Bostadsagenten Malmö
Kungsgatan 10 211 49 Malmö
Söker ni en engagerad fastighetsmäklare till ett mer realistiskt arvode? Vi vet att högt, personligt engagemang genom hela försäljningen är det som leder till nöjdare kunder. Kontakta oss så berättar vi mer och bjuder på en gratis värdering. Välkommen!
Vad tycker du om Bostadsagenten Malmö
Läs vad Recos användare tycker om Bostadsagenten Malmö
Nuray S skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Hon är en mycket professionell mäklare. Har ett perfekt bemötande. Rekommenderar henne varmt om ni vill sälja ert hus.2012-05-08Annika Hellström svarar Nuray S:
Hej Nuray, Stort tack för det fina omdömet. Jag önskar er lycka till med renoveringen och hoppas att ni kommer att trivas i ert nya boende.
- Mvh Annika H 2012-05-10 -
Greg M skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Annika tog hand om försäljningen av vår bostadsrätt. Förutom att hitta en köpare på kort tid så var hon trevlig, hjälpsam och proffsig. Hon såg till att det blev en mycket smidig och hanterlig process både för mig och min köpare. Jag kan inte berömma henne nog. Tack Annika :-)2012-05-04Annika Hellström svarar Greg M:
Hej Greg, Tusen tack för det fina omdömet, det värmer. Jag önskar er stort lycka till i er nya citylägenhet och tveka inte att kontakta mig om frågor skulle dyka upp i framtiden. Må så gott!
- Mvh Annika H 2012-05-07 -
Johanna M skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Vi har mest haft telefonkontakt, eftersom jag befann mig i Stockholm, men det fungerade utmärkt! Annika var informativ och mycket trevlig!2012-04-16Annika Hellström svarar Johanna M:
Hej Johanna, Stort tack för det fina omdömet. Jag hoppas att du och hunden kommer att trivas i din fina 30-talslägenhet. Tveka inte att höra av dig om frågor skulle dyka upp i framtiden!
- Mvh Annika H 2012-04-17 -
Christoffer K skrev om Caroline Pohl en del av Bostadsagenten Malmö:
Allt gick smidigt från start till mål. Glad, positiv och inte minst trevlig! Bra kommunikation, lätt att nå oavsett om det var per telefon, sms eller mejl. Bra service rätt igenom! Rekomenderar Bostadsagenten och Caroline. Sett till helheten så är en försäljning genom bostadsagenten väl prisvärd. Tack för allt Caroline!2012-03-23Caroline Pohl svarar Christoffer K:
Tack själv Christoffer!Inte minst för det fina omdömet. Skulle det dyka upp några frågor är du alltid välkommen att höra av dig. Jag önskar er all lycka i framtiden!
- Mvh Caroline P 2012-03-27 -
Ulf K skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Trevlig och noggrann,seriöst och fackmässigt agerande.2012-03-23Linda Erlandsson svarar Ulf K:
Hej Ulf, och tack för det fina omdömet! Skulle det dyka upp frågor så är ni alltid välkomna att höra av er.
- Mvh Linda E 2012-03-26 -
2012-03-19
Bostadsagenten Malmö svarar Alen M:
Hej Alen, Stort tack för det fina omdömet och för att du anlitade oss vid försäljning av din bostadsrätt. Tveka inte att kontakta Caroline om frågor skulle dyka upp i framtiden!
- Mvh Annika H 2012-03-19 -
Alen M skrev om Caroline Pohl en del av Bostadsagenten Malmö:
Väldig Trevlig och Proffessionel person. Jag har INGA negativa erfarenheter med Caroline Pohl utan tvärtom! Hon förtjänar ALLA rekomendationer!2012-03-19Caroline Pohl svarar Alen M:
Hej Alen, ditt fina omdöme glädjer mig! Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med din försäljning. Lycka till söderöver!
- Mvh Caroline P 2012-03-19 -
Emil B skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket bra mäklartjänst. Billigt och proffsigt är en trevlig kombination. Dedikerade mäklare.2012-03-12Annika Hellström svarar Emil B:
Hej Emil, Tack för det superfina omdömet, det värmer i vårsolen!
Stort lycka till i Kristianstad och hälsa Elin så mycket!- Mvh Annika H 2012-03-12 -
Dennis H skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
väldigt kompetenta tjer med en suverän lokal kännedom , fantastiskt sympatiska och lätta att arbeta med ! Här får du full service och hundra procent engagemang ! Ett stort tack för den proffesionella hjälpen !2012-03-11Linda Erlandsson svarar Dennis H:
Hej Dennis, jätteroligt att höra att du är så nöjd, jag tackar för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen och det fina omdömet! Ha det bra och tveka inte att höra av dig om du undrar över något!
- Mvh Linda E 2012-03-16 -
Jimmy L skrev om Bostadsagenten Malmö:
mycket service mind från denna mäklare! de var helt klart den bästa jag prata med av dom ca 10 andra jag hade kite kontakt med via tele! hade allt planerat hur dom ville jobba när vi träffades första gången, dom höll allt dom sa! 5 av 5 möjliga från min sida!2012-03-05Bostadsagenten Malmö svarar Jimmy L:
Hej Jimmy, Stort tack för det fantastiskt fina omdömet, vad kul att du är så nöjd med oss och vårt sätt att jobba.
Tveka inte att höra av dig om frågor skulle dyka upp i framtiden!- Mvh Annika H 2012-03-06 -
Jimmy L skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
kanon bra måste jag säga, unka snabbt å lätt, bra kontakt så fort de va något! finns bara positivt med valet av denna mäcklare :D kan djupt rekomendera dom för andra!2012-03-05Linda Erlandsson svarar Jimmy L:
Hej Jimmy,
tack för det finfina omdömet, det värmer! Tack även för ett gott samarbete, både du och din bror har varit exemplariska kunder..!
Ha det gott och hör av er om det dyker upp några frågor.- Mvh Linda E 2012-03-06 -
Lukas B skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Grym mäklare. Jag och min fru var på många visningar innan vi mötte Linda (Bostadsagenten), hade det inte varit för hennes trevliga/kunniga bemötande så hade vi inte köpt bostaden. Tack för allt Linda, lycka till i framtiden.2012-03-04Linda Erlandsson svarar Lukas B:
Hej och tusen tack för det fina omdömet, det gjorde mig väldigt glad! Jag hoppas att ni trivs i ert nya boende och att renoveringarna gått bra. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågetecken framöver. Mvh Linda Erlandsson
- Mvh Linda E 2012-03-05 -
2011-12-21
Bostadsagenten Malmö svarar Anneli M:
Hej Anneli, Tack för ditt lämnade omdöme och lycka till med ditt nya boende!
- Mvh Annika H 2012-01-09 -
2011-12-20
Bostadsagenten Malmö svarar Håkan P:
Hej Håkan! Tusen tack för det fina omdömet. Jag hoppas att ni kommit i ordning i er fina 20-talslägenhet! God jul och gott nytt år!
- Mvh Annika H 2011-12-21 -
Karin F skrev om Bostadsagenten Malmö:
Köpte lägenhet av Annika på Bostadsagenten. Kan varmt rekommendera Bostadsagenten, Annika är en kunnig, seriös och professionell mäklare.2011-12-17Bostadsagenten Malmö svarar Karin F:
Hej Karin. Stort tack för det fina omdömet, det värmer! God jul och gott nytt år till dig och Majken!
- Mvh Annika H 2011-12-19 -
2011-12-05
Annika Hellström svarar johan r:
Hej Johan, Tack för det toppenfina betyget. Lycka till med renoveringen och hör av dig när det blir aktuellt med en värdering så kommer jag på besök!
Alf P skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket bra, Väl genomförd besiktning med en mycket bra mäklare.2011-12-05Annika Hellström svarar Alf P:
Hej Alf, Tack för det superfina omdömet, vad kul att ni är då nöjda med mig som mäklare. Må så gott och hälsa dina syskon!
2011-12-05
Annika Hellström svarar Charlotte A:
Hej Charlotte, Tack för det fina omdömet. Lycka till med ert nya boende!
2011-11-07
Annika Hellström svarar Mikael W:
Stort tack för det fina omdömet och för förtroendet att hjälpa till med försäljningen.
Annette K skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Jag tycker att det är en jätte bra bostadsförmedling. Kan rekommendera dom varmt om jag hör någon som ska sälja sitt hus eller sin lägenhet. Blev mött av en kunnig, glad och positiv person som underlättade köpet för en. Tack Annika för att du lyckades sälja vår pappas lägenhet så snabbt.2011-11-01Annika Hellström svarar Annette K:
Hej Annette, tack för det fina omdömet - det värmer i höstrusket. Stort tack även för att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen.
Peter W skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Engagerade, uthålliga och driftiga.2011-11-01Annika Hellström svarar Peter W:
Hej Peter, Stort tack för det fina omdömet och för den fina presenten jag fick på tillträdesdagen. Tveka inte att höra av er om frågor skulle dyka upp i framtiden.
Max v skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Bara Bra! Säljaren (Annika) var alltid tillgänglig och inte alls så pushig, som många andra säljare tyvärr är.2011-11-01Annika Hellström svarar Max v:
Hej Max, tack för det fina omdömet! Hoppas att ni kommer att trivas i er fina vindsvåning och tveka inte att höra av er om frågor skulle dyka upp i framtiden.
Emma S skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Annika du var alltid tillgänlig, alltid uppdaterande och alltid lika glad och trevlig! Bara plus:-) Tack för sammarbetet.2011-10-06Annika H :"Hej Emma! Jag tackar, bockar och niger för det fina omdömet. Det var trevligt att ha er som kunder. Hoppas att ni hittar drömhuset snart! "10-11 10:25 -
Nina L skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket god service! Mycket god kundkontakt! Är jätte nöjd!2011-10-03Annika Hellström svarar Nina L:
Hej Nina, stort tack för toppbetyget. Jag hoppas att ni kommer att trivas i nya lägenheten. Tveka inte att höra av er om frågor skulle dyka upp framöver.
2011-10-03
Anna Portas svarar tore p:
Hej Tore, vad kul att du är så nöjd med vår mäklare Anna Portas. Tveka inte att kontakta henne om frågor eller funderingar skulle dyka upp framöver.
Andreas N skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Fick ett väldigt trevligt och professionellt intryck av Bostadsagenten och jag kommer att använda mig uttav dem i framtiden.2011-10-03Annika Hellström svarar Andreas N:
Hej Andreas, tack för det fina betyget. Jag hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad och att studierna går bra.
Andreas B skrev om Bostadsagenten Malmö:
Mycket trevliga som jobbar där :) bra service dom vet vad dom gör. och jag är riktigt nöjd 5 av 5 .2011-09-03Bostadsagenten Malmö svarar Andreas B:
Hej Andreas, stort tack för det fina omdömet. Tveka inte att höra av dig om frågor eller funderingar skulle dyka upp i framtiden.
- Mvh Annika H 2011-09-12 -
Inge P skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Kunnig, alert, positiv, social, eftersom vår förening anlitat Bostadsagenten vid ett flertal försäljningar visar väl detta vårt förtroende för företaget.Omdömet gäller Annika.2011-09-02Annika Hellström svarar Inge P:
Hej Inge, tack för det fina omdömet. Det är ett nöje att få arbeta med er och hjälpa er med försäljningar!
- Mvh Annika H 2011-09-12 -
Malén N skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Allting fungerade så bra, ett stort tack till Annika på Bostadsagenten för ett proffsigt jättebra utfört arbet.2011-08-22Annika Hellström svarar Malén N:
Hej Malén, Stort tack för det superfina omdömet, det värmer. Jag önskar dig ett stort lycka till med ditt nya boende och hoppas att du kommer att trivas.
- Mvh Annika H 2011-08-24 -
Camilla P skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Vi var jättenöjda med Annika. Bra service, snabb respons och utmärkt skött jobb. Snygga foton och en prisvärd tjänst.2011-08-15Annika Hellström svarar Camilla P:
Hej Camilla, Tack för det fina betyget, vad kul att ni är så nöjda med mig. Jag önskar er ett stort lycka till med ert nya boende. Tveka inte att återkomma om frågor skulle dyka upp i framtiden.
- Mvh Annika H 2011-08-19 -
Jens P skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Tycker att dom gjorde ett bra jobb och vi fick en extra visning utan problem.2011-08-02Annika Hellström svarar Jens P:
Hej Jens, Tack för det fina betyget och jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem. Tveka inte att höra av er om det skulle dyka upp frågor i framtiden.
- Mvh Annika H 2011-08-02 -
Maria G skrev om Bostadsagenten Malmö:
Inte helt nöjd med helhetsintrycket; flera av korten var dåliga och det var inte självklart att jag skulle få nya tagna, alla kort kom inte med i prospektet som sagt och få ett eget prospekt själv gick inte förrän efter att lgh. var såld, återkoppling efter visningarna var lite långsam. Dock var mäklaren väldigt trevlig!2011-07-29Bostadsagenten Malmö svarar Maria G:
Hej Maria, Tack för ditt lämnade omdöme. Det är tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med helhetsintrycket. Vi suger åt oss av din feedback och hoppas att kunna bli ännu bättre. Tveka inte att höra av dig om frågor skulle dyka upp i framtiden.
