feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Bostadsagenten Stockholm

4.2
Betyg
Recos
0771-666000
Bostadsagenten Stockholm

Hagagatan 10 113 48 STOCKHOLM

Söker ni en engagerad fastighetsmäklare till ett mer realistiskt arvode? Vi vet att högt, personligt engagemang genom hela försäljningen är det som leder till nöjdare kunder. Kontakta oss så berättar vi mer och bjuder på en gratis värdering. Välkommen!

www.bostadsagenten.se

Är det här ditt företag?

Erbjudande – arvode från 29 000 kr

Få maximalt betalt till ett lägre arvode. Välj den av våra tre tjänster som passar er bäst så betalar ni bara för det ni behöver. Kontakta oss för en gratis värdering så berättar vi mer. Välkommen!

Vad tycker du om Bostadsagenten Stockholm

Läs vad Recos användare tycker om Bostadsagenten Stockholm

Gunilla S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Glad att vi valde Kent, bra på att informera, trevlig och seriös.
    2013-05-21

Kent Lundmark Holma svarar Gunilla S:

Tack Gunilla för den fina rekommendationen. Som tack för att du lämnat en rekommendation skänks ett bidrag till Barncancerfonden. Hälsningar Kent

Roger S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Mycket bra var av mäklare. Supertrevlig och seriös samt väldigt lätt att få tag på när/ om det behövs.
    2013-05-21

Kent Lundmark Holma svarar Roger S:

Tack Roger för din rekommendation, och det trevliga samarbetet. Lycka till i nya lägenheten på Kungsholmen. Hälsningar Kent

Maria R skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Professionell och trevligt bemötande, gav bra information och bra kommunikation.
    2013-04-03

Kent Lundmark Holma svarar Maria R:

Tack Maria för din rekommendation. Hoppas att ni kommer att trivas bra i det nya huset. Hälsningar Kent

Yasmina B skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Väldigt trevlig och man får ett ärligt bemötande. Hans känns ärlig och trygg. Noggrann och pålitligt. Skönt när det handlar det handlar om stora beslut såsom bostadsköp.
    2013-04-02

Kent Lundmark Holma svarar Yasmina B:

Tack Yasmina för din fina rekommendation. Jag hoppas du blir nöjd med din första lägenhet! Hälsningar Kent

Lars-Göran J skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Mycket proffsigt bemötande, snabb respons, kan sin sak.
    2013-02-01

Kent Lundmark Holma svarar Lars-Göran J:

Tack Lars-Göran för din fina rekommendation. Som tack för att du lämnat en rekommendation skänks ett bidrag till Barncancerfonden. Hälsningar Kent

Saija S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Kent har varit mycket trevlig och proffsig i sitt bemötande under hela processen. Tålmodig, lugn och snabb på återkoppling. Vi kunde sälja lägenheten före visning då Kent snabbt fick fram spekulanter Jag kan varmt rekommendera Bostadsagenten i Stockholm.
    2013-01-27

Kent Lundmark Holma svarar Saija S:

Tack Saija för din fina rekommendation!

Anders A skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Professionell, stort tålamod, gav oss den tid vi behövde, mycket trevlig och med en positiv energi hela tiden oavsett vad som hände under processens gång. Återkopplade alltid enligt vad som utlovades och höll oss mycket väl informerade. Extremt förtroendeingivande. Kort sagt en mycket positiv erfarenhet att ha med Kent att göra. Vi kommer anlita honom igen vid nästa eventuella försäljning.
    2013-01-24

Kent Lundmark Holma svarar Anders A:

Tack Anders för din fina rekommendation. Jag vill även tacka för det trevliga samarbetet.

Annika L skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    2012-10-26

Kent Lundmark Holma svarar Annika L:

Tack för ditt fina betyg. Som tack lämnas ett bidrag till Barncancerfonden.

Magnus T skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    När vi skulle sälja vår bostadsrätt stod valet mellan Bostadsagenten och två av de större kedjorna. Vi valde Kent/Bostadsagenten. Rak enkel kommunikation, ett öppet och ärligt intryck och nya idéer för marknadsföring. Vi fick ett så bra bud innan lägenheten ens hann ut på annons, så det blev en mycket snabb och smidig försäljning. Jag kan varmt rekommendera Kent!
    2012-10-21

Kent Lundmark Holma svarar Magnus T:

Tack Magnus för din fina rekommendation. Jag vill även passa på att tacka för det trevliga samarbetet.

