Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

• BadgeTwoYears
4.6
Ring 0514-122 80 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Grästorp! Går du i tankarna om att flytta till Grästorp? Eller bor du redan där men vill ha en ny bostad? Då ska du kontakta oss mäklare på Svensk fastighetsförmedling. Vi har koll på detta vackra område i Västergötland vid Vänerns södra delar, och kan säkerligen svara på var det...

56 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Sedan starten hos Reco 2016

Neda C
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Söderlind en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Margretelund

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Han arbetade flexibelt och anpassade sig hela tiden efter våra behov och önskemål. Han var lyhörd, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och professionell mäklare. Mvh Nada &Tarek

Lars-Göran T
Sålde sin bostad med hjälp av Stefan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Smidig och bra säljare. bara+++++++++++++++++++++

Annelie G
Stora Levene

Blev välkomnande mottagen, fick hjälp med svar på mina frågor, hade hon inte svaren tog hon reda på det. Jag hade inga direkta förväntningar men fick löpande information vid visningen, bra kontakt och återkoppling vid budgivning.

Annika O
Ågårdsområdet

Väldigt bra! Mäklaren trevlig, kunnig och stöttande, trots många frågor. Bra nåbarhet, lätt att få kontakt via telefon, även på udda tider, uppskattas verkligen. Skulle inte tveka att rekommendera honom till andra.

Felizia M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Söderlind en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Nya Staden

Jag som köpare är nöjd med hela processen. Mäklaren var professionell, tillgänglig och hjälpsam. Uppskattade även att det aldrig kändes påskyndat utan att man fick tid att ställa frågor och känna sig trygg i beslutet.

Benny J
Sålde sitt hus med hjälp av Edvin Nilsrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Smidigt enkelt proffsigt mycket bra

Birgitta M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Nya Staden

Har skött den här lägenhetsförsäljningen på ett utmärkt sätt. Noggranna o kan sin sak.

Kenneth O
Köpte sitt hus med hjälp av Edvin Nilsrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Skara

Mäklaren informerade och gav svar på frågorna på ett bra sätt om fastigheten

Jenny H
Skara

Bra service, mycket smidig och snabb försäljning.

Klas Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Nilsrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Trevlig och engagerad mäklare samt mycket hjälpsam.

Erik W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Fint bemötande, proffsigt arbete från dag 1 till affären var slutförd! Kändes positivt att man hade Angelica som mäklare, tillgänglig och hjälpsam som gjorde att man fick svar på sina frågor och förklarade bra. Stort tack!

Anna G
Köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grästorp
Stora Levene

Trevlig Informerande Saklig

Roger W
Lidköping

Proffsigt och seriöst arbete från första kontakten till färdigt avtal.

Anna Camilla J
Skrev om Edvin Nilsrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Väldigt positivt att samarbeta med Edvin när vi skulle sälja vår pappas lägenhet. Skönt med en mäklare som är tillgänglig och hjälpsam även efter affären är genomförd. Stort tack! Rekommenderas varmt!

Filloreta H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Nilsrud en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Proffsig, engagerad, tillmötesgående och mycket trevlig! Rekommenderar Edvin till framtida säljare!

Per S
Köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Överlien en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Stenhammar

Kompetent och angagerad mäklare för engång skull.

Kaymet C
Gamla Staden

Det var tydligt förklaring och fint bemötande!

Therese L
Lidköping

Väldigt trevlig personal , som även gjorde allt lätt att förstå vad som skulle göras hela vägen genom affärerna

Per J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Söderlind en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Fått svar på de frågor jag hade och gav bra tips inför försäljning.

Sara J
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Söderlind en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Bra och tydlig information och ett fint bemötande gör att jag känt mig trygg under hela försäljningen/Sara J

Michael J
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Funkade helt perfekt från början till slut. Kunnig å erfaren mäklare.

Åsa Ö

.....................................

Annika J
Lidköping

Tillgänglig och kunnig mäklare som vi uppskattat i processen.

Göran A
Järpås

-trevligt bemötande av mäklsren -försäljningspriset nådde inte upp till det uppskattade värdet för fastigheten

Karin E

Bra. Hittills. Vi har ännu inte tagit över lägenheten

Tomas P
Köpte sin bostad med hjälp av Stefan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Bra bemött och med en bra dialog

Tuula P
Gamla Staden

Mycket bra bemötande. Proffsig mäklare med trevlig och samtidigt realistisk attityd. Kunskap med fingertoppskänsla, helt enkelt! Nöjd med kontakten och försäljningen. Rekommenderas!

Kristina L
Sålde sitt hus med hjälp av Angelica Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

En mycket tålmodig mäklare: Lyssnade, gav goda råd, lät mig tänka långsamt, svarade snabbt på alla frågor. Var mycket hjälpsam, kom med bra förslag. Det finns inte ord för hur nöjd jag är.

Julia J
Köpte sitt hus med hjälp av Angelica Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Rekommenderas, allt skötes smidigt och proffsigt!

