Peter Eriksson

21 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Affärer senaste året

Peter Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Peter Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2005-12. Peter Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Eriksson har haft 22 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är mötet med alla mina fantastiska kunder!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag har erfarenhet av Kungälvs bostadsmarknad sedan 2005.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad, affärsmässig, lyhörd samt erfaren mäklare.

Vad vet vi inte om dig?
Jag är en av de mäklare i Kungälv som har absolut mest och längst erfarenhet av Kungälvsmarknaden.

161 omdömen om Peter Eriksson

Sedan starten hos Reco 2017
Olov O
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Centralt

En mäklare med lång erfarenhet av att sälja bostäder.

Svar från Peter Eriksson

Tack för att du tog dig tid att skriva och tack för rekommendationen!

Tom L
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Centralt

Peter är en lyhörd och engagerad mäklare som är assisterande, lösningsorienterad och snabb på att återkoppla. Peter fanns tillgänglig och stöttande genom hela processen – både under och efter genomförd affär. Vi är mycket nöjda med bemötandet, kommunikationen och det stöd vi fått genom hela processen. Mäklaren har varit lätt att få tag på, återkopplat snabbt och alltid varit hjälpsam när frågor eller funderingar uppstått. Vi kan varmt rekommendera Peter till andra som värdesätter personlig service, tydlig kommunikation och ett engagemang som sträcker sig längre än själva affären.

Svar från Peter Eriksson

Tack Tom för den fina rekommendationen och för att du tog dig tid att skriva, och grattis till ett grymt fint hus!

Johan S
Romelanda

Peter är en lyhörd mäklare med gott bemötande.

Svar från Peter Eriksson

Tack Johan för den fina rekommendationen och för att du tog dig tid att skriva.

Evy A
Lökeberg

Peter är en lugn och trevlig mäklare, skicklig jobbar snabbt o proffsigt. Hel nöjd . Evy

Svar från Peter Eriksson

Tack Evy för den fina rekommendationen och för att du tog dig tid att skriva.

Carin M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Grinden

En trygg och tydlig mäklare som jag kan rekommendera.

Svar från Peter Eriksson

Tack Carin för att du tog dig tid att skriva.

Agnes F
Stället

Upplevdes som saklig, kunnig och professionell. Inget att anmärka på.

Svar från Peter Eriksson

Tack för den fina rekommendationen och att du tog dig tid att skriva.

Kjell Ove S
Ödsmålsmosse

Peter Eriksson förmedlade min bostadsaffär med ett kunnigt, trevligt och ett proffesionellt sätt. Är mycket bekväm och nöjd. MVH Kjell Sävhed

Svar från Peter Eriksson

Tack Kjell för att du tog dig tid att skriva och för den fina rekommendationen.

Ulf H
Kungälv

Lugn och kunnig mäklare. Sund i sina värderingar.

Svar från Peter Eriksson

Tack Ulf för den fina rekommendationen och för att du tog dig tid att skriva.

Hans Rune Erling E
Kärna

Väldigt bra, allt gick korrekt till.

Svar från Peter Eriksson

Tack för att du tog dig tid att skriva och tack för den fina rekommendationen.

Mattias H
Tjuvkil

I en trög marknad kändes det extra viktigt med rätt mäklare, och jag var nöjd med Peter. Stabil, lyhörd och enkel att diskutera med genom hela försäljningen. Rekommenderas!

Svar från Peter Eriksson

Tack Mattias för den fina rekommendationen och för att du tog dig tid att skriva.