Sandra Å skrev om Sofia Geben en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Duktig,profisionell, informativ, saklig och väldigt trevlig.
    2012-09-17

Sofia Geben svarar Sandra Å:

Tack Sandra för det fina betyget och tack för ett trevligt samarbete! Jag hoppas att du ska trivas i den nya lägenheten. Jag ser fram emot att får möjligheten att hjälpa dig igen om det blir aktuellt att byta till större i framtiden.

- Mvh Sofia G 2012-09-24
    Liz H skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Kent var hjelpsom, pedagogisk og dedikert i sammenheng med salg av vår leilighet. Han gjorde salget enkelt og smidig for oss, og vi er veldig fornøyd med salget.
    2012-08-03

Kent Lundmark Holma svarar Liz H:

Tack Liz för din rekommendation. Jag önskar dig lycka till i ditt nya boende!

Ameli G skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Kent hjälpte oss vid försäljningen av vår lägenhet i Östberga och trots det tuffa läget i bostadsmarknaden så fick vi den såld till ett bra pris. Kent har gett oss all den hjälp vi behövt och alltid funnits tillgänglig för att kunna hjälpa oss och svara på de frågor vi haft.
    2012-07-03

Kent Lundmark Holma svarar Ameli G:

Tack för din rekommendation och ett trevligt samarbete. Lycka till i nya bostaden!

Emma M skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Jag tycker att Kent Lundmark Holma är mycket serviceinriktad på så sätt att han hela tiden har varit flexibel, lyhörd, tjänstvillig och gjorde min försäljning väldigt lätt trots att vi stötte på en del komplikationer.
    2012-07-02

Kent Lundmark Holma svarar Emma M:

Tack Emma för din rekommendation. Jag vill även tacka för ett trevligt samarbete, och önskar lycka till i nya boendet!

Ivar Å skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Mycket empatisk, hjälpsam, lugn & metodisk mäklare. Väldigt nöjd, inget snicksnack utan säger bra relevanta saker och skiljer sig från många mäklare som babblar på och försöker ställa sig in.
    2012-07-02
    Thomas L skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Dom är enbart på säljarens sida för att få in så mycket pengar som möjligt. dom tar inget ansvar i att det dom säger är riktigt och tillförlitligt.

Deras utlovade uppföljningar som dom skriver om sker aldrig. dom skriver här på Reco för att verka bra och ansvarstagande, fast när dom skriver här att dom ska höra av sig så gör dom inte det.

Helt usla
    2012-06-29

Bostadsagenten Stockholm svarar Thomas L:

Hej Thomas, Detta är tråkigt att höra och jag beklagar att du inte är nöjd med oss. Vi är inte endast på säljarens sida, utan opartiska mellanmän.

Jag har varit i kontakt med Alexander som vid fleratalet tillfällen försökt att nå dig per telefon precis som utlovat. Givetvis kan du även själv kontakta honom på telefon 0707-608003.

- Mvh Annika H 2012-08-06
    Carina T skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Jag har haft kontakt med Alexander Kjellström vid både köp och sälj av min bostadsrätt. Jag har vid både köp och sälj fått ett lika varmt mottagande. Proffsigt, snabbt och framför allt okomplicerat, det gillar jag. Förmedlandet kändes modernt men samtidigt med en personlig touch. Bostadsagenten kan mycket väl kan mäta sig med de stora elefanterna på marknaden.Jag vill varmt rekommendera Bostadsagenten för både köpare och säljare.

/Carina Tränk
    2012-04-05

Bostadsagenten Stockholm svarar Carina T:

Hej Carina, Stort tack för det fina omdömet, det glädjer att höra att du är så nöjd med Alexander Kjellström. Tveka inte att höra av dig om frågor skulle dyka upp i framtiden!

- Mvh Annika H 2012-04-11
    joseph l skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Mycket bra , hjälpsam , trevlig och proffsig agent.
    2012-02-28

Bostadsagenten Stockholm svarar joseph l:

Hej Joseph, Tack för det fina omdömet, vad kul att du är så nöjd med oss.

Tveka inte att höra av dig om frågor skulle dyka upp i framtiden.

