Engagerad och driven mäklare, rekommenderar starkt
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....
5103 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sedan starten hos Reco 2016
Engagerad och bra. Svarar snabbt.
Helt enastående! Kompetent, förtroendeingivande, trevlig. Mycket professionell i sitt bemötande av både säljare och köpare. Affärsmässig i ordets bästa betydelse.
Vi är mycket nöjda med hur Oscar har skött hela processen i samband med försäljningen av vår bostadsrätt. Vi fick uppriktiga och ärliga förväntningar på resultat vilket inger förtroende. Vi upplever att Oscar är ambitiös, engagerad och mycket mån om att vi alla ska vara väl informerade. Dessutom tycker vi att han är noggrann och lätt att kommunicera med. Att vi sedan fick ett fantastiskt resultat är såklart ett stort plus. Om vi ska sälja igen kommer vi absolut anlita Oscar.
Hela processen hittills har gått smidigt . Tillgängligt folk och bra kommunikation.
Förklarade bra om hur annonser fungerade och var allmänt proffsig
Har precis sålt lgh med Filip och redan från första mötet gav han ett mycket gott intryck, håller det han lovar och är lyhörd. God tillgänglighet. Sammantaget mycket nöjd! 🌟
Vi tycker att Filicia skötte försäljningen av min bostad bra. 4 av 5 då man aldrig blir fullärd oavsett yrke. Jag tycker att hon hade ett proffesionellt bemötande med både säljare och spekulanter och för min del så kunde jag slappna av och våga lita på henne att hon skulle ro hem affären. Jag skulle rekommendera henne till andra som står i försäljnings tankar. Om något skulle förbättras så är det återkoppling från visning till säljaren, stundom så gick det flera dagar innan man hörde något. Men överlag en positiv bild av samarbetet med Felicia.
Tack för ditt omdöme. Det värmer mig och höra att du är nöjd med min insats som mäklare! Tack för den konstruktiva kritiken också. Självklart tar jag med mig det inför framtida affärer. Tack för att jag återigen fick förtroendet för din försäljning. Förhoppningsvis springer vi på varandra i framtiden!
Väldigt bra mäklare. Allt gick smidigt!
Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Oscar var tillgänglig, lyhörd och tålmodig, och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Han skapade en bra och avslappnad stämning, vilket gjorde det lätt att ställa frågor och diskutera funderingar. Eftersom detta var vår första visning och första bostadsköp hade vi inga tydliga förväntningar, men Oscar överträffade ändå det vi hade kunnat hoppas på. Han förklarade allt tydligt, tog sig tid att svara på alla våra frågor och guidade oss genom varje steg...
Tack så jättemycket för det fina omdömet och dem värmande orden! Jag hoppas att ni kommer trivas bra i er nya bostad.
Trevligt bemötande och det gick smidigt att göra affär. Kändes toppen!
Vi är oerhört nöjda med den hjälp jag fick av Ulrika genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet kände vi ett stort förtroende – Ulrika är professionell, engagerad och jordnära. Kommunikationen var alltid snabb och tydlig. Vi fick kontinuerliga uppdateringar och kände oss trygga i varje steg. Slutpriset blev något bättre än vad vi hade hoppats på (trots trög marknad) och hela processen kändes smidig och strukturerad. Vi kan varmt rekommendera Ulrika till alla som ska sälja eller köpa bostad – en mäklare som sätter...
Oscar har gjort ett fantastiskt fint jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag uppskattar hans sätt att se på försäljning - att förmedla ett hem och känslan av att bo där. Han har varit lättillgänglig och hjälpt mig att nå bättre resultat än jag vågat hoppas på. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera Oscar!
Tusen tack för dina fina ord. Jag har uppskattat vårt samarbete och är väldigt glad att försäljningen blev så bra. Stort tack för att du gav mig förtroendet med försäljningen!
Bra jobbat med att få till en försäljning till ett bra pris. Filip har varit trevlig att ha att göra med och supportat bra.
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamhet. Jag kan rekommendera honom.
Lättillgänglig, lyhörd, trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.
Jag köpte min bostad genom Felicia och kunde inte varit mer nöjd. Hon var alltid tillgänglig, kunnig och väldigt trygg i sin kommunikation. Felicia gjorde hela köpprocessen enkel och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en professionell och engagerad mäklare."
Vad glad jag blir - tack snälla för de fina orden! Jag hoppas du kommer trivas i bostaden och tveka inte på att slå en signal nästa gång ni behöver hjälp eller rådgivning.
Proffsigt korrekt...det kändes tryggt och stabilt
Sålde in konceptet bra, fick känslan av att jag får hjälp hela vägen, från försäljning tills dess att jag köpt nytt. Dessvärre var resultatet snarare att hjälpen sträckte sig till att mitt objekt var sålt och sen slutade det där. Kommunikationen under säljperioden upplevde jag som bristfällig, jag hade önskat fler statusuppdateringar. Mäklaren gick in med höga ambitioner vid första mötet men efter det var det som att det vände helt, helt plötsligt var det inte alls den självsäkra, ambitiösa mäklaren jag sett vid första mötet och det gjorde att jag blev osäker på om jag valt rätt.
Hej Tack för din feedback! Jag är glad att höra att ni har fått ett fantastiskt resultat på ert objekt och att ni lyckades hitta ett objekt genom vår matchning. Det är alltid vårt mål att hjälpa våra kunder hela vägen. Jag förstår att kommunikationen under säljperioden inte var helt i linje med dina förväntningar, och det är verkligen värdefullt att du delar med dig av det. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog och jag beklagar att det känns som att det brast i ert fall. Din upplevelse hjälper mig att bli bättre,...
Bra kommunikation, snabb återkoppling, känts tryggt hela vägen.
