Edward & Partners Fastighetsmäklare AB har som målsättning att vara ett modernt och nytänkande fastighetsmäklarföretag, där vi, på ett förtroendeingivande sätt har som inriktning att förmedla bostäder i Stockholms innerstad. Våra medarbetare står för en samlad erfarenhet av förmedling av hundratals bostäder vilket har resulterat i uppbyggandet av ett omfattande kundregister som vi kan erbjuda våra uppdragsgivare.
Sveavägen 52 111 34 Stockholm
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Edward Melki
F A skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Bra och proffsigt arbete. Han såg till att vi blev nöjda och levererade en helhetslösning.2013-04-14 -
Rebecka skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Engagerad, driven och en riktigt duktig säljare. Vi är jättenöjda!2013-04-11 -
Csaba K skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward och hans kollegor är enormt medgörliga, ödmjuka och kompetenta! Högsta betyg till Edward med team! Jag och min fästmö är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet, ingen annan hade kommit i närheten av det pris försäljningen inbringade! Kan varmt rekommendera hans tjänster!2013-04-11 -
Katarina skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Personlig och professionell. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Jag rekommenderar honom varmt.2013-04-11 -
Anna U skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Han är en otroligt duktig mäklare. Han sålde vår lägenhet långt över vad alla andra mäklare hade värderat den till. Vi är supertacksamma.2013-02-24 -
Bengt R skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward har gjort ett mycket bra jobb från början till slut och visat på ett engagemang och en hjälpsamhet utöver det vanliga. Jag kommer definitivt att anlita honom igen.2013-02-21 -
Ann S skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Anlitade Edward på rekommendation från ett par vänner. Han visade fantastiskt engagemang vid min bostadsförsäljning, innan under och efter affären - vilket också speglade slutaffären som var högt över min förväntansbild på alla sätt. Jag ger mina varmaste rekommendationer. Edward gör det lilla extra som gör den stora skillnaden.2013-02-19 -
Aron F skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Grymt bra! Väldigt proffsigt bemötande och serviceinriktat2013-02-19 -
Ellenor skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward är en duktig mäklare som har stor förståelse över hur marknaden fungerar. Han visade engagemang och jag kände verkligen att han gjorde allt han kunde för att jag skulle göra en bra affär. Jag kan varmt rekommendera Edward.2013-02-18 -
Mattias skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Engagerad och mycket kunnig mäklare med förmåga att lösa alla möjliga småproblem i bakgrunden. Bra partner för en bekymmersfri bostadsaffär, rekommenderas varmt.2013-02-18 -
Henrik O skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Jag kan varmt rekommendera Edward Melki som din fastighetsmäklare.2013-02-18 -
2012-11-14
2012-11-14
fereshteh A skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Han är en mycket duktig mäklare som känner sitt job väl.2012-09-26 -
Jonas L skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward Melki gjorde ett riktigt bra jobb vid försäljningen av min lägenhet. Han har en bra känsla för marknaden och man kände att han verkligen gjorde allt han kunde för att man som kund skulle bli nöjd med affären. Han har en lång erfarenhet som mäklare som är ett väldigt stort plus. Jag skulle definitivt anlita honom igen vid nästa flytt.2012-09-01 -
Jonas H skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Jag är glad att jag anlitade Edward Melki och Edward & Partners vid försäljningen av min bostad. Edward är en av få mäklare som gör det man förväntar vid en bostadsaffär, engagemang/proaktiv, återkopplar regelbundet status plus det lilla extra. Jag ger högsta betyg och varmaste rekommendationer.2012-08-14 -
Alaa K skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Kunnig och engagerad mäklare. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet och kommer utan tvekan att anlita Edward i framtiden.2012-08-14 -
Lise-Lotte J skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Trevlig och omhändertagande. Har lätt för att "inkludera" mig som kund. Han engagerar sig lite extra, och har tålamod!2012-08-13 -
Magnus P skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward gjorde ett mycket seriöst arbete vid försäljningen av vår lägenhet och uppvisade ett engagemang utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera Edward.2012-08-12 -
Johan M skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
En driven och kompetent mäklare, mycket seriös2012-08-09 -
raber a skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Professionell, sakkunnig och dedikerad igenom hela affären från början till slut. Hade utan tvivel anlitat Edward och Partners igen.2012-08-08 -
Malin skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Edward är en fantastisk mäklare som jag varmt kan rekommendera! Edward visade vår lägenhet för flera spekulanter som ej hade möjlighet att komma under visning, utan Edwards stora engagemang hade vi inte hittat rätt köpare. Edward är också mycket duktig på att ge goda och avgörande råd för att försäljningen ska bli så lyckad som möjligt. Vidare vill jag även berömma Edward för att han alltid var anträffbar och höll oss uppdaterade om hur försäljningen gick. Helt enkelt en mäklare som man får stort förtroende för!2012-08-07 -
Michael skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Vi har anlitat Edward flera gånger, alltid med samma goda resultat! Har aldrig träffat någon som har så mycket passion för sitt yrke! Ger alltid bästa service till både köpare och säljare. En mäklare jag kan rekommendera varmt!2012-08-07 -
Anders H skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Riktigt bra mäklare som levererar vad som förväntas plus en hel del till. Kan inte bli nöjdare.2012-08-07 -
2012-08-07
Zara M skrev om Edward Melki en del av Edward & Partners:
Jag kom till kontakt med Edward Melki genom en bekant. Han var proffsig, trevlig och väldig artig. Vi sålde huset innan visningen, vilket är ovanligt för hus. Tack Edward för bra samarbete.Önskar dig och din familj lyckan.2012-08-06 -
2012-08-06
2012-08-06