- Mvh Annika H 2012-03-12
    ulrika w skrev om Sofia Geben en del av Bostadsagenten Stockholm:
    vi har varit mycket nöjda med Bostadsagenten, framförallt med våra mäklare Sofia och Kent.

det var inte lätt att sälja vår fina lägenhet i somras men de gav aldrig upp eller stressade fram något avslut utan körde hela tiden professionellt tills vi var nöjda.

mycket bra service och tydlig information om allt. jag skulle alltid rekommendera Bostadsagenten!!!
    2011-12-05

Sofia Geben svarar ulrika w:

Hej Ulrika, Tusen tack för det toppenfina omdömet, vad kul att ni är så nöjda med Kent och Sofia. Tveka inte att kontakta oss om frågor skulle dyka upp framöver.

- Mvh Annika H 2011-12-09
    Thomas I skrev om Alexander Kjellström en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vi anlitade mäklaren Alexander Kjellström på Bostadsagenten - En erfaren mäklare som vet hur man gör affärer även i tuffa tider - och vi är mycket nöjda!

Att Alexander är en erfaren mäklare märks på hans sätt att arbeta och hur han lägger upp affären. Han har genom hela processen varit lyhörd för våra önskemål och han riktade reklam för vår lägenheten precis till det område där vi fann vår köpare. Alexander har marknadsfört vår lägenhet med fina, proffsiga bilder och prospekt.

En annan sak att framhålla är att Alexander höll högt tempo genom hela affären som var klar redan dagen efter visningen, vilket vi är givetvis är mycket tacksamma för, eftersom det som bekant är ganska svåra tider på bostadsmarknaden just nu. Vi vet att köparna dessutom är väldigt nöjda med Alexanders bemötande, vilket ju när allt kommer omkring är det viktigaste!

Vi är som säljare glada för att vi anlitade en erfaren mäklare som vet hur man gör affärer även i tuffa tider. Nästa gång vi skall sälja vår bostad kommer vi definitivt anlita Alexander Kjellström igen och vi kan med glädje ge honom våra allra bästa rekommendationer.

/Thomas & Karin Isberg
    2011-10-19

Alexander Kjellström svarar Thomas I:

Hej Thomas och Karin,

Tack för det toppenfina omdömet, det värmer i höstrusket och känns extra kul att höra att ni är så nöjda i den tuffa marknad som råder.

Tveka inte att höra av er till Alexander Kjellström om frågor skulle dyka upp i framtiden!

- Mvh Annika H 2011-10-19
    Thomas L skrev om Alexander Kjellström en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Mäklaren påstod att det ej fanns årsredovisning. Mäklaren säger att allt är ok i lägenheten och därför behöver jag inte kontrollera att lägenheten är i det skick som vid visning då han inte har tid att vi åker dit och säljaren är ej på plats som sagts tidigare utan endast ett påskrivet kontrakt.

Mäklaren säger att han ska ta de uppgifter om felen på lägenheten som kommit efter visning och att det är dåligt urstädat. men eftersom säljaren är bortrest så skulle mäklaren återkomma när säljaren är tillbaka. Mäklaren återkommer inte, efter flera mail får jag svar att det är inte Mäklarens problem.

Flera oriktigheter i det Mäklaren säger. Lita ej på deras ord.

Citat från mäklaren: Du kommer inte få något svar från mig alls, du får vända dig till xxxxx om detta. Du har ju både hans mail och telefonnummer.

Varför säger Han att han ska sköta detta men sedan ignorerar det totalt.

2011-10-14

Alexander Kjellström svarar Thomas L:

Hej Thomas L.

Tack för ditt omdöme. Vi arbetar alltid för att både köpare och säljare skall bli nöjda under en affär. Det är därför mycket tråkigt att du som köpare inte blivit nöjd i den här affären.

En fastighetsmäklare gör aldrig någon besiktning av bostaden inför tillträde. Hade du velat ha en sådan besiktning tillsammans med mäklaren hade du fått anmäla det i god tid så hade mäklaren kunnat hjälpa dig med det. Att lägenheten är flyttstädad på tillträdesdagen är säljarens ansvar och inte mäklarens. Om något i bostaden har gått sönder så är det också säljarens ansvar. Är du missnöjd på dessa punkter så måste du därför kontakta säljaren direkt, eller kontakta mäklaren så vidarebefordrar han dina synpunkter till säljaren, vilket mäklaren har gjort i det här fallet. Sedan finns inget annat att göra än att invänta säljarens svar. Tycker du att det tar för lång tid måste du själv kontakta säljaren.

Du har säljarens mail och telefonnummer och namn på det köpeavtal du ingått. Om du inte har kvar detta så kontaktar du mäklaren så får du det av honom.

