Ulrika Bernhardsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
4.9
Affärer senaste året

Ulrika Bernhardsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Ulrika Bernhardsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Ulrika Bernhardsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Bernhardsson har haft 21 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

178 omdömen om Ulrika Bernhardsson

Sedan starten hos Reco 2020
Lafrenz M
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Bernhardsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Tångudden

Bra bemötande. Noggrann. Professionell. Trevlig.

Geo L
Påvelund

Ulrika är duktig på sitt arbete, hon lovar inte för mycket och levererar på ett mycket bra sätt. Hon är väldigt trevlig och saklig när det gäller hela processen, från intag till avslut.

Lena O
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Bernhardsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Påvelund

Allt gick väldigt smidigt mha Ulrika . Särskilt hjälpsam var hon innan själva objektet kom ut för visning . Då bemödade hon sig extra för att säkerställa att vi hade all information.

Ann S
Påvelund

Ulrika är lätt att kommunicera med och vi upplevde att vi förstod varandra bra. Hon är kompetent, lyhörd och trevlig. Vårt hus såldes snabbt och vi är mycket nöjda med affären och med Ulrika.

Inga-Lill W
Tångudden

Jag har fått möta en inkännande medmänniska. Proffsig och kunnig. Fick all hjälp jag behövde utan att behöva känna mig i underläge. När budgivningen började var Ulrika lugn och saklig. Avslutet blev mycket överraskande för oss. Tacksam över all erfarenhet hon har och också visade. Hon gav oss goda råd och stort stöd från första mötet till avtalsskrivning. Rekommenderar henne varmt och skickar ett stort TACK.

Björn Ö
Påvelund

Professionell, organiserad och trevlig.

Nilo H
Önnered

Jag är väldigt nöjd med Ulrika som mäklare. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen och uppskattat hennes tydliga kommunikation och positiva bemötande. Jag kan varmt rekommendera Ulrika! /Nilo

Martin H
Önnered

Det jag uppskattade mest med Ulrika är att hon är ärlig och realistisk. Lugn, sansad och professionell.

Britt-marie S
Önnered

Mycket bra bemötande och väldigt bra god råd inför försäljningen. Allt är till belåtenhet. Första träff , visningar och kontraktsskrivning.

Evelina G
Önnered

Ulrika var mycket engagerad, professionell och hjälpsam genom hela processen. Vi är nöjda!