör att jag inte är så klar i huvudet. Så en en gång tack för er medmänsklighet mvk Jeanette

Svar från Tryggsam

Hej Jeanette Tack för er feedback! Vi hoppas att ni blir bättre snart och har ni frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss igen! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Elin Kristin K

Jag får alltid snabb upplysning om allt som rör kreditupplysningar och händelser runt konton som jag bör känna till.

Svar från Tryggsam

Hej Elin Kristin Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Johannes Simon S

Toppen, trevlig hjälpsam direkt.

Svar från Tryggsam

Hej Johannes Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Kristin Maria J

Pålitligt! Tryggt att bli uppdaterad när något händer!

Svar från Tryggsam

Hej Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Johan S
Skrev om Tryggsam

Bra men lite för dyra tjänster

Svar från Tryggsam

Hej Johan Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Jori T
Skrev om Tryggsam

Helt ok när varje gång om det skulle hända eller om det något som lite oklart vad händer

Svar från Tryggsam

Hej Jori Tack för er feedback! Har ni frågor kring tjänsten är ni välkommen att kontakta oss! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Susanne O
Skrev om Tryggsam

De gånger jag haft kontakt med Tryggsam har det funkat bra. Jag får notiser när jag förvätat mig att få dem så det tycks som att tjänsten funkar.

Svar från Tryggsam

Hej Susanne Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Mario Thomas Walter K

Det gick allt mycket smidigt med allt

Svar från Tryggsam

Hej Mario Thomas Walter Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Tony D
Skrev om Tryggsam

Alltid lika snabba med info om vad sker

Svar från Tryggsam

Hej Tony Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Åsa A
Skrev om Tryggsam

Trevlig kundsupport Charlotte. Hon hjälpte mig och löste det jag ville.

Svar från Tryggsam

Hej Åsa Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med servicen ni fick av Charlotte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Camilla H
Skrev om Tryggsam

Det känns bra att dom har koll

Svar från Tryggsam

Hej Camilla Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Susanne Marie W

Jag känner mig säker och trygg med Tryggsam

Svar från Tryggsam

Hej Susanne Marie Tack för er feedback! Vad kul att höra att ni är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Eva L
Skrev om Tryggsam

Sköter sitt uppdrag bra. Är nöjd.

Svar från Tryggsam

Hej Eva Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Johan B
Skrev om Tryggsam

Tycker det har fungerat som det ska.

Svar från Tryggsam

Hej Johan Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Åke Å
Skrev om Tryggsam

Har alltid blivit trevligt bemött av Tryggsam. Visar vilka tjänster de kan erbjuda och till vilket pris. Har jag behövt låna pengar har det gått bra tyvärr till något sämre ränta än vad jag kunnat låna på andra banker. Sammanfattningsvis är jag jättenöjd med personalens bemötande. De är hjälpsamma, trevliga och tar sig tid att lyssna på vad jag har att säga. Tack!

Svar från Tryggsam

Hej Åke Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med tjänsten och bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Camilla B
Skrev om Tryggsam

En fin och bra upplevelse och mycket bra bemötande av Charlott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ger jag

Svar från Tryggsam

Hej Camilla Tack för er feedback! Vad fint att ni är nöjd med bemötandet ni fick av Charlotte! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Vivianne B
Skrev om Tryggsam

Jag känner mig trygg med Tryggsam. Har hittills fått snabbt info om/nör det händer något anmärkningsvärt

Svar från Tryggsam

Hej Vivianne Tack för er feedback! Vad härligt att ni är trygg och nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Izabella Katarina Z

Påstridiga försäljare. Försökt säga upp min tjänst enligt ångerrätten men blir ignorerad. Dessutom blivit uppskriven på någon jävla försäljnings-lista och blivit uppringd av 25 försäljare på 5 dagar. Kommer bli en anmälan till Konsumentverket och ARN eftersom detta oseriösa företag inte kan ta hänsyn till distansavtalslagen. Teckna ingenting med detta företag.

Teodor H
Skrev om Tryggsam

Har aldrig upplevt en situation där jag behövt era tjänster

Svar från Tryggsam

Hej Teodor Tack för er feedback! Vad skönt att ni inte behövt nyttja tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Bo N
Skrev om Tryggsam

Funkar bra riktigt bra bra bra bra

Svar från Tryggsam

Hej Bo Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Lars Göran N

Får alltid meddelande vid kreditföfrågningar,mycket bra.

Celine Ö
Skrev om Tryggsam

Jag blev påtvingad abonnemang så det känns inge bra. Försökt säga upp tidigare men det är inte lätt

Anton N
Skrev om Tryggsam

Har känt att jag har tillräckligt skydd via andra försäkringar. Generellt ganska otrevliga då man pratat med dem på telefon

Annika B
Skrev om Tryggsam

Ingen egentlig upplevelse, men så bra att ni skänker pengar till Barncancerfonden. Det känns ju bra att jag indirekt bidrar.