Jag beklagar att du inte blivit nöjd med affären, hoppas att det har löst sig och att du kommer att trivas med ditt nya boende.

- Mvh Annika H 2011-10-19
    Thomas L svarar :

Ja det är klart att det är säljarens ansvar. Frågan är varför Mäklaren säger sig ska sköta detta och sedan skiter i det? " Och varför säger Mäklaren att allt är ok när jag frågar och vill kontrollera detta? Vi bad aldrig Mäklaren om en besiktning. sedan har det blivit ändringar av lägenheten trotts att mäklaren sa att allt är okej i lägenheten.

Alexander Kjellström svarar Thomas L:

Hej igen Thomas. Jag har bett den ansvarige mäklaren att kontakta dig så att ni kan reda ut detta. Tyvärr kan jag inte svara på detaljer om denna affären då jag inte varit inblandad.

- Mvh Annika H 2011-10-20
    Thomas L svarar :

Nu har det gått snart två månader sedan du sagt till Mäklaren att höra av sig. Men det är väl som med resten av er service, bara tomt prat.

Inte ett dugg förvånad. Alexander bryter medvetet och upprepat mot marknadsföringslagen, så varför skulle han bry sig om något annat? "
    06-29 11:41
    Grannar som kände förra ägaren sägerr att mäklaren var där och tipsade om "bra" hantverkare. mäklare och säljare i maskopi. "
    06-29 13:01
    och Mäklaren har fortfarande inte hört av sig. "
    06-29 13:04
    Ken R skrev om Alexander Kjellström en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vill bara säga att Alexander Kjellström är en av de mest drivande fastighetsmäklare i branchen. Ngn annan skrev längre ner att han går "the extra mile" och jag kan bara bekräfta verkligen detta! När/om vi säljer vårt hus, kommer vi enbart anlita Alexander för att sköta denna försäjlningen.
    2011-10-04

Alexander Kjellström svarar Ken R:

Hej Ken, Stort tack för toppbetyget. Tveka inte att höra av dig om frågor eller funderingar dyker upp i framtiden.

- Mvh Annika H 2011-10-05
    Stefan W skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Mycket bra fastighetsmäklare. Fanns alltid till hands när det gällde frågor. Lugn och saklig mäklare, som aldrig tappade fattningen i kritiska situationer. Jag är mycket nöjd med vad Bostadsagenten gjorde för oss.
    2011-08-10

Bostadsagenten Stockholm svarar Stefan W:

Hej Stefan, tack för det fina betyget, vad kul att ni är så nöjda med oss. Jag önskar er ett stort lycka till!

Marie L skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Fungerade utmärkt trots en krävande köpare.
    2011-08-07

Kent Lundmark Holma svarar Marie L:

Hej Marie, Tack för toppbetyget, det värmer extra mycket så här när hösten snart knackar på dörren. Tveka inte att kontakta oss om frågor skulle dyka upp i framtiden.

Ihab A skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Underbar, kunnig mäklare

Jenny Carlander svarar Ihab A:

Hej Ihab, Tack för det superfina omdömet, det glädjer mig att höra att du är så nöjd med oss. Lycka till med ditt nya boende!

Ulrika S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Bostadsagenten är den värsta mäklarfirman jag har varit med om! Jag fick skriva på x antal olika kontrakt eftersom mäklaren hade tagit fram fel kontrakt och vi behövde ogiltigförklara de gamla samt skriva på de nya. Vi behövde även skriva flera tilläggskontrakt eftersom mäklaren bland annat hade skrivit fel lägenhetsnummer i kontraktet.

Ca 1 månad efter att allt var klart behövde vi få tag i mäklaren för att få en del papper han hade. Han var dock aldrig på plats och hans kollegor kunde inte hjälpa oss.

Om du ska välja en mäklarfirma för att sälja något välj för guds skull inte Bostadsagenten! Om du är intresserad av att köpa en bostad genom dem måste du kolla igenom alla papper tusen gånger och om du är osäker på något ska du be en annan mäklare kolla igenom så allt allt ser okej ut!

Kent Lundmark Holma svarar Ulrika S:

Hej Ulrika, Vår ambition är givetvis alltid att både köpare och säljare ska bli nöjda. I det här fallet har du som köpare inte blivit nöjd, vilket är mycket tråkigt för mig att höra. Jag har pratat med mäklaren som skötte försäljningen och då detta var en speciell försäljning på många sätt med många olika instanser inkopplade blev det tyvärr mer komplicerat. Då olika instanser hade olika formkrav på avtalet uppstod extra pappersarbete. Jag beklagar detta och hoppas att du kommer att trivas i ditt nya boende.

- Mvh Annika H 2011-08-10
    Olika krav? Mäklaren hade skrivit t ex att EL- finns på prospektet. "
    08-16 09:28
    Vilket har visat sig vara värdelös information "
    08-16 09:29
    som inte alls har vart sann. "
    08-16 09:29
    princip så var all den informationen som mäklaren gav ut vid försäljning felaktig. Så din kommentar var inget annat än en bortförklaring. "
    Petronella L skrev om Sofia Geben en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Superbra service och ett mycket trevligt bemötande när jag via dem köpte en lägenhet. Affären gick både snabbt och smidigt - vilket man inte tänker sig att det ska göra när man ska köpa bostad. Jag skulle själv kunna anlita Bostadsagenten vid en framtida försäljning.

tack :)

Sofia Geben svarar Petronella L:

Hej Petronella, Tack för det superfina omdömet. Hoppas att du trivs i det nya boende och tveka inte att kontakta oss om det skulle dyka upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2011-08-02
  • Status: 3
    Meron P skrev om Sofia Geben en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Trevlig personal. Jag gillar att deras mäklare finns tillgängliga 24/7 och att de ger ett rakt och ärligt intryck från första stund. De jag har träffat ifrån stockholmskontoret är Sofia och Kent. Bägge är ytterst kompetenta mäklare. Framför allt Sofia som hjälpte mig få tag i viktig information inför försäljningen,vilket jag uppskattar. Jag ger bostadsagenten stockholm högsta betyg.
    2011-05-30

Sofia Geben svarar Meron P:

Hej Meron, tack för det fina betyget. Vad kul att du är så nöjd med din försäljning och servicen från Kent (Lundmark Holma) och Sofia (Geben). Tveka inte att återkomma till Kent eller Sofia och det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2011-05-31
    Ulla M skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Helt ok, men jag gillar inte att det låg ett hemligt bud då jag hade haft samma bud cirka 1 dygn. Jag ringer upp och får reda på att det finns hemligt bud. Först då kom budet upp på nätet - men detta gör att man blir rätt osäker på hur budgivningen fungerar.
    2011-05-03

Bostadsagenten Stockholm svarar Ulla M:

Hej Ulla, budgivning kan många gånger upplevas som frustrerande av olika anledningar. Vi beklagar att du kännt dig osäker på förfarandet. Däremot kan du känna dig trygg i att vi i 100 % av våra försäljningar redovisar budlista men namn på samtliga budgivare, både till säljaren och köparen. Återkom gärna till oss om frågor eller funderingar.

- Mvh Annika H 2011-05-31
    Jag har frågat efter budlista men ej fått någon. så 100 % stämmer definitivt inte. "
    10-14 10:22
    Irina V skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Försäljningen förlöpte smidigt med gott resultat och en mycket engagerad mäklare. Vi fick ett personligt bemötande och kände oss aldrig besvärande med våra många frågor. Vi hade kontakt med mäklaren Jenny Kvist som vi verkligen rekommenderar och skulle använda oss av igen vid en ny försäljning.
    2011-05-03

Jenny Carlander svarar Irina V:

Hej Irina, stort tack för det fina betyget. Återkom till oss om det skulle dyka upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2011-05-03
    Helena L skrev om Alexander Kjellström en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vi valde Bostadsagenten för att få ett bra fastpris på försäljningen. Med valet fanns en lätt oro att utan det incitament provisionen normalt utgör skulle mäklaren fokusera mer på att "bli av" med lägenheten än på att få till en bra försäljning. Denna farhåga kom helt på skam. Vi är mycket nöjda och imponerade av Alexander Kjellströms professionella arbete, och hur han gick "the extra mile" för att hjälpa både köpare och säljare till en optimal affär. Det fanns en genuin värme och omtanke i hela hanteringen som också uppskattas stort.
    2011-05-02

Alexander Kjellström svarar Helena L:

Hej Helena, vad kul att ni är så nöjda med Bostadsagenten och inte minst Alexander Kjellströms insats. Stort tack för det fina betyget och tveka inte att återkommma till Alexander eller oss andra om det dyker upp funderingar.

