Åsa är mkt trygg att ha med sig i en så stor och ibland omvälvande händelse i livet. Hon har en härlig energi och har hållit mig väl uppdaterad under resan. En empatisk, erfaren och mkt trevlig mäklare som jag varm kan rekommendera.
Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, hus/villa, fritidshus, gårdar, tomter, kommersiella fastigheter och lantbruk över hela Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det...
642 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
Sedan starten hos Reco 2016
bra bra bra bra bra bra bra bra
Proffsig, engagerad och positiv!
Proffsig engagerad tydlig och trevlig Hon skapar trygga affärer
Adam var lätt att samarbeta med och han höll oss informerade om vad som hände. Han var tillgänglig på mobil och SMS och svarade när han såg att vi ringt.
Positiv och mycket kunnig. Trevlig och lättsam och lyssnade aktivt på vad vi ville och tyckte! Toppenbra mäklare och härlig som person. Kan verkligen rekommenderas.
Åsa gjorde försäljningen av vår bostad väldigt smidig och enkel. Vi kände oss trygga från start till slut och är mycket nöjda med hennes professionella och engagerade arbete. Rekommenderas varmt!
Vi är supernöjda med Åsa och hur hon har skött försäljningen av vårt boende. Positiv och väldigt driven till att genomföra jobbet på ett fläckfritt sätt. Har vart bra transparens genom processen och inkluderat oss i allt hon gjort.
Snabb handling med konkreta svar på utestående frågor
Saklig, trevlig mäklare. Lätt att få kontakt med.
Bra mottagande och genomgång vid visning. Bra agerande och extra jobb för att få till kontraktsskrivning.
Bra tydlig och korrekt 👍 Inga större negativa synpunkter
Mycket bra bemötande och hjälp i processen!
Blev bemött av Åsa på bra sätt när vi skulle skriva på kontraktet. Hade inte så höga förväntningar, har inte haft så mycket kontakt med henne, då affären har skötts mellan köpare och säljare privat. Sammanfattningen: Det lilla jag träffade henne under kontraktskrivandet är att hon har god kunskap och ett trevligt bemötande.
Adam är väldigt duktig och kunnig
Bra och tydlig med vad som händer runt köpet, hjälpsam
Tack Åsa Danielsson för ett enormt bra jobb med vår försäljning och vårt nya köp.
Vänligt och professionellt bemötande. Jag är så här långt mycket nöjd.
Vi har anlitat Åsa på Svensk Fast i Leksand för både köp och sälj av hus och kan inte vara mer nöjda. Genom hela processen var bemötandet professionellt, lyhört och tryggt. Vi fick tydlig rådgivning, snabba svar och en känsla av att verkligen vara i goda händer hela vägen. Mäklaren var ärlig, engagerad och drev affären framåt utan att vi behövde oroa oss. Resultatet blev över förväntan i båda fallen. Varmt rekommenderas till alla som vill ha en mäklare som levererar på riktigt.
Bra kundfokus och bra svar på alla frågor och funderingar!
Ett utmärkt bemötande från första samtalet. Visat god respekt för oss som säljare och lotsat oss fram till affär.
Allt har varit bra . Mina barn är dom som haft kontakt med Åsa hälsningar Liv Lunde
Professionellt bemötande, kunnig och effektiv. Vi har gjort två fastighetsaffärer tillsammans med Åsa och är väldigt nöjda.
Kompetent och lösningsorienterad, lätt att nå och få återkoppling snabbt och på ett smidigt sätt.
Mycket trevlig och professionell.rekomenderar verkligen Åsa och svensk Fastighetsförmedling😊
Ett jättebra bemötande! Stor kompetens. God kommunikation/dialog/återkoppling under hela processen. Engagerad.
Toppen mäklare! Hon är tydlig men vad som händer vi försäljning. Bra kontakt via sms och telefon. Affären gick fort och smidigt tack vare Åsa 🤗
Lova är engagerad, kunnig och lätt att föra dialog med. Hon känns rak och ärlig. Vi är väldigt nöjda med Lova!
