Elin Norberg

Elin Norberg

Elin Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Globen

Elin Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2009-12. Elin Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Norberg har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

265 omdömen om Elin Norberg

Sedan starten hos Reco 2016
Annika B
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Enskedefältet

Vi är fantastiskt nöjda med Elin som genomförde försäljningen av vårt hus på allra bästa sätt. Elin är proffsig, påläst och lyhörd. Gav från början ett förtroendefullt intryck och kändes trygg i sin proffesion. Vi vill varmt rekommendera henne!

Marcus H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Farsta

I stort sett supernöjd med Elin. Hade önskat mer tydlighet i kontraktet och mer assistans o det. Men ligger lika mycket hos oss som köpare. Supertrevlig och tillmötesgående.

Moa K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Sköndal

Professionell, ärlig samt lyhörd! Väldigt nöjd med Elin.

Svar från Elin Norberg

Tack Moa för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er igen!

Jesper E
Sköndal

Bra på alla sätt, rekomenderas!

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er!

Lisa S
Farsta

Bara positivt! Kompetent, hjälpsam och trevlig mäklare!

Svar från Elin Norberg

Tack snälla Lisa för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er.

Anders L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Elin har en mycket bra känsla när det gäller det mesta som har med fastighetsförsäljning att göra Jag är väldigt nöjd med hur allt genomfördes och att försäljningen gick väldigt snabb. Mvh Ander

Svar från Elin Norberg

Roligt att få hjälpa dig och köparna! Tack för din fina rekommendation!

Fatih K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

En bra mäklare som verkligen sköter sitt jobb. Man känner sig trygg under hela resan tillsammans med henne!

Maria B
Skarpnäck

Mycket trevligt bemötande Har fått svar på mina frågor och funderingar Var lugn och hjälpsam vid visningen Ställde upp på en privat visning utan problem Även visat snabb service efter att vi har vunnit affären :-)

Svar från Elin Norberg

Tack snälla Maria för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er. Hoppas vi kan hitta en lägenhet i Sjöstan till er också :)

Malin E
Skarpnäck

Mycket bra mäklare. Höll mig informerad, bra dialog och som säljare kunde jag slappna av och hade fullt förtroende för henne. Väldigt nöjd! Rekommenderar!

Svar från Elin Norberg

Tack Malin för din fina rekommendation! Roligt att jag fick hjälpa dig!

Estelle K
Johanneshov

Elin är super! Lyhörd och tydlig!

Svar från Elin Norberg

Tack Estelle! Roligt att få hjälpa dig!