- Mvh Annika H 2011-05-03
    Jonas skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Gott bemötande, kompetent personal samt driver en tids- och kostnadseffektiv försäljningsprocess.
    2011-04-04

Kent Lundmark Holma svarar Jonas:

Hej Jonas, tack för de vänliga orden, vad kul att du är så nöjd med din affär. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2011-04-04
    David H skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Jag tycker att min affär sköttes proffsigt, dock fick jag inte all information som var av stor vikt för mitt köp. Till exempel att det var fuktskador o.s.v. som var tvungen att åtgärdas, det fick jag reda på på andra håll vilket jag absolut tycker ska framgå vid en såpass stor affär.
    2011-03-28

Bostadsagenten Stockholm svarar David H:

Hej David, tack för betyget och dina kommentarer. Avseende information om tex fuktskador så informerar vi naturligtvis om detta givet att vi har kännedom om detta. I detta fall så utgår jag från att dessa skador konstaterats i efterhand? Du är varmt välkommen att ringa mig om du har funderingar/frågor kring detta (08-4105 6830). Hälsningar Magnus Alebo (VD Bostadsagenten)

- Mvh Annika H 2011-03-29
    Bo P skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Bra bemötande, men tappar intresse efter kontraktet är påskrivet. Hade väldiga problem med att säljaren inte genomförde en ordentlig flyttstädning och inte tömde förrådet. Kommer ställa krav på kostnadsersättning från säljaren via mäklaren
    2010-12-06

Bostadsagenten Stockholm svarar Bo P:

Hej Bo, tack för det lämnade omdömet. Jag får beklaga att säljaren slarvat med städningen. Även om städningen är säljarens ansvar, inte vårt, så ska vi naturligtvis hjälpa dig i dialogen med säljaren. Du är varmt välkommen att ringa mig på 08-4105 6830 om det skulle finnas behov. MVH Magnus Alebo (VD)

- Mvh Annika H 2010-12-07
    Magnus G skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Bostadsagenten Stockholm verkar vara en liten och ganska personlig mäklarbyrå, med väl fungerande rutiner. Jag uppskattar "småskaligheten" och inte minst om jag vore säljare skulle jag uppskatta de väldigt rimliga arvodena. Mäklaren Stig var proffsigt noggrann i samband med genomgångar av alla dokument vid överlåtelsen.
    2010-12-02

Bostadsagenten Stockholm svarar Magnus G:

Hej Magnus, tack för de fina orden, vad kul att du är så nöjd med Stig Lundqvist och Bostadsagenten generellt. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-12-02
    Susanne S skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vi fick kontakt med en mycket duktig mäklare vid namn Jenny Kvist. Hon har skött sitt uppdrag med all önskvärd skicklighet. Försäljningen gick alldeles strålande, mycket pga hennes engagemang, lyhördhet och flexibilitet. Tack Jenny på Bostadsagenten!
    2010-12-02

Jenny Carlander svarar Susanne S:

Hej Susanne, stort tack för de fina orden. Vad kul att ni är så nöjda med Jenny Kvist och Bostadsagenten som mäklare. Tveka inte att återkomma till Jenny om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-12-02
    patricio p skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    They are the best.
    2010-10-24

Kent Lundmark Holma svarar patricio p:

Hi Patricio, thank you very much for your nice review. Don´t hesitate to contact us if questions arise in the future.

- Mvh Annika H 2010-10-25
    Roger H skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    God service. Tydliga besked. Kompetent administration.
    2010-10-21

Kent Lundmark Holma svarar Roger H:

Hej Roger, tack för de värmande orden. Tveka inte att återkomma om det dyker upp funderingar.

- Mvh Annika H 2010-10-25
    Christer J skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Tack för en bra försäljning!
    2010-10-08

Jenny Carlander svarar Christer J:

Hej Christer, vad kul att du är så nöjd med din försäljning och med oss som mäklare. Tveka inte att återkomma om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-10-12
    Nils M skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Extremt nöjda. Stort engagemang hela vägen och bilder, annonser och annat av högsta kvalitet. Kan verkligen rekommendera Bostadsagenten som mäklare!
    2010-09-13

Jenny Carlander svarar Nils M:

Hej Nils, tack för det fina omdömet om oss. Vad kul att ni är så nöjda med oss. Jag hoppas ni rekommenderar oss till era vänner och bekanta. Tack ännu en gång!