Rakt på sak, trevlig mäklare som når kunden rätt.
Trevligt bemötande och påläst på objektet. Proffsigt, smidigt och som köpare kände vi oss trygga.
Kunnig och engagerad mäklare som gav bra hjälp och stöd i vår bostadsförsäljning.
Bara bra vet vad han talar om. Bra bemötande mot oss o kunder
Trygg, kunnig, engagerad. Försäljningen och allt kring den gick jättesmidigt.
Tack så mycket för det fina omdömet Magnus och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen!
Fick en trevlig upplevelse rakt igenom. Snabb på att svara, hade bra koll på objektet och kändes som han ville vårt bästa för att nå fram till en affär. Har inget ont att säga. Riktigt bra:)
Toppen bemötande, kunnig, påläst och trevlig. Jagade mig som köpare lagom mycket. Om något var han stundtals lite svår att få tag på men återkopplade alltid senare på kvällen vilket passade mig bra!
Tack så mycket för det fina omdömet Martin och för feedbacken. Jag har till mig av det för att bli ännu bättre. Jag hoppas att flytten kommer gå bra och att ni kommer trivas i er nya bostad.
Han är mycket social och jobbar flitigt. Jag vet inte hur mycket erfarenhet han men skötte denna affär med bravur.
Tack så mycket för det fina omdömet och för förtroendet med försäljningen Lennart! Jag hoppas att flytten kommer gå bra!
Kunde ge snabba svar till våra frågor även över helgen. Vänlig, hjälpsam och professkionell fastighetsmäklare
Väldigt nöjd! Effektiv och tydlig kommunikation. Det märks att mäklaren är kunnig och värnar om alla parter.
Trevlig med ett fantastiskt bemötande och välformulerad
Mycket bra och effektivt stöd.
Jätte nöjd med hans bemötande. Han är 10/10
Väldigt engagerad, väldigt tillgänglig. Öppen med ideèr och förslag, när det var ett lågt inflöde med intressenter. Det var en tuff försäljning där intresset var lågt, då många 1:or låg ute på försäljning i samma hus samtidigt. Men trots det lyckades vi sälja av lägenheten, dock till ett lägre utgångsbud men det hade vi nästan räknat från början med. Vårt mål var att sälja så snabbt som möjligt, så med facit i hand var vi nöjda. Det enda vi ångrar i processen var att vi borde ha lagt ut lägenheten lite tidigare. Nu valde...
Ulrika är en fastighetsmäklare som är en väldigt ödmjuk, person nära och otroligt engagerad i det hon gör, hon vill verkligen göra det bästa för sina klienter ! Vi är enormt nöjda med allt jobb hon gjort med våra försäljning ! Eine och Maja
Vårt husköp var inte enkelt, mycket strul på vägen men Ulrika löste detta på bästa professionella sätt och nu har vi vårt hus. Tack än en gång. Linda och Sebastian.
Matilda är mycket skicklig på det hon gör. Hon är tydlig, hjälpsam och väldigt lätt att förstå. Rekommenderar stark
Trevlig och proffsig, fått bra hjälp som förstagpngsköpare
Matilda är grym, jättelätt att prata, lätt att få kontakt med och lyssnade väldigt bra på oss.
Mycket professionellt, tydlig kommunikation och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Kunnig empatisk trevlig och mycket tillmötesgående med den oro som ett bostadsrättsbyte innebär. Vi är mycket nöjda med hur Felicia löste vår lägenhetsförsäljning. 👍👏
Värmer mig att ni kände tryggheten genom hela processen. Det är en viktig grundpelare för mig i mina försäljningar. Önskar er allt gott i framtiden!
Sophia var hjälpsam och gav oss mycket stöd.
Robert är en väldigt driven och duktig mäklare. Han är väldigt enkel att prata med och på att förklara hur han ser på försäljningen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar och var snabb på att återkoppla efter visningar. Våra förväntningar var att snabbt hitta en köpare som kunde flytta in med kort framförhållning och det lyckades Robert verkligen att hitta.
Robert gjorde ett proffsigt intryck redan vid start, han var väl förberedd inför vårt möte och hade en mycket bra presentation i försäljningsprocessen för min lägenhet. Samarbetet var effektivt, och jag vill särskilt lyfta fram att han lyckades sälja bostaden utan publicering på Hemnet tack vare hans breda nätverk/kunder. Jag är mycket nöjd med hans insats och rekommenderar honom!
Hon var trevlig och glad, anpassade sig efter en komplicerad process och löste i slutändan alla problem.
Jag är supernöjd med allt från den initiala kontakten till avtalsskrivning - professionellt, enkelt, nytänkande, tryggt! Det var inte bra förutsättningar som Robert fick med min lägenhet men han lyckades trots det överträffa alla mina förväntningar! Otroligt bra med människor och väldigt påläst mäklare som brinner för det han gör. Redan rekommenderat Robert till andra, som också är mycket nöjda.
Robert har varit lätt att göra med från första stund; tillmötesgående och trevlig. Vi upplevde att Robert var flexibel och beredd att lösa eventuella svårigheter.
Robert var trevlig och hade ordning bland papperna. Han tog sig tid med oss och lät oss titta på lägenheten en extra gång direkt efter att bostadsaffären var genomförd. Vi fick den hjälp vi behövde och är nöjda.
Filip är trevligt och professionell. Vi hade konstruktiva diskussioner som mynnade ut i ett gott samarbete och en smidig försäljningsprocess.
Detta va första gången vi sålde en fastighet och det gick alldeles utmärkt och inga krångel. Isak är flexibel och uppfyller dom önskemål och krav man vill ha när man säljer sin fastighet. Om vi ska ha hjälp med fastighetsförsäljning/köp så kommer vi garanterat kontakta Isak igen.