Svar från Tryggsam

Hej Annika Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Anders J
Skrev om Tryggsam

Dom ringer upp och säljer sig själva o lovar ett pris som ska gälla för alltid bara för att senare höja priset, och sen höja det igen. Så var det med det för alltid priset

Zenita P
Skrev om Tryggsam

Var på väg att byta till en annan tjänst, men fick då ett lika bra erbjudande från Tryggsam, så valde att stanna kvar. Tycker tjänsten är bra, men inte fullt lika säker på hur "bra" den är vid skarpt läge. Provade även på deras brandlarm en period, men innan den tjänsten avslutades kom flera falsklarm, vilket var väldigt obehagligt. Nyttjade aldrig nyckelbrickan när jag hade den tjänsten, men något som hade varit mer fördelaktigt vore om det faktiskt ingick i id-skyddet.

Svar från Tryggsam

Hej Zenita Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni valde att stanna kvar som kund och är nöjd! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Britt Mari B

Jag tycker att barncanser är en bedrövlig sjukdom och får de inte hjäp är hela livet ett helvete

Hej Britt Mari Tack för er feedback! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Marie A
Skrev om Tryggsam

Har redan skickat in flera recensioner. Så därför skriver jag så här nu i betyget. / Marie

Svar från Tryggsam

Hej Marie Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Ricki W
Skrev om Tryggsam

Fullkomligt onödig verksamhet som varit omöjlig att ta dig ur.

Vanessa L
Skrev om Tryggsam

Bra på att informera när det händer rörande mina uppgifter!

Svar från Tryggsam

Hej Vanessa Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Marianne J
Skrev om Tryggsam

Trevligt bemötande av alla. Bra pris,

Svar från Tryggsam

Hej Marianne Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Riitta-Maija T

Jag har blivit bemött på ett trevligt sätt alltid. Jag upplever att den tjänsten som jag har dock ganska onödigt i och med att samma information som kommer från tryggsam kommer från andra företag också helt gratis. Därför har jag beslutat att avsluta min tjänst.

Svar från Tryggsam

Hej Riitta-Maija Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med tjänsten och ni är alltid välkommen tillbaka! Med vänliga hälsingar, vi på Kundservice

Hanna W
Skrev om Tryggsam

Går inte att få tag på någon. Går inte att säga upp något förutom via snigelpost. Plötsligt fått en årsavgift för något som inte levererats.

Mattias S
Skrev om Tryggsam

Ni är de bästa förtaget jag haft och göra med.

Svar från Tryggsam

Hej Mattias Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Judit Karin J

Fruktansvärt företag som ringer flera gånger om dagen trots att jag ber dem sluta. Jag har gjort anmälan. Skulle aldrig teckna försäkring hos ett så oseriöst företag som inte kan lyssna och respektera när man ber dem inte ringa. De har ringt mig från över 20 olika nummer. Anlita inte detta företag!

Nils Fredrik Ingvar E

Ihärdiga jobbiga säljare ringer hela tiden

Ulrika T
Skrev om Tryggsam

Allt är bra och dom är vänliga tills du vill säga upp deras tjänster. Då börjas det kladdas. Först när jag ringde och skulle säga upp det ville dom jag skulle betala ett högre pris under uppsägningstiden. Sen när jag sände tillbaka brandlarmet menade dom på att det var trasigt och att jag skulle bli fakturerad 995:-. Det fungerade här och jag packade det väl i deras förpackning dom hade sänt mej. Vill du ha lite ro i vardagen så säg inte upp deras tjänster. Jag gjorde det för mitt försäkringsbolag erbjöd samma fast billigare. Så seriöst vill jag inte kalla detta företag.

Hampus L
Skrev om Tryggsam

Haft någon trevlig på kundservice men dem flesta försöker tvinga på en något och man får inte tid att tänka igenom. Sämsta kundservicen jag sett skulle aldrig välja detta företag

Lars-Åke R
Skrev om Tryggsam

De var en väldigt pådrivande försäljare. Jag sade: de är säkert bra, men när de regnar manna från skyn, då har den fattige ingen sked. Med de menade jag att jag har inte råd. Detta sades flera gånger. Tog erbjudandet ändå till slut. Skulle avbryta detta innan de två veckorna, men fick besök. Detta glömdes bort i all villervalla som då blev av besöket. De blev fel leveranser och krigande med om detta. Skulle sedan avbryta abonnemanget hos er och var då ca en månad sen och gick inte att avbryta. De är klart att de går svarade...

Jozefine H
Skrev om Tryggsam

Inget problem med själva tryggsam men de är kassa på att bemöta vid uppsägning och klarhet i vad som gäller mm.. Många gånger mina fakturor gått till inkasso för att de blivit fel mellan oss..

David J
Skrev om Tryggsam

Det funkar bra, men önskarcatt priset hade varit mindre

Svar från Tryggsam

Hej David Tack för er feedback! Vad bra att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Susanne S
Skrev om Tryggsam

Det var helt okey! Personen var trevlig glad och allert! Inga problem

Svar från Tryggsam

Hej Susanne Tack för er feedback! Vad trevligt att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice

Karin Margareta Ä

Jag vet inte riktigt vad jag tycker? Funderar på om det är en nödvändig tjänst eller om jag kan klara mig lika bra utan...

Svar från Tryggsam

Hej Karin Margareta Tack för er feedback! Har ni frågor gällande er tjänst är ni välkommen att kontakta kundservice så kan vi hjälpa er! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice