Per är jättetrevlig och inger ett stort förtroende. Kan verkligen rekommendera honom!
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vill du köpa eller sälja en villa eller bostadsrätt i Norrköping, Söderköping eller Finspång? Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast...
2831 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Sedan starten hos Reco 2016
Tack snälla för att jag fått hjälpa att både köpa och sälja 🥂🙏
Felix är mäklare på rätt plats, snabb och effektiv i sitt arbete. Har ett mycket trevligt bemötande. Alltid tillgänglig och har svar på alla frågor. Återkopplar vid behov inom rimlig tid. Skulle verkligen rekommendera honom.
Trevlig, tillmötesgående, hjälpsam, lättsam, ordning och reda och förtroendeingivande.
Hanterade vårat köp mycket bra med snabb återkoppling
Tack för en 5:a. Stort grattis till en fantastisk fastighet 🥂
Trevligt bemötande. Allltid tillgänglig. Snabba svar på frågor. Professionell.
Felix är professionell, engagerad och väldigt trevlig.
Trevlig, stilfull och väldigt hjälpsam. Verkar ha agerat enligt god mäklarsed. Jag skulle gärna anlita Teodor själv, och rekommendera för andra!
Hej Martin! Tusen tack för ditt fina reco :) Stort grattis till en jättefin lägenhet i en bra förening! /Teodor
Engagerad och man får uppdateringar hela tiden. Proffsig och trevlig.
Tack ännu en gång för att jag fått hjälpa er. Tack för recon 🙌🙏
Kunnig och duktig både när det gällde vår försäljning och vårt nya boendeköp
Engagerad och professionell. Hade ett intresse för att hjälpa oss att både sälja och hitta en ny bostad
“Väldigt seriös och engagerad mäklare som alltid var lätt att få tag på och snabb med svar. Jag kände mig trygg genom hela resan, från första kontakten till att allt var klart 😊
Tack för dom orden och stort grattis till ett charmigt hus 🥂
Engagerad, proffsig och trevlig.
Stort tack för att jag fått hjälpa er ännu en gång 🙌🙏. Tack för recon 🙏
Per var alltid lätt tillgänglig. Svarade på alla våra frågor. Vi är så nöjda över hjälpen att köpa vårat drömhus. Skulle rekommendera honom till alla.
Stort grattis igen 🥂 och tack för den fina recon 🙏
Super trevlig, snabb och alltid lätt att få tag i. Återkopplar och uppdaterar en hela tiden hur det går och ligger till kring ens försäljning.
Tack ännu en gång för att jag fått hjälpa er att sälja ert hus och tack för fin reco 🥰
Mycket proffsig mäklare med ett imponerande tålamod. Hon har varit lyhörd genom hela processen, alltid snabb och tydlig i sin kommunikation och mån om att man ska känna sig trygg. Det har gjort hela upplevelsen betydligt mindre stressande. Jag kan varmt rekommendera henne.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Ett toppen bemötande och stor kunnighet kring bostaden. Har svar på alla våra frågor. Hjälpsam med allt kring vårt bostadsköp, snabb och effektiv. Alla våra förväntningar kring att köpa bostad uppfyllde Felix. Vi är så nöjda att vi anlitade honom att sälja våra bostäder. Vi skulle rekommendera honom till vänner. Häls. Elisabeth & Uffe
Jag uppfattade Torsten som flexibel, generös med sin tid, väldigt serviceinriktad, hjälpsam och kunnig vad gällde processen och objektet (vi är förstagångsköpare). Jag kände mig väldigt trygg med Torsten som mäklare.
Tack för omdömet Jenny. Lycka till med er förta egna bostad!
Hela processen med Felix har varit smidig och simpel, väldigt nöjd med hans arbete från början till slutet.
Ett proffsigt bemötande som gott och väl levde upp till förväntningarna. Visade ett genuint intresse av att både säljare/köpare ska bli nöjd. Rekommenderas !
Väldigt nöjd med Felix! Processen gick väldigt bra och smidigt. Kommer att anlitas för framtida köp/försäljningar!
Toppen mäklare bra bemötande, vi fick bra hjälp och en smidig affär.
Supertrevlig och snäll är så himla nöjd över att vi fick Felix som mäklare. Ärlig och kan svara på alla frågor man har och hade från start alltid ett jätte bra bemötande🌟
Proffsig från början till slut. Jobbade aktivt och tog reda på fakta vi behövde för att kunna genomföra vår försäljning på bästa sätt.
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du upplevde samarbetet som professionellt och värdeskapande. Tack för förtroendet – det har varit ett nöje att få hjälpa till ännu en gång!
Emelie Hagstedt var precis vad jag behövde. Hon är lugn, trygg, lyssnade och förklarade tydligt alla steg. Hennes erfarenhet lyste igenom. Jag är så glad och tacksam för att jag fick hennes hjälp.
Vi var ett bra team Helén! :) Tack för förtroendet. Hälsningar. Emelie! :)
En kompetent och förtroendegivande mäklare med snabb återkoppling som alltid hade både säljarens och köparens bästa i fokus. Lätt att nå och flexibel, kunde visa objektet med kort varsel. Finns inget att förbättra. 5/5
Stort tack för en mycket fin reco men framförallt ett stort grattis till er! Kommer bli kul att se hur det blir =)
Emelie är den mäklaren som jag valt att vända mig till vid mina senaste två försäljningar. Det som jag uppskattar och som gjort att jag återkommer till Emelie är framförallt hennes engagemang och lyhördhet. Hon är väldigt duktig på att anpassa hela processen för att få den att passa in i det ofta lite stökiga livspusslet. Det som jag också uppskattar mycket är den personliga kontakten. Oavsett om det handlat om en pågående försäljning eller när jag vid andra tillfällen haft frågor eller funderingar så har Emelie alltid tagit...
Tack snälla för fina ord Johan! Vi var ett bra team! :) Ser fram emot nästa gång! Jag måste hjälpa syster-yster också! :) Hälsningar. Emelie :)
Försäljningen av vår bostad kanske inte tajmade bästa säljtiden med jultiden i antågande, det började med skambud enl. mig åtminstone. Men Torsten va seg och envis och löste det, efter en hel tid i telefon antar jag. Till slut lyckades han fixa affären till belåtenhet. Tack Torsten /Bernth
Tack Bernth. Det blev ju bra det här till slut, och mest väsentligt; det blir ett smidigt byte mellan bostäder och säljvillkor uppfyllt i god tid inom villkorstiden.
En slarvig mäklare som inte förstår vikten av korrekt information och som ensidigt tillvaratar säljarens intressen. Eftersom jag var utomlands och inte kunde komma på visning bad jag om en digital visning. Mäklaren gick då ganska snabbt igenom huset och viftade med sin mobiltelefon, det hela tog nog bara 5 min vilket kändes otillräckligt, ointresserat från hans sida. När jag sedan återkom för att ev lägga ett bud frågade jag om tillträde. Då trodde han i oktober att tillträde skulle kunna ske i april. Jag tog fasta på den...
Hej Lisbeth, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag tar din feedback på stort allvar, då min ambition alltid är att både köpare och säljare ska känna sig trygga och väl informerade genom hela processen. Det är tråkigt att höra att den digitala visningen inte upplevdes som tillräcklig. Gällande tillträdesfrågan fanns initialt en dialog om möjliga tidsramar, men tillträdesdatum är alltid beroende av säljarens förutsättningar och fastställs först i samband med avtal. Jag beklagar om kommunikationen kring detta...
Service inriktad. Lösningsorientead. Kunnig
Tack Petter för de orden och för att du tog dig tid att skriva. Det uppskattas verkligen. Hälsningar Johan
Trevlig mäklare som var mycket tillgänglig och snabb med återkoppling.
Tack M&M! Kul att hjälpa er hitta ert nya hem! Hälsningar. Emelie :)
Jag mycket nöjd med Teodor som mäklare. Upplevde honom som väldigt lyhörd och hade bra kommunikation. Det fanns en tydlig plan för hela försäljningsprocessen och att han var aktiv med att hitta potentiella köpare.
Hej Vilhelm! Riktigt kul att läsa ditt omdöme. Det här gjorde vi bra! Lycka till i den större lyan :) /Teodor
Trevlig, Vältalig och hjälpsam. Allting gick väldigt smidigt till och jag kände mig trygg med mitt första bostadsköp
Tack, det kommer bli kanon i erat nya boende
Det finns inget dåligt att skriva, allt var toppen, lugn, lyssnade, hjälpsam, tillmötesgående en superduktig kille
Hej Elisabeth! Tack för alla fina ord och ditt omdöme. Det var en ära och ett nöje att hjälpa dig hitta ett nytt hem. Närmare syrran dessutom ;) Stort grattis till en ny fin lägenhet. Nu ser vi till att du kliver ur din gamla! /Teodor
Ayman är en mycket duktig och hjälpsam i sin yrkesrolll
Ett väldigt professionellt bemötande samt löpande uppföljning kring status på försäljningen. Rekommenderar Torsten stark när du ska sälja.
Tack för det fina omdömet Johannes! Lycka till i er nya villa.
Väldigt kunnig, duktig på att förklara pedagogiskt för mig som förstagångsköpare. Mycket tillgänglig vid behov av frågor.
Tack Isabella. Ni kommer att få det så bra i ert nya radhus!
Hade jättefin bemötande av Petra både innan och under processen av budgivning. Tack ännu en gång!
Petra sålde vårt radhus och möjliggjorde därmed vårt husköp. Petra var oerhört generös med sin expertis även när det gällde frågor kring vårt köp. Hon gör sig tillgänglig på obekväma tider och svarar snabbt via sms, mejl och telefon. Hon gör hela tiden det lilla extra och kommunikationen är rak och ärlig, vilket verkligen uppskattades av oss. Vi kan varmt rekommendera att anlita Petra!
Som förstagångsköpare var vi ganska nervösa inför hela processen, men Petra hanterade allt med en imponerande kombination av professionalism och omtanke. Hon visade stort tålamod och var otroligt förstående för alla våra frågor och osäkerheter. Hennes lugna och kunniga sätt fick oss att känna oss trygga genom hela köpet av vårt första hus. Vi kan varmt rekommendera Petra till alla, men särskilt till andra förstagångsköpare som behöver en mäklare som inte bara är skicklig, utan också har det där lilla extra tålamodet.
Petra är trevligt tidligt öppet och hjälpsam så vi är väldigt nöjda att hade henne 🥰
Exceptionell mäklare – varmt rekommenderad! Jag kan varmt rekommendera Ayman som mäklare. Från första kontakten till avslutad affär har han varit otroligt professionell, lyhörd och engagerad. Ayman är en sådan person som verkligen ser sina kunder och gör det lilla extra för att allt ska kännas tryggt och smidigt. Han är kunnig, serviceinriktad och alltid snabb med att återkoppla – oavsett fråga eller tidpunkt. Försäljningsprocessen blev enkel och stressfri tack vare hans tydliga kommunikation och genuina engagemang. Jag...
Tusen tack för dina fina ord!
Tillgänglig , ödmjuk och ärlig med mycket bra erfarna råd.
Tack för recon men framförallt att jag fått hjälpa er =)
Jag vill gärna dela med mig av mina mycket positiva erfarenheter med Felix som hjälpte mig sälja min lägenhet. Från första mötet kände jag ett stort förtroende – kommunikationen var tydlig, strukturerad och professionell. Han visade god lokalkännedom och en trygg förståelse för marknaden, vilket gjorde hela processen både smidig och effektiv. Jag uppskattade särskilt att jag hela tiden hölls uppdaterad. Alla steg – från fotografering och visningar till budgivningen och kontrakt skrivningen sköttes på ett lugnt och genomtänkt...
Tack Linus, Kul att få hjälpa er att sälja bostaden du haft! Så ni äntligen kan bli sambos :)
- professionellt hantering av köpet - angenämt umgänge / snabb reaktion - har besvarat alla våra frågor och funderingar på ett rakt och grundligt sätt
Supermäklare som blandar sin humor och sin sälj på ett kanonsätt, vilken gör hela affären till en riktigt bra upplevelse.
Det var kul att få hjälpa er till er första villa. Här kommer ni trivas. Tack för omdömet!
Emelie har varit trevlig, hjälpsam och tillmötesgående vid mitt bostadsköp.
Tack Stefan! :) Det har varit roligt att få hjälpa dig hitta ditt nya boende. Hälsningar. Emelie :)
Mycket bra .Bra kontakt under försäljning.God kontroll över allt som tillhör försäljningen.Samt lätt att skämta med.
Tack för det festliga omdömet Torbjörn! Vi har verkligen haft en både produktiv och gemytlig kontakt för både ert köp och er försäljning. Kul att vi t.o.m. fick er villa såld före visning så ni kan fira jul i lugn och ro. /Torsten
Noggrann och tydlig vid genomgång av kontrakt.
Tack Roger, skönt att det var tydligt
Hej jag känner honom inte så mycket. Men han verkar snäll och social. Han är bäen bra märke. Som jag träffade.
Tack Rohollah, ni kommer trivas bra där :)
Professionell, engagerad och snabb! Tack för en smidig försäljning av vår lägenhet.
Tack själv Hugo! Kul att man fick förtroendet!