10/10, rekommenderar Filip som mäklare
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....
5266 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sedan starten hos Reco 2016
Jag är jätteglad att vi valde Cecilia som mäklare. Hon har varit professionell & trevlig från första kontakt, god lokal kännedom och höll oss uppdaterade. Jag upplever att våra önskemål prioriterats högt och försäljningsprocessen kändes enkel, rolig och smidig!
Pålitlig, saklig och mycket trevlig och tillmötesgående
Vi är supernöjda med Helene. Hon har varit lätt att prata med, snabb på att återkoppla och verkligen fått allt att kännas smidigt och tryggt. Hela processen med att först köpa bostad och sedan sälja vår befintliga gick bättre än vi vågat hoppas, mycket tack vare hennes engagemang. Vi rekommenderar henne varmt.
Helena har bemöt oss otroligt bra. Hon har hela tiden fört en positiv dialog med oss trots att marknaden har varit trög.
Vi är otroligt nöjda med Johan Löfving! Från första mötet till avslutad affär har allt skötts professionellt, tryggt och engagerat. Kommunikation har varit tydlig och snabb, och vi har hela tiden känt oss välinformerade och delaktiga i processen.
Vi blev bemötta på ett bra sätt Filip är trevlig & framåt. Vi hade hög förväntningar och dom hölls så vi är nöjda.
Ulrika var lyhörd på mina tankar och önskemål och jobbade hårt att infria dem. Tät kontakt med engagemang och vilja att få till en så bra affär som möjligt. Tacksam för Ulrikas insats!
Bra och professionellt bemötande! Mycket kunnig, trygg och hjälpsam genom hela processen.
Jag är supernöjd med hela min upplevelse! Försäljningen kändes lite läskig i början, men Ulrika höll mig i handen hela vägen och gjorde processen trygg. Jag fick tydliga och löpande uppdateringar, vilket uppskattades mycket. Kan varmt rekommendera Ulrika!
Fint och professionellt bemötande.
Har endast gott att säga om Filip!
Robert är väldigt engagerad och professionell, lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Han har det som krävs för att få bostadsförsäljningen att bli en bra och snabb affär. Jag kan varmt rekommendera honom.
Filip är en trevlig och kunnig mäklare. Bra kommunikation och gav oss uppdateringar under hela processen. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande och god kommunikation under hela processen! Filip är en professionell och noggrann mäklare!
Bra rak och effektiv kommunikation. Robert hanterade vår affär väldigt bra under en tidspressad situation.
Filip var trevlig och inlyssnande under hela processen. Han var påläst om bostaden och hängiven att båda parterna i försäljningen skulle bli nöjda. Filip får bra betyg av mig!
Min mäklare gjorde ett fantastiskt jobb. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg hela vägen.
Jag är mycket nöjd med den service som Filip gav som mäklare. Bemötandet var professionellt, tydligt och tryggt genom hela processen. Kommunikationen fungerade bra och kändes välorganiserat.
Väldigt nöjd. Bra bemötande och kunde svara på alla frågor vi hade.
Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera vidare!
En mäklare med kunskap, tålamod och god kommunikation! Jag nådde mitt mål, genom aktiv matchning som jag var lite skeptisk till från början men han levererade verkligen det han sa!
Trevlig och tillmötesgående, gjorde sitt bästa att hjälpa och göra processen smidig.
Väldigt engagerad och kunnig. Tillgänglig och driver affären på ett bra sätt.
Har köpt lägenhet av Ulrika tidigare, nu fick hon även sälja samma lägenheten. Supernöjd med allt, efter mycket strul med själva lägenheten och tålamod från Ulrika så är den såld i en snabb affär. Skulle kontakta henne igen ifall det skulle behövas igen!
Sofia var påläst och noggrann, hade bra koll på allt.
Trevlig, tillgänglig och ärlig mäklare. Lätt att kontakta, svarar på frågor och hjälper till. Vi är nöjda med Robert!
Oscar var en lyhörd och strategisk mäklare som tog fram en tydlig och bra försäljningsplan. Gav kontinuerlig återkoppling efter varje visning och var alltid tillgänglig för frågor. Hela processen överträffade våra förväntningar och jag rekommenderar gärna vidare!