Stina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktoria Överlien en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping
Lidköping

Jag hade en mäklare som alltid höll mig uppdaterad och guidade mig igenom processen. Var väl medveten hela tiden vart i processen vi var och hur det gick! Proffsigt!

Ann B
Lidköping

Ett trevligt första möte. Bra genomgång av vad väntade oss. Allt flöt på med fotografering, Anticimex och visningar. Bra med information efter visningarna. Avslutande mötet med köparna var klart och tydligt. Tack för all hjälp!!

Samuel F
Kvänum

Väldigt seriös samt riktigt trevlig mäklare rekommenderas starkt

Oskar S
Nya Staden

Mycket nöjda med Victor som mäklare. Då vi både varit köpare och säljare hos honom och upplevt ett professionellt arbete på båda sidor om affären. Kan varmt rekommendera! Mvh, Oskar

Jenny B
Gamla Staden

Min mäklare (Victor Söderlind) har haft ett gott bemötande från start. Han har visat förståelse för att detta är mitt första lägenhetsköp och därmed besvarat alla mina frågor på ett respektfullt sätt. Jag som köpare känner mig trygg inför vad som komma skall och har inget negativt att nämna. Min mäklare överträffade mina förväntningar. Stort tack!

Namir G
Grästorp

Trevliga personal,affären gick snabb och smidig

Olssons Städ Och Flytt AB
Jung

Jag tycker trevlig peron och positiv mäklare

Manne P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grästorp
Grästorp

Jag är nöjd allt har fungerat bra.

JOHANNA L
Skrev om Angelica Svensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lidköping

Jag och min pojkvän sålde vår lägenhet genom Angelica på läge+ och fick sålt den inom 1 vecka. Dessutom sålde lägenheten till ett pris vi aldrig trodde vi skulle få! Evigt tacksamma för all hjälp med vår allra första försäljning!

Carin D gillar detta
Sofia Birgitta Cabssum Å
Vedum

Trevlig & hjälpsam, har även haft bra samtal med henne gällande vår försäljning. Flexibel & arbetar utefter kundens önskemål.

Birgitta S
Lidköping

Vi är väldigt nöjda med hela köpprocessen - från förhandsvisning till påskrivet köpeavtal. Vi upplever Victor Söderlind, som en trevlig, ärlig, och professionell mäklare som vi varmt rekommenderar.

Mikaela V
Sjölunda

Sålde vår lägenhet via Läge+. Blev bemött av både Angelica och Victor på ett professionellt och oerhört trevligt sätt. Förväntningen var att sälja till ett bra pris, vilket också uppfylldes. Rekommenderar starkt Svensk Fastighetsförmedling Lidköping, och ser de som det självklara valet om vi skulle sälja igen i framtiden.

Richard G
Filsbäck

Köpte en villa utav Victor Söderlind. Enkel, smidigt och trevligt!

Svar från Victor Söderlind

Tack för omdömet! Rekordsnabbt ju. Ska bli spännande att se om det blir en FTX sen.

Petra B
Köpte sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grästorp
Vara

Vi har köpt Hillemarken 1 i vara Anna är Snabb , effective , vänlig

Siv N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grästorp
Kvänum

Mäklaren svarar snabbt när jag ringer eller skickar sms, hon är trevlig och visningen av lägenheten gick bra då hon svarade på några frågor vi hade. inget fel på henne! mvh Siv Nilsson

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Tack för de fina orden! Hoppas ni kommer trivas i ert nya boende och område när ni väl är på plats.

Josefine E
Grästorp

Kompetent och personlig upplevelse vid köp av bostad. Så nöjd!!!

Carolina F
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

En hungrig och engagerad mäklare som verkligen ville sälja vår gård.

Linda H
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Det gick Fantastiskt smidigt att sälja vår villa och Anna-Karin var väldigt proffsig och trevlig! Toppbetyg!

Stefan A och Carin D gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Tack för fina ord! Kul att ni känner så!

Andreas L
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Köpte hus i Vara (Solrosvägen) Jag blev väldigt proffsigt bemött av mäklaren. Fick svar på alla frågor jag hade och var inte för på utan fick tid att fundera. Finns inget att klaga på utan är väldigt nöjd.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Tack för de fina orden Andreas! Hoppas ni kommer att trivas i Ert nya boende.

Stina T
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

vi har Köpt en tvåfamiljsvilla Vi har blivit bemötta personligt och med kompetens. Mäklaren har levt upp till de förväntningar vi hade Vi är nöjda med mäklarens insats i relation till vårt köp.

Victor S gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Hej! Kul att ni känner så! På återseende!

Ulla-maija J
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Jag har köpt ett fritidshus, som så småningom ska bli mitt permanenta hem. Jag hoppade tyvärr av efter visningen, men ångrade mig och la ett bud. Jag blev väl omhändertagen under tiden som budgivning pågick. Vilken känsla att mitt bud höll och att det gick så smidigt allt.

Ulla-maija J gillar detta
Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grästorp

Hoppas att du kommer trivas när det väl blir dags att flytta. Tack för de vänliga orden.