feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bågar & Glas AB

4.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Bågar & Glas AB

Kornhamnstorg 47 111 27 STOCKHOLM

Bågar & Glas AB finns på Kornhamnstorg 47 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Glasögon och Optiker

www.bagarglas.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Bågar & Glas AB

Läs vad Recos användare tycker om Bågar & Glas AB

• Status: 1
    Anon a skrev om Bågar & Glas AB:
    Dåligt bemötande och alldeles för dyrt. Köp bågarna här och ta dom någon annanstans för slipning. Då slipper ni bekymmer med personalen och det överdrivna priset.
    2011-09-15
  • Status: 2
    Alessandro skrev om Bågar & Glas AB:
    Jättetrevliga som jobbar i butiken! De var duktiga.
    2011-03-25
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Bågar & Glas AB:
    Stans bästa optiker när det gäller att ha koll på glasögonmodet. Alltid det senaste från de roligaste märkena, som Wasuma, Oliver Peoples, Paul Smith, Theo, Mikli, Dita och en massa fler.

Dessutom, och kanske framför allt, är de duktiga optiker. Och kombinationen duktiga optiker som dessutom har grym koll på det senaste inom glasögon gör att de verkligen förtjänar sitt namn, Bågar & Glas.

Om Kornhamnstorg ligger avigt till för dig har de även en butik på Norrlandsgatan.
    2010-05-28
  • Status: 1
    Leo skrev om Bågar & Glas AB:
    Fantastiskt bra mottagande vid första besöket. Jättebra hjälp med att hitta rätt bågar för mig. Jag gjorde min synundersökning på torsdagen, och glasögonen var färdiga att hämta redan på måndagen!!
    2010-01-18

Företag nära Bågar & Glas AB

Café Mineur

Stora Nygatan 31, Stockholm

Läs mer om Café Mineur

20 recos

ANNA A

ANNA A tycker:

"Mycket trevligt cafe. jag har varit nöjd alla gånger jag varit där. "

Absoluteapartment

Kåkbrinken 16, Stockholm

Läs mer om Absoluteapartment

9 recos

Vilhelmina U

Vilhelmina U tycker:

"Bra utbud av lägenheter att hyra i flera olika städer i världen. Lättanvänd sida med mycket och bra information om samtliga lägenheter. Sammanfattning ... "

Den Gyldene Freden

Österlånggatan 51, STOCKHOLM

Läs mer om Den Gyldene Freden

7 recos

Linda N

Linda N tycker:

"jättegott!!! ska hit fler ggr, bra bemötande "

Travel 2

Prästgatan 13, STOCKHOLM

Läs mer om Travel 2

5 recos

David L

David L tycker:

"Vårt företag har rest mycket genom åren. Vi har anlitat ett antal stora och små researrangörer för detta ändamål. För några år sedan anlitade vi Trave ... "

Colorez

Stora Nygatan 31, Stockholm