Tack så mycket för det fina omdömet, för förtroendet och för gott samarbete! Lägenheten var alltid i toppskick inför visning.
Oscar är den bästa mäklaren jag träffat. Smidig kontakt. Trevlig, lyhörd, kunnig, trygg i sin roll. Han fick uppdatera mig regelbundet vilket jag uppskattade och han levde upp till mina förväntningar till 100 %. Jag är supernöjd och rekommenderar honom varmt!
Tack så mycket för det fina omdömet Indira och för förtroendet med försäljningen! Detta gjorde vi tillsammans. Ni är alltid välkomna att höra av er vid frågor eller om jag kan vara behjälplig med något mer i framtiden. Vi hörs framåt.
Trevlig och lättsam mäklare som upplevdes som proffsig och personlig. Till skillnad från många andra mäklare var han inbjudande och inte endast fokuserad på att sälja. Mycket nöjd!
Tack så mycket för det fina omdömet Lukas, det värmer! Jag hoppas du kommer trivas bra i lägenheten. Du är alltid välkommen att kontakta mig vid frågor eller om jag kan vara behjälplig med någonting i framtiden.
Robert är jättetrevlig och effektiv.
Blev bra bemött av Hugo när jag gick på en lägenhets visning. Jag köpte lägenheten och Hugo hjälpte till med allt.Han var bra på att förklara vad som gällde innan,under och efter köpet. Rekommenderar Hugo väldigt mycket. Adam Bashore
Vi är supernöjda med vår mäklare som gjorde försäljningen av vårt hus enkel och trygg. Bra kommunikation, stort engagemang och ett resultat vi är mycket glada för. Rekommenderas varmt!
Mert är en professionell och kunnig mäklare. Han är lyhörd och tillmötesgående. Han var lättillgänglig och höll mig väl uppdaterad. Jag skulle absolut rekommendera honom till andra I behov av mäklare!
Hon är bäst! Vi tacksamma att vi hade henne.
Han är mycket professionell och enastående i att ge återkoppling!
Sakling, påläst, väl förberedd inför mötet, trevlig
Sofia är sympatisk, tålmodig, kunnig, hjälpsam på alla sätt!
Bemötande: Robert var mycket professionell och trevlig i sitt bemötande av oss. Förväntningar: Robert levde mer än väl upp till våra förväntningar. Han var påläst, aktiv, trevlig, entusiastisk och drev försäljningsprojektet framåt på ett bra och konstruktivt sätt. Han höll oss informerade och förde en bra dialog under hela processen. Sammanfattning: Vi är mycket nöjda med Roberts arbete och rekommenderar honom varmt till andra som ska sälja sina bostäder.
Trevligt bemötande från Robert under diskussionerna kring köpet.
Louise är en sann professionell! Hon löser svåra problem, var otroligt hjälpsam med vårt fastighetsköp och är väldigt kommunikativ. Louise är en fantastisk mäklare och vi rekommenderar henne varmt. Zbigniew och Ewelina/Uppsala
Mycket trevligt bemötande och engagerad.
Proffsig och extremt vänlig. Kan gott rekommenderar
Han sammankopplade oss köpare med säljarna på ett bra sätt
Sofia hjälpte mig med bostadsförsäljningen och jag kan varmt rekommendera henne. Hon var mycket tillgänglig, engagerad och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen.
Snabb återkoppling och engagerad! Tog snabbt reda på frågor om det fanns någon!
Väldigt professionell och kunnig , bra planering och återkoppling under processen. Pålitlig och vi kände oss trygga hela vägen , vi visste att vi valt en mäklare som brinner för ditt jobb.
Mycket duktig och trevlig på alla sätt.
Lyhörd, duktig och engagerad.
Oscar var alltid tillgänglig, professionell, kunnig, trevlig och hela affären gick smidigt från start till slut. Rekommenderar starkt!
Tack så mycket för det fina omdömet Malin! Jag hoppas Ella kommer trivas i lägenheten! Ni är alltid välkomna att höra av er om jag kan vara behjälplig med något i framtiden.