Åsa Danielsson

Åsa Danielsson

Åsa Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

Åsa Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Åsa Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Danielsson har haft 61 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

278 omdömen om Åsa Danielsson

Sedan starten hos Reco 2020
Peter K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik

Hon vet vad hon pratar om ! En god lyssnare som man kan fråga o nå 24/7

Lars-Håkan R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Leksand

Åsa är en lösnimgsfokuserad mäklare med kunden i centrum. Positiv och energifylld och målinriktad. Kan verkligen rekommendera Åsa som mäklare.

Sonja R

Glad, proffsig och tillmötesgående

Stephanie H
Köpte sitt hus med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Insjön

Proffsig, trevlig och serviceinriktad

Karin Gunilla A
Sålde sitt hus med hjälp av Åsa Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Furudal

Pålitlig och tydlig. Ger ett förtroendeingivande intryck. Kunnig

Halvar J
Noret

Fylld av energi. Håller ständigt kontakt har många initiativ är trevlig att ha med att göra

Karin Gunilla A
Siljansnäs

Jag upplever Åsa som tydlig . Hon har återkopplat så snart hon kunnat, så att vi hela tiden varit uppdaterade. Åsa är engagerad och inger trygghet och förtroende.

Mats A
Siljansnäs

Hon var tydlig och återkopplade snabbt och fortlöpande.

Per P
Leksand

Åsa gav ett bra förtroende från första stund. Bra information om fortlöpande försäljning , samt en snabb försäljning. Vi är nöjda med Åsa och försäljningen av huset 👍

Christopher H
Siljansnäs

Smidig process. Vi her länge letat boende och Åsa matchade oss med ett fantastisk objekt som ännu inte kommit ut den öppna marknaden.