Maria F skrev om Bostadsagenten Malmö:
Jag är super nöjd med försäljningen av min lägenhet. Allt gick väldigt snabbt och Malin som var min mäklare skötte allt kanon. Bra kommunikation och väldigt trevligt och positivt bemötande.2011-07-15Bostadsagenten Malmö svarar Maria F:
Hej Maria, Tack för det utmärkta betyget, vad roligt att du är så nöjd med Malin Andersson. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp frågor i framtiden.
Carolina J skrev om Bostadsagenten Malmö:
Mycket bra och trevligt bemötande. Flexibla och lyhörda! Malin rockar!2011-07-15Bostadsagenten Malmö svarar Carolina J:
Hej Carolina, Vad kul att höra att du tycker att Malin rockar, det gör du med och tack för det fina betyget!
Karin E skrev om Bostadsagenten Malmö:
Dom är aktiva, positiva och håller vad de lovar! Finns alltid att få tag på och ger feedback. Hjälpte till att få snabb försäljning. Kändes som att Malin var genuint intresserad av att hjälpa till och det ledde även till snabbt avslut och en mycket bra försäljning! Rekommenderar gärna Malin och Bostadsagenten!2011-07-15Bostadsagenten Malmö svarar Karin E:
Hej Karin. Tack för ditt fina omdöme, det glädjer mig att höra att du är så nöjd med vår mäklare Malin Andersson. Tveka inte att kontakta Malin om det skulle dyka upp frågor framöver.
Karolina T skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Vi önskade en snabb och smidig försäljning, och fick det också. Annika är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare.2011-07-15Annika Hellström svarar Karolina T:
Hej Karolina, Tack för det fina betyget, vad kul att ni är så nöjda med mig. Stort lycka till med ert nya boende och tveka inte att höra av er om det skulle dyka upp frågor framöver. Mvh, Annika Hellström
Therese M skrev om Bostadsagenten Malmö:
Jag fastnade för Bostadsagenten och framför allt för Malin. Hon ingav stort förtroende och framför allt engagemang och vilja att sälja just min bostad. Hon var väl förberedd redan till första mötet. Processen har löpt på precis som jag har tänkt mig och Malin har varit behjälplig och engagerad hela tiden.2011-03-04Bostadsagenten Malmö svarar Therese M:
Hej Therese, vad kul att du är så nöjd med Bostadsagenten och Malin Andersson som mäklare. Tveka inte att återkomma till Malin eller oss andra om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2011-03-04 -
2011-03-03
Bostadsagenten Malmö svarar Mattias S:
Hej Mattias, stort tack för det fina betyget, vad kul att du är så nöjd. Om det dyker upp frågor framöver så tveka inte att höra av dig till oss.
- Mvh Annika H 2011-03-03 -
Amanda H skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Professionellt bemötande, bra kommunikation genom hela försäljningen. Dessutom fick jag betydligt mer betalt än vad jag väntat mig! Tack Annika i Malmö.2011-02-23Annika Hellström svarar Amanda H:
Hej Amanda, tack för det fina betyget, vad kul att du är så nöjda med försäljningen. Tveka inte att kontakta Annika eller oss andra om funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2011-02-23 -
Hanna O skrev om Bostadsagenten Malmö:
Trevlig, kompetent och inte för "säljig" mäklare. Bra info om objektet. Kan bli bättre på att återkoppla vad som händer i budgivningen när det står still samt höra av sig på avtalad tid även om det inte finns ny info.2011-01-11Bostadsagenten Malmö svarar Hanna O:
Hej Hanna, tack för ditt lämnade omdöme. Skönt att du är nöjd i stort. Vi tar åt oss av att man som kund vill hållas informerad även när det inte har hänt något. Återkom om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2011-01-11 -
Therese skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Jag är mycket nöjd med min mäklares engagemang under hela processen fram till köpet av min nya bostadsrätt.2010-12-16Annika Hellström svarar Therese:
Hej Therese, tack för det fina omdömet, vad kul att du är så nöjd med oss och köpet av ditt nya hem. Återkom om funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2011-01-11 -
Anne B skrev om Bostadsagenten Malmö:
Allting fungerade på bästa sätt och har absolut inget att anmärka på. Lägenheten är såld och vi är jättenöjda. All kontakt med mäklaren har fungerat perfekt!2010-12-07Bostadsagenten Malmö svarar Anne B:
Hej Anne, tack för det fina betyget, utifrån vad du skriver blir jag dock fundersam varför det inte blev 5 av 5. Återkom gärna och berätta på magnus.alebo@bostadsagenten.se. I övrigt så tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-12-07 -
2010-12-02
Bostadsagenten Malmö svarar Rolf H:
Hej Rolf, stort tack för det fina betyget. Återkom till oss om det dyker upp frågor eller funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-12-02 -
Johan L skrev om Bostadsagenten Malmö:
Professionella och effektiva med ett mycket bra kundfokus. Kan rekommenderas!2010-11-22Bostadsagenten Malmö svarar Johan L:
Hej Johan, stort tack för det fina omdömet, vad kul att du är så nöjd. Tveka inte att återkomma om funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-11-23 -
AK H skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Every responses are quick and reliable. They helped a lot for every steps.2010-11-05Annika Hellström svarar AK H:
Hi, thank you very much for the nice review. Don´t hesitate to contact us in the future if questions arise.