Allt med bostadsköpet gick bra och all personal var trevliga. Men huset jag köpte var i behov av dränering i närtid och då påstår mäklaren att jag kan ta ett lån för dräneringen och sen lägga in det på bolånet för att få lägre ränta efter värdering. Efter köpet tog jag kontakt med banken, men får då veta att den möjligheten gällde för flera år sedan. Nu för tiden så måste det gå 5 år efter köp innan man får värdera om huset, om man inte gör en omfattande ombyggnation, vilket inte inbegriper dränering.
Hej Michael, Vad kul att du trivs i huset! Slutpriset blev ju under utgångspris/värdering vilket innebär normalt ett låneutrymme. Däremot har bankerna ändrat reglerna i början på året (efter ditt köp), vilket vi tyvärr inte har kunnat påverka. Önskar dig en fin sommar! /Adam Thunell
bra återkoppling snabb återkoppling fungerade väldigt bra
Lova Rydberg är positiv glad och trevlig, engagerad. Mycket nogrann och tydlig. Glad att få haft henne som mäklare. Hon gjorde ett bra jobb med vårat hus.
Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fick av vår mäklare Lova Ryberg vid försäljningen av vårt hus. Från första mötet kände vi ett stort förtroende för Lova – hon var professionell, varm, lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. Lova var tydlig och trygg i sin kommunikation, alltid snabb med återkoppling och noga med att hålla oss uppdaterade. Hon tog sig tid att förklara varje steg, svarade tålmodigt på alla frågor och gav ärliga råd som verkligen kändes grundade i både erfarenhet och omsorg om oss som säljare....
Snabbt bemötande. Kunde träffas tidigt. Fotografering gick bra å huset sålt på 6 veckor
Trevligt och proffsigt bemötande.
Riktigt bra och påläst mäklare!
Mycket kompetent mäklare med den där extra fingertoppskänslan för service! Påläst och noggrann i sin kommunikation och inget "sugarcoating" som andra mäklare annars kan pyssla med för att trissa priset uppåt. en riktig 10 poängare helt enkelt!
Fantastiskt nöjd med allt när det kommer till våran affär med Adam. Raka puckar, energisk och håller vad han lovar. Alltid ett leende och trevligt bemötande! 10 av 10
Mycket trevlig mäklare som lyckades sälja vårt objekt trots en svår marknad.
Mycket bra att ha och göra med. Har koll på läget och tar sig tid 🙂
Adam var väldigt lyhörd och tillmötesgående till våra önskemål. Då vi bodde på annan ort hade vi svårt med visningsdatum men det löste Adam! Inte ens på tillträdesdagen kunde vi närvara men med en fullmakt så löstes allt otroligt smidigt! Vi rekommenderar varmt Adam och övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling i Leksand/Rättvik
Positiv och öppen mäklare. Medlar smidigt mellan parterna.
Han är jätteduktig å bra hjälpsam hade ingen broblem med honom
Alltid trevlig i sitt bemötande.
Kreativ och erfaren. Kunnig på marknaden och prisnivåer.
👍👍👍👍👍 Vi är mycket nöjda med Åsa Danielsson på Svensk Fastighetsförmedling Leksand.
Optimistiskt och positivt bemötande. Vi hade köpt genom Åsa tidigare så vi kände till Åsas energi. Hon motsvarade våra förväntningar. Smidig ,inte många visningar ,effektiv.
Hon var kunnig och hjälpsam. Han löste alla våra frågor.
Hjälpsam och trevlig. Var mycket tillmötesgående när vi hade frågor om våran kommande bostad.
En mycket trevlig och professionell mäklare. Enkel att ha och göra med, mycket lyhörd och driven
Fint bemötande och återkoppling från mäklaren. Vi förväntade oss fler spekulanter och budgivning i och med att bostaden och läget är attraktivt. Men med tanke på läget just nu på bostadsmarknaden så är vi mycket nöjda med mäklaren och försäljningen.