Jag är jättenöjd med Ulrikas engagemang under hela affärsprocessen. Jag fick löpande uppdateringar om något hände och alltid snabba svar om jag hade några frågor. Jag kan varmt rekommendera Ulrika till den som ska göra en bostadsaffär.
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Uppsala, Enköping eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har god kunskap om den lokala marknaden och vet vad som krävs för att skapa bra affärer. Uppsala kombinerar historia med framtid. Här finns allt från vikingatidens gravhögar via Domkyrkan till ett levande stadsliv...
5866 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sedan starten hos Reco 2016
Lösningsorienterad, effektiv, trevligt bemötande.
Fick ett gått intryck första mötet. Tycker att allt bara rullade på perfekt. Trevlig kille och vi är väldigt nöjda.
Min upplevelse har varit att hon är trygg och stabil. Hon har varit in lyssnande och sett våra behov. Vi har haft god kontakt under hela processen där hon varit lyhörd för hur vi lättast kommunicerar och snabbast kan återkoppla.
Tack för dina fina ord Ulrika! Det har varit väldigt tacksamt att få hjälpa er i processen och det värmer mig att höra om nöjdheten!
Trevlig och hjälpsam! Tog bra kontakt med oss redan vid visningen och har därefter varit tydlig och regelbunden i sin kommunikation. Dessutom alltid beredd att svara på frågor!
Trygg, lyhörd, flexibel och förstående. Kändes bra från början till försäljning.
Hela affären gick väldigt smidigt. Vi var väldigt trevligt bemötta vid visningen och alla frågor vi hade svarades på bra.
Hampus är