- Mvh Annika H 2010-09-13
    E skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    2010-09-11

Bostadsagenten Stockholm svarar E:

Hej Sofia, tack för ditt omdöme om oss, jag är dock nyfiken på vad du är mindre nöjd med. Då du är anonym för oss så vänligen hör av dig på info@bostadsagenten.se. Tack på förhand!

- Mvh Annika H 2010-09-13
    Annsofie L skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    2010-08-17

Kent Lundmark Holma svarar Annsofie L:

Hej Ann-Sofie, tack för omdömet, återkom till oss om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-08-18
    Jenny F skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Bra service, kan varmt rekommendera bostadsagenten när du ska köpa/sälja din bostad!
    2010-08-17

Kent Lundmark Holma svarar Jenny F:

Hej Jenny, vad kul att du är så nöjd, tack för ditt fina betyg. Tveka inte att kontakta oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-08-17
    Nej N skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Katastrofalt dåligt skriven annons (grammatiska fel, faktafel etc.) Fick inte heller prospekten levererade i tid för omvisningen pga skrivarfel. En budgetmäklare visst, men jag upplever inte att jag fick valuta för mina 25000.
    2010-08-09

Bostadsagenten Stockholm svarar Nej N:

Hej, jag beklagar verkligen att du inte är nöjd. Vår målsättning är 100 % kundnöjdhet och i detta fallet har vi tydligen misslyckats. Att vi har lägre arvoden får aldrig påverka kvaliteten. Då ditt omdöme är anonymt, så vänligen kontakta mig så att vi kan gå till botten med detta. MVH Magnus Alebo (VD) Tel direkt 08-4105 6830, magnus.alebo@bostadsagenten.se

- Mvh Annika H 2010-08-10
    Kurt Beren G skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Hela köpprocessen funkade mycket bra.
    2010-06-14

Kent Lundmark Holma svarar Kurt Beren G:

Hej Kurt, tack för det fina betyget och kul att höra att du är så nöjd med din erfarenhet av oss. Tveka inte att återkom om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-06-18
    Andreas A skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Min mäklare var väldigt flexibel och ställde upp att träffas utanför ordinarie arbetstider då jag jobbar på annan ort. Allt sköttes väldigt professionellt och jag är väldigt nöjd med Bostadsagenten.
    2010-05-26

Kent Lundmark Holma svarar Andreas A:

Tack för det fina betyget och dina kommentarer. Tveka inte att kontakta oss om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-06-14
    Maria S skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vi är väldigt nöjda, allt har fungerat utomordentligt bra.
    2010-05-11

Jenny Carlander svarar Maria S:

Hej Maria, Stort tack för det fina betyget, vad skönt att ni är så nöjda. Tveka inte att höra av er till oss om det dyker upp frågor framöver. Tack ännu en gång.

- Mvh Annika H 2010-05-11
    Terese B skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Är väldigt nöjd med mitt val av Bostadsagenten. Jag har fått personlig och professionell service och varje gång jag har haft någon fråga eller fundering så har jag fått ett snabbt svar oavsett tidpunkt på dygnet eller om jag ställt frågan via telefon, email eller sms.
    2010-05-05

Bostadsagenten Stockholm svarar Terese B:

Hej Terese, ett stort tack för det fina omdömet, vad kul att du är så nöjd med oss. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-05-11
    Nicklas P skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Billig och bra mäklare, allt gick smidigt och bra.
    2010-04-15

Bostadsagenten Stockholm svarar Nicklas P:

Hej Nicklas och tack för det fina omdömet. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp frågor framöver.

- Mvh Annika H 2010-04-15
    Peter F skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Kan varmt rekommendera Stig Lundqvist på Bostadsagenten. Med hans hjälp sålde vi vår bostadsrätt i Bergshamra riktigt snabbt och till pris som översteg våra höga förväntningar. Han är mycket professionell och effektiv i sin kommunikation. Som stressad småbarnsförälder är det bra att kunna sitta sent på kvällar och sköta mailkorrespondens. Dessutom var fotografen mycket proffsig, kanonbilder!
    2010-04-13

Bostadsagenten Stockholm svarar Peter F:

