Starta 60 dagar kostnadsfritt

Hur kan du använda dina omdömen på Reco?

Öka försäljning och tillväxt

Den kanske mest uppenbara fördelen med kundomdömen är deras förmåga att driva försäljning och tillväxt. Genom att visa upp omdömen kan det leda till fler köp och återkommande affärer. Du kan exempelvis använda kundomdömen i dina anbud för att öka förtroendet för ditt företag genom att uppvisa tidigare kunders nöjda upplevelser. Du kan även via vår widget enkelt visa upp dina omdömen på din webbplats för att öka antalet kunder som väljer ditt företag.

Bloggtips: Här kan du läsa mer om hur du ökar försäljning och tillväxt

Exponering i marknadsföring

En annan kraftfull källa är att använda dina kundomdömen i din marknadsföring – så som i analog reklam eller digitalt i sociala kanaler. Vi har anpassningsbara format att ladda ned för alla kanaler, för att du enkelt ska kunna dela vidare dina kundomdömen. Du har också möjlighet att få tillgång till förtjänade utmärkelser att dela i din marknadsföring för att stärka ditt varumärkes trovärdighet såsom “Rekommenderat företag”, “Rekommenderad X år i rad”, “Sveriges mest rekommenderade X” med fler.

Bloggtips: Här får du ta del av tre effektiva verktyg på Reco som boostar din marknadsföring

Kundinsikter för affärsutveckling

Vad tycker dina kunder? Ta lärdomar från de insikterna som kommer in och omvandla dem till affärsnyttor. Vad kan vi som företag göra för att förbättra oss inom de områden som vi brister i? Vilka upplevelser är era kunder mer nöjda med? Se till att lyfta upp det i er kommunikation.

Bloggtips: Läs mer här hur du kan nyttja dina kundomdömens fulla potential

Konverteringsdrivande i annonsering via Google Seller Ratings

När ditt företag har samlat in mer än 100 kundomdömen och har ett snittbetyg på minst 3,5 av 5 kommer dina kundomdömen automatiskt att synas i dina annonser på Google genom Seller Ratings. Nyfiken på att lära dig mer?

Bloggtips: Här kan du läsa mer om Google Seller Ratings och vad det innebär för dig

Öka närvaro och organisk synbarhet på Google

Att jobba med kundomdömen är ett väldigt effektivt sätt att öka organisk synlighet på Google. Förutom att Reco är en av de mest sökordsoptimerade omdömessajterna, anser även Google själv att kundomdömen har hög trovärdighet, vilket hjälper dig att indexera (läsa in) flera bra träffar i resultatlistan när en potentiell kund granskar ditt företag på Google. Dessutom ett otroligt kostnadseffektivt sätt att driva marknadsföring på som snabbt ökar synligheten.

Att använda en tredjepartswebbplats som Reco, ger också betydligt mycket högre trovärdighet enligt Google. Det betyder alltså att dina omdömen på Reco kommer ranka högre på sökträffarna på ditt företag när någon söker specifikt på din bransch eller ditt företag. ​

Bloggtips: Läs mer om hur du ökar din synbarhet på Google här

Finns ditt företag på Reco?

Vi får dagligen in förfrågningar från användare som vill skriva omdömen om företag. Det är då vårt ansvar att se till att detta företag finns. Ta kontroll över ditt företag och börja bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme. En insikt vi kan dela med oss efter över 15 år i branschen är att människor tenderar att skriva negativa omdömen om företag i större utsträckning än om de aktivt tillfrågar sina kunder. De flesta företag har nöjda kunder, men så länge ingen frågar, så kommer ingen berätta det. Här kan du ta kontroll över ditt företag

Två månader omdömesgaranti
- så här fungerar det

Under dina första två månader har du alltid en garanti att du ska vara 100% nöjd innan du börjar betala. Tillsammans med en av våra omdömesrådgivare, sätter vi upp en gemensam plan utifrån dina behov och mål, och såklart ser till att du kommer igång - helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Fyll i vårt intresseformulär via knappen, så berättar vi mer vad du kan förvänta dig.

Driver du e-handel?

Vi vet att dina behov ser lite annorlunda ut. Därför har vi skapat en unik och anpassad sida just till dig, där vi har samlat all den information du behöver för att komma igång med kundomdömen för din e-handel. 

Driver du e-handel?

Nytt från bloggen

Intervju med Eddie på El-fast i Göteborg: Vikten av hög service och öppen feedback från sina kunder

El-Fast i Göteborg startade 2009 och har med en passion för att göra ett bra jobb vuxit markant.…

Intervju med Brandfast: 2000 kundomdömen på Reco – vittnar om pålitlighet och hög kvalitet

För ett tag sedan hade vi förmånen att återigen besöka en av våra företagspartners på Reco - ingen…

Rekommenderat företag 9 år i rad - vad är hemligheten? Vi låter en av våra partners svara på hur han jobbar med omdömen

Det finns många nivåer av hur du kan jobba med kundomdömen via Reco. Från att bara låta ditt…

Över 2000 företag använder Reco

Garant
Liggande
Bockholmengruppen
Mekonomen Bilverkstad
Tumnagel
Access
Fastighetsbyran
Bilverkstad

Välkommen att kontakta oss!