feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Slagsta Trafikskola

4.3
Betyg
Recos
Ring företaget
Slagsta Trafikskola

Forvägen 15 145 51 NORSBORG

Slagsta Trafikskola-Enklaste vägen till körkort!

Slagsta Trafikskola-Enklaste vägen till körkort!

Slagsta Trafikskola kan med en lång erfarenhet av branschen och med en hög kvalitet i undervisningen erbjuda en positiv resa mot ditt körkort. På Slagsta Trafikskola skräddarsys utbildningen så att den passar just dig, trafikskolans uppgift är att ge dig en så bra utbildning som möjligt så att du klarar proven med goda marginaler och framförallt blir en trafiksäker förare.

www.slagstatrafikskola.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Slagsta Trafikskola

Läs vad Recos användare tycker om Slagsta Trafikskola

Svetlana m skrev om Slagsta Trafikskola:
    trevlig receptionist dock otrevliga och psykotiska lärare
    2012-12-14
    Joni skrev om Slagsta Trafikskola:
    Super bra och trevlig personal samt bra lokal att studera i. God tillgänglighet på datorer för egna studier, samt bra lärarled personal med goda kunskaper. Om jag skulle ta mitt körkort igen, skulle jag alla dagar i veckan gå tillbaks till Slagsta Trafikskola! Super nöjd!

Utbildningen som erbjuds håller hög klass, samt finns tid och utrymme för öppna diskussioner. Väldigt nyttigt inför teorin samt för övningskörningen. Toppen betyg och rekommenderas väldigt starkt! Ett stort tack till alla som arbetar på Slagsta Trafikskola för hjälpen och stödet för mitt körkort!
    2012-08-21
    ingo m skrev om Slagsta Trafikskola:
    Bra stämning & trevlig personal
    2012-03-19
    Jonas S skrev om Slagsta Trafikskola:
    En jättetrevlig och pedagogisk personal! Förklarar så man förstår och behåller lugnet. toppbetyg från min sida! tack för körkortet!!
    2012-03-03

Slagsta Trafikskola svarar Jonas S:

Det var trevligt och ha dig hos oss Jonas , tack och lycka till .

Företag nära Slagsta Trafikskola

Coop Forum Norsborg

Fittjavägen 20, NORSBORG

Läs mer om Coop Forum Norsborg

2 recos

David V

David V tycker:

"Coop har en hel del bra produkter. Ofta är det riktigt fräscha produkter också. Det jag måste klaga på är just priserna. Om man jämför Citygross med C ... "

House Of Far East

Fågelviksv. 3, NORSBORG

Läs mer om House Of Far East

Stig E

Stig E tycker:

"Nedanstående rekommendationer gäller inte för House of Far East, som är ett av våra bättre importföretag av specialsydda arbetshandskar och kläder bl. ... "

Fittja Gatukök HB

Fittjavägen 5, NORSBORG

Läs mer om Fittja Gatukök HB

Frida F

Frida F tycker:

"Trevligt gatukök med hyggliga priser. Supergoda pommes-frites med god kryddning på. Perfekt på vägen hem en torsdagkväll. "

Isam Bilverkstad

Värdshusvägen 26, NORSBORG

Läs mer om Isam Bilverkstad

Andreas E

Andreas E tycker:

"Snabb och smidig service av min bil. Hittade inte på en massa konstiga fel som behövde lagas. Låt dig inte skrämmas av den minst sagt skumma lokalen. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Slagsta Trafikskola

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.