- Mvh Annika H 2010-11-05 -
2010-11-02
Bostadsagenten Malmö svarar Eve S:
Hej Eve, vad kul att du är så nöjd. Tack för det fina betyget och hör av dig om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-11-05 -
Åsa S skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Hrlt nöjd. Bra service och trevlig personal.2010-10-25Annika Hellström svarar Åsa S:
Hej Åsa, tack för det fina betyget. Återkom till oss om det skulle dyka upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-10-26 -
Malin K skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Vår mäklare Annika var väldigt trevlig och professionell. Jag kommer helt klart rekommendera henne till andra. Både säljare och köpare.2010-10-22Annika Hellström svarar Malin K:
Hej Malin, vad kul att du är så nöjd med Annika Hellström och Bostadsagenten. Tveka inte att återkomma till Annika eller oss andra om det dyker upp funderingar.
- Mvh Annika H 2010-10-22 -
Irini S skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Bemötandet var bra från mäklaren. Tråkig lokal dock, som mäklaren sitter i.2010-10-21Annika Hellström svarar Irini S:
Hej Irini, tack för det fina betyget! Återkom till oss om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-10-22 -
Erik A skrev om Bostadsagenten Malmö:
Tog lite tid att få fram vem vi budat mot och det drar ner betyget lite.2010-10-21Bostadsagenten Malmö svarar Erik A:
Hej Erik, tack för ert omdöme om oss och hoppas ni trivs i er nya bostad!
- Mvh Annika H 2010-10-21 -
Helen A skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Som köpare blev jag trevligt bemött. Affären gjordes upp smidigt och lätt2010-10-06Annika Hellström svarar Helen A:
Hej Helen, kul att du är så nöjd med ditt köp och med oss som mäklare. Återkom till oss om det skulle dyka upp funderingar framöver.
2010-10-06
Bostadsagenten Malmö svarar Sara A:
Hej Sara, stort tack för de fina orden och din rekommendation. Tveka inte att återkomma framöver om frågor/funderingar.
2010-10-06
Bostadsagenten Malmö svarar Annette M:
Hej Annette, tack för ditt lämnade omdöme. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp frågor framöver.
Per skrev om Bostadsagenten Malmö:
Bostadsagenten gav oss, vid sidan av ett bra pris, ett mycket korrekt och förtroendeingivande bemötande, en snabb hantering av våra frågor och ett effektivt igångsättande av försäljningen av vår bostad.2010-10-06Bostadsagenten Malmö svarar Per:
Hej Per, vad kul att du är så nöjd med försäljningen och oss. Återkom om det dyker upp funderingar framöver.
Julia l skrev om Bostadsagenten Malmö:
Tror att servicen är bättre från BA gentemot säljaren gämfört mot köparen. Som köpare tyckte jag att de var omöjliga att få kontakt med, ringde ej när de lovat. Bytade mäklare två dagar innan köp skulle gå igenom utan att informera mig som köpare att det var nytt nr & mail för att kunna nå mäklaren. Bokade tider med föreningen då sen ingen dök upp o.s.v.2010-10-01Bostadsagenten Malmö svarar Julia l:
Hej Julia, vår ambition är absolut att även våra köpare ska vara 100 % nöjda. Jag beklagar att du upplever tillgänligheten som mindre bra. Förklaringen (ej en ursäkt) är att mäklaren blev allvarligt sjuk och du inte verkar ha informerats om överlämningen till kollega. Vi beklagar detta men hoppas du är nöjd med köpet i övrigt.
