Jesper Danielsson

Jesper Danielsson

Jesper Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Jesper Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jesper Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Danielsson har haft 22 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-02 - 2026-07

184 omdömen om Jesper Danielsson

Sedan starten hos Reco 2018
Eleonor M
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sandviken

Öppen pålitlig trevlig och informativ

Johanna Sylvaine Emmanuelle D
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sandviken

Vi vill varmt tacka Jesper för hans enastående stöd och engagemang. Han var alltid tillgänglig, snabb att svara och lyhörd för våra behov. Han tog sig också tid att vägleda oss genom varje steg och förklarade på ett mycket tydligt sätt alla detaljer kring huset och de administrativa processerna. Hans servicekänsla, vänlighet och pålitlighet gjorde verkligen skillnad. Vi rekommenderar honom utan tvekan och är mycket tacksamma för hans värdefulla hjälp och stöd.

Isak M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Centralt

Bra tydlig mäklare, som genomförde affären snabbt vilket var vårat önskemål

Maria S
Brynäs

Jag kan varmt rekommendera Jesper som sålde vår lägenhet nyligen. Från första mötet kändes det jättebra. Jesper var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss tydliga och professionella råd som gjorde hela försäljningsprocessen så mycket enklare. Det märktes att han hade ett genuint intresse för att jag och min man skulle bli nöjda.

Anna-Karin G
Furuvik

Snabbt hanterat, hade svar på det mesta.

Karin L
Furuvik

Jesper är alltid professionell och hjälpsam Trots att marknaden varit lite ”trög” har han gjort allt han kunnat för att vi kunde sälja. Kom med goda råd och hjälpt oss på bästa sätt. Carin Lindgren

Erica W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Sätra

Trevlig, lösningsorienterad, kunnig och lätt att nå/få återkoppling från. Upplevs ärlig, tydlig och trygg.

Amirali A
Brynäs

Jesper är en trevlig person, sålde min bostad på den förväntade tiden.

Björn S
Stigslund

Bra, tydlig och väldigt professionell mäklare.

Lars Olov E
Bomhus

Bemötandet var förtroendeingivande direkt. Kan med lätthet ge förtoende till andra säljare.