Hej Peter, ett stort tack för den fina rekommendationen. Vad kul att du är så nöjd med oss och vår mäklare Stig Lundqvist. Återkom till oss om frågor/funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-04-14
    Ulf S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Vår kontakt med Bostadsagenten fungerade utmärkt. Vi hade kontakt med flera mäklare innan vi anlitade dem, och är övertygade om att vi både fick bättre råd och betalade en lägre provision än vad vi hade gjort om vi hade anlitat någon annan. Vi har mäklaren Kent Lundmark Holma att tacka för en lyckad och väldigt smidig försäljning. Vi kommer att rekommendera Bostadsagenten till andra som vill sälja sin bostad.
    2010-03-31

Kent Lundmark Holma svarar Ulf S:

Hej Ulf, tack för det fina betyget. Vad kul att ni är så nöjda med er försäljning. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-03-31
    ulla a skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    2010-03-22

Bostadsagenten Stockholm svarar ulla a:

Hej Ulla, tack för betyget. Återkom till oss om frågor eller funderingar dyker upp framöver.

- Mvh Annika H 2010-03-31
    Ragnar B skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    En prisvärd och bra mäklare. Väldigt bra att man kan välja precis vilka tjänster som önskas, alltifrån hela paketet till att göra nästan allting själv och spara en ordentlig slant. jag valde ett mellanting och fick ut ett bättre pris än väntat till mindre än hälften av den kostnad jag hade fått betala hos andra mäklare. Helnöjd med andra ord.
    2010-03-13

Bostadsagenten Stockholm svarar Ragnar B:

Hej Ragnar, tack för det fina betyget, vad kul att du är så nöjd med din försäljning! Återkom till oss om frågor eller funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-03-13
    L skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    OK, mäklaren hade inte kontroll på fullständiga uppgifter när det kom till lägenheten. Verkade allmänt stressad och kändes överdriven och oäkta. Resterande personal på bostadsagenten var dock mycket trevliga.
    2010-02-22

Bostadsagenten Stockholm svarar L:

Hej L, verkar som vår mäklare du köpt av har haft en stressad period vilket vi beklagar. Skönt att du är nöjd i övrigt.

- Mvh Annika H 2010-03-05
    Eva A skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Bra service, tillmötesgående personal och dessutom bra priser. Jag är jättenöjd och kan rekommendera Bostadsagenten.
    2010-02-17

Bostadsagenten Stockholm svarar Eva A:

Hej Eva, Ett stort tack för det fina betyget samt förtroendet att sälja din bostad. Tveka inte att återkomma till oss om funderingar dyker upp framöver.

- Mvh Annika H 2010-02-17
    Henrik K skrev om Jenny Carlander en del av Bostadsagenten Stockholm:
    Bostadsagenten hjälpte mig med att sälja min bostadsrätt på söder i Stockholm. De tog hand om allt från homestyling till flyttstädning för ynka pengar. Jag fick ut maximalt för vad jag tror är möjligt att få och jag har även fått hjälp med skattebiten vid försäljningen. 5 stjärnor av fem möjliga!
    2010-01-26

Jenny Carlander svarar Henrik K:

Hej Henrik, Stort tack för det fina betyget, kul att du är så nöjd. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-02-16
    Maria skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Här får du vad du betalar för! Riktigt bra mäklare, fina bilder och proffsig hantering. Jag rekommenderar varmt Bostadsagenten som mäklare!
    2010-01-12

Bostadsagenten Stockholm svarar Maria:

Hej Maria, stort tack för det fina betyget som värmer i vintermörkret. Återkom till oss om frågor/funderingar framöver.

- Mvh Annika H 2010-01-12
    Susanne G skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Bra! Trevliga mäklare och bra priser.
    2009-12-21

Bostadsagenten Stockholm svarar Susanne G:

Tack för det fina betyget samt förtroendet att sälja er bostad. God Jul och Gott Nytt År!

- Mvh Annika H 2009-12-21
    Mr skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Vi fick väldigt bra betalt och har inget att klaga på. Rekommenderas!
    2009-12-07

Bostadsagenten Stockholm svarar Mr:

Tack för det fina betyget. God jul och gott nytt år! MVH Magnus Alebo (VD)

- Mvh Annika H 2009-12-11
  • Status: 4
    Markus M skrev om Bostadsagenten Stockholm:
    Professionellt och trevligt bemötande och bra service. Vi är supernöjda med vår försäljning.
    2009-12-04

Bostadsagenten Stockholm svarar Markus M:

Stort tack för det fina betyget samt förtroendet att sälja er bostad. MVH Magnus Alebo (VD)

- Mvh Annika H 2009-12-04