- Mvh Annika H 2010-10-02 -
Linda M skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Jag fick mycket proffsig hjälp med att sälja min bostad. Mäklaren Annika svarade snabbt på frågor och var 100% lyhörd för mina önskemål.2010-09-30Annika Hellström svarar Linda M:
Hej Linda, vad kul att du är så nöjd med Annika och oss på Bostadsagenten som mäklare. Hör av dig om det dyker upp frågor framöver och tack ännu en gång för förtroendet.
- Mvh Annika H 2010-10-02 -
Louise N skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Prisvärd mäklare, valde BA enbart tack vare en bra känsla efter värderingen. Utav fem mäklare som fick reda på att jag ville ha 725k för att sälja, var BA den enda som faktiskt ville gå ut med det priset medan resten ville gå ut med ett lägre pris. Tycker om ärlighet, vet hur förbannad jag skulle bli om du bjöd utgångspris och sedan får reda på att det inte blir av!
Fick vad jag ville ha för lägenheten utan att betala löjliga mäklararvoden, tack Annicka och Linda i Malmö!2010-09-07Annika Hellström svarar Louise N:
Hej Louise, tack för förtroendet att sälja din bostad samt det fina omdömet, det är alltid kul att få höra varför en kund valjde just oss. Vad kul att du är så nöjd med oss som mäklare, tveka inte att återkomma om det dyker upp funderingar.
- Mvh Annika H 2010-09-09 -
Kent G skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Lägger ner mycket energi, med bra resultat2010-09-07Annika Hellström svarar Kent G:
Hej Kent, Stort tack för det fina omdömet. Återkom till oss om det skulle dyka upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-09-09 -
André K skrev om Bostadsagenten Malmö:
Fantastiska. Vi hade först anlitat Bjurfors som tittade snett på våra lilla 2:a. Den var nog inte tillräckligt fin för dem att sälja Efter 1 månad sa Bjurfors att jag skulle byta mäklare för hon inte kunde sälja den.
Då sökte jag på nätet och hittade Bostadsagenten och Mats. Mats lyssnade på oss , gjorde en bra research så vi kunde lägga ett bra utgångspris. Nu ett par veckor senare är lägenheten såld och vi fick det vi ville ha för den och hela tiden har Mats varit fantastiskt hjälpsam och proffsig. Välj Bostadsagenten när ni ska sälja.
Tack ska ni ha!2010-09-06Bostadsagenten Malmö svarar André K:
Hej André, ett oerhört stort tack för dina värmande ord, vad kul att du är så nöjd med Bostadsagenten och vår mäklare Mats Bengtsson i synnerhet. Tveka inte att återkomma till Mats eller oss andra om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-09-06 -
Susanne O skrev om Bostadsagenten Malmö:
Mats och Annika var väldigt vänliga och trevliga. Mats var mycket lyhörd för våra önskmål. Fotona och listningen var mycket proffig. De har bra finger topps känsla och håller en hela tiden informerad om vad som händer. Vi är mycket nöjda med priset vi fick för bostadsrätten.2010-08-25Bostadsagenten Malmö svarar Susanne O:
Hej Susanne, vad kul att du är så oerhört nöjd med allt kring er försäljning. Tveka inte att kontakta Mats, Annika eller oss andra om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-08-25 -
Stefan J skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Fantastiskt!! Sålde vår vila med hjälp av Linda i Malmö. Kunning,trevlig och omtänksam. Rekommenderas varmt, kan inte se att vi skulle kunna få bättre hjälp än vad vi fick dessutom till ett löjligt lågt pris jämfört med andra mäklartjänster.2010-08-15Linda Erlandsson svarar Stefan J:
Hej Stefan, ett stort tack för det fina betyget. Vad kul att ni är så nöjda med Linda Erlandsson och Bostadsagenten som mäklare. Återkom till Linda eller oss andra om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-08-16 -
Mikael B skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Bra Bemötande och Trevliga Mäklare. Väldigt nöjd med både Linda och Annika i Malmö2010-08-10Linda Erlandsson svarar Mikael B:
Hej Mikael, tack för det fina omdömet. Ha en fortsatt skön sommar och återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-08-11 -
Jenny B skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket trevliga, hjälpsamma och kunniga mäklare. Som köpare behövde jag efter genomfört köp hjälp med att få en mäklarvärdering skickad till min bank pga flytt avlån. Fick snabbt och lätt hjälp med detta.2010-07-08Annika Hellström svarar Jenny B:
Hej Jenny, vad kul att du är så nöjd med oss. Ha en fortsatt underbar sommar och återkom om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-07-08 -
Fredrik P skrev om Bostadsagenten Malmö:
Trevligt bemötande, tog tag i sakerna, allt gick fort. allt toppen!2010-06-14Bostadsagenten Malmö svarar Fredrik P:
Hej Fredrik, tack för det fina betyget, vad skönt att du är så nöjd med försäljningen. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
Maiko K skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Jag är mycket nöjd. Jag tyckte det var viktigt att ha en ärlig och uppriktig mäklare och det fick jag. Jag tycker hela försäljningen sköttes mycket proffsigt. Faktan kollades upp ordentligt så att alla frågor kunde besvaras under visningen. Fotona var proffsigt tagna. Visningar, budgivning, försäljning och kontraktskrivning sköttes exemplariskts. Jag behövde inte tänka på något. Tack Annika! De var också flexibla gällande hur jag ville ha visningarna vilket jag också uppskattade.2010-06-14Annika Hellström svarar Maiko K:
Hej Maiko och stort tack för det fina omdömet. Kul att du är så oerhört nöjd med Annika och Bostadsagenten.
