Johan Motin

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
5.0
Affärer senaste året

Johan Motin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Johan Motin har varit registrerad mäklare sedan 2026-06. Johan Motin har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-08 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Johan Motin har haft 2 försäljningar sen 2026-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2 omdömen om Johan Motin

Sedan starten hos Reco 2026
Jenni L
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Motin en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Stackfallet

Johan gjorde ett mycket bra intryck redan vid första mötet inför försäljningen av bostaden. Under hela processen har Johan återkopplat och informerat om vad som skett samt nästa steg. Johan har varit lätt att komma i kontakt med och det har känts tryggt att veta att inga frågor har varit dumma att ställa. Johan är påläst och professionell vilket också bidragit till att jag som säljare har känt mig trygg under hela processen. Johan har utfört ett mycket bra arbete och försäljningen av bostaden blev över förväntan. Snyggt...

Magnus S
Karlskoga

Först och främst ett genuint intresse och engagemang från mäklaren som skapade förtroende och tillit. Men dessutom ett otroligt piggt, glatt och positivt bemötande från alla på kontoret när man var i kontakt med dem. Service i världsklass, tycker jag!