2010-06-14
Annika Hellström svarar Cecilia P:
Hej Cecilia, tack för det fina omdömet. Tveka inte att återkomma om det dyker upp funderingar framöver.
2010-05-25
Bostadsagenten Malmö svarar Anders M:
Hej Anders, tack för det lämnade omdömet. Skönt att höra att du tyckte affären flöt på bra. Återkom till oss om funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-05-26 -
Thomas skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Annika var mycket trevlig och försäljningen gick snabbt och smidigt. Tack!2010-05-24Annika Hellström svarar Thomas:
Hej Thomas och tack för det fina omdömet. Vad kul att du är så nöjda med oss och vår mäklare Annika Hellström. Återkom till Annika eller oss andra om frågor eller funderingar dyker upp framöver.
- Mvh Annika H 2010-05-24 -
peter skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Superseriös försäljning av Annika. - Trots något trög marknad så var det fokus hela vägen. - Bra och snabb information kring visningar och spekulanter. - Jag har nog inte anlitat någon bättre mäklare tidigare.2010-05-11Annika Hellström svarar peter:
Hej Peter, wow, vilket fint omdöme, vad kul att du är så nöjd med vår mäklare Annika Hellström och Bostadsagenten Malmö. Återkom till Annika eller oss andra om det dyker upp funderingar framöver.
Ulrika H skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Underbart bemötande. Flexibel i kontakten, både via mail, sms och telefon. Snabba svar och snabb affär. God kontakt med såväl köpare som säljare. Jag som säljare fick kontinuerlig information.2010-05-10Annika Hellström svarar Ulrika H:
Hej Ulrika och tack för det mycket fina omdömet. Glädjande att höra att du är så nöjd med din försäljning samt att du uppskattade vår tillgänglighet och kommunikation vilket vi prioriterar högt. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
Bertil D skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket professionell och synnerligen ambitiös mäklare. Dessutom sanbb och noggrann2010-05-05Annika Hellström svarar Bertil D:
Hej Bertil, tack för det fina omdömet. Professionellt, noggrant, snabbt och ambitiöst är underbart att höra, vad kul att du är så nöjd.
2010-05-04
Annika Hellström svarar Rachad A:
Hej Rachad och tack för det fina betyget! Kontakta oss om det skulle dyka upp funderingar framöver.
Daniel P skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket bra bemötande. Linda var hur trevlig som helst man litade direkt på henne. Företaget levde upp till sin förväntan med 100%. Stämningen var på topp hela tiden. Det var mycket prisvärt ni hade t.o.m kunnat ta mer betalt. Upplevelsen kändes mycket bra, Linda gjorde allt som krävdes och lite till. Tack Linda för allt jobb2010-05-01Linda Erlandsson svarar Daniel P:
Hej Daniel, ett stort tack för det fina omdömet. Vad kul att du är så nöjd med Linda och oss på Bostadsagenten. Hör av dig om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-05-03 -
Christin H skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket bra bemötande, Annika var hur trevlig som helst och ingav genast förtroende. Vet även att vår köpare fick ett mycket bra intryck och bemötande. Snabb försäljning, proffsiga bilder och smärtfri affär.2010-04-29Annika Hellström svarar Christin H:
Hej Christin, vad roligt att ni är så nöjda med Annika och er försäljning. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-04-29 -
2010-04-22
Bostadsagenten Malmö svarar Peter W:
Hej Peter, tack för det fina betyget. Återkom till oss om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-04-29 -
Sara N skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Superbra mäklare! Linda i Malmö både sålde vår lägenhet och vi köpte ett hus av henne och hon gjorde ett kanonjobb! Mycket bra och seriös mäklare, och billig jämfört med andra mäklare. Ringde dessutom upp efter affärerna och frågade hur vi trivdes, ville bara höra så att allt var ok! Kan varmt rekommendera Bostadsagenten. /Sara2010-04-20Linda Erlandsson svarar Sara N:
Hej Sara, tack för det fina betyget, vad kul att du är så nöjd. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-04-21 -
Sven F skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Effektiva, vänliga och tillmötesgående. Vissa saker i kontraktet var inte korrekta och fick ändras efter påpekande men det gjordes med ett leende.2010-04-05Annika Hellström svarar Sven F:
Hej Sven, ett stort tack för det fina betyget. Skönt att du är så nöjd trots korrigeringarna i pappersarbetet. Återkom om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-04-07 -
Julia U skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Det gick enkelt och snabbt att sälja vår bostad. Vi visade själva lägenheten men mäklaren ordnade allt annat. Prospekten blev mkt snygga och gjordes i ett användarvänligt format. Förändringar i texter i ordnades snabbt och bilderna var både ärliga och snygga.2010-04-01Annika Hellström svarar Julia U:
Hej Julia, Tack för det fina betyget. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-04-07 -
Mika V skrev om Bostadsagenten Malmö:
De skötte allt proffsigt och till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.2010-03-21Bostadsagenten Malmö svarar Mika V:
Hej Mika, tack för det fina omdömet. Återkom till oss om frågor eller funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-03-21 -
Karin S skrev om Bostadsagenten Malmö:
Professionellt hanterat rakt igenom och dessutom trevligt bemötande2010-03-19Bostadsagenten Malmö svarar Karin S:
Hej Karin, tack för det fina betyget. Hör av dig till oss om frågor eller funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-03-19 -
Henrik N skrev om Bostadsagenten Malmö:
Jag hade bra kontakt med min mäklare och inga som helst problem. Han informerade mig bra och var hjälpsam. Jag är nöjd med vad jag fick för lägenheten och jag kunde lita på honom!! Rekommenderas varmt!!2010-03-08Bostadsagenten Malmö svarar Henrik N:
Hej Henrik, tack för det fina omdömet! Återkom till oss om frågor eller funderingar.
- Mvh Annika H 2010-03-08 -
Annika L skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Superbra! Trevligt bemötande, proffsigt rätt igenom!2010-02-05Annika Hellström svarar Annika L:
Hej Annika,
Stort tack för det fina betyget! Återkom till oss om funderingar framöver.- Mvh Annika H 2010-02-16 -
2010-01-20
Linda Erlandsson svarar kuta k:
Tack för det fina betyget! Återkom till oss om frågor/funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-01-21 -
2010-01-07
Bostadsagenten Malmö svarar Karin O:
Tack för det fina betyget Karin. Kontakta oss om det dyker upp frågor/funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-01-08 -
2009-12-18
Bostadsagenten Malmö svarar Erika P:
Hej Erika, tack för det fina betyget. God Jul och Gott Nytt År!
- Mvh Annika H 2009-12-18 -
Carin T skrev om Annika Hellström en del av Bostadsagenten Malmö:
Mycket trevlig och duktig mäklare, avlämnade löpande rapport om hur det gick.2009-12-06Annika Hellström svarar Carin T:
Hej Carin, tack för det fina betyget, det värmer i vintermörkret. MVH Magnus Alebo (VD)
- Mvh Annika H 2009-12-07 -
Ulf H skrev om Linda Erlandsson en del av Bostadsagenten Malmö:
Bra engagemang. Konkurrenskraftigt pris. Jag är väldigt nöjd med Bostadsagenten i allmännhet och Linda Erlansson i synnerhet. Gjorde ALLTID det hon lovat.2009-12-03Linda Erlandsson svarar Ulf H:
Stort tack för det fina betyget. Kul att du är så nöjd med oss och Linda. Återkom om det dyker upp funderingar/frågor framöver. MVH Magnus Alebo (VD)
- Mvh Annika H 2009-12-03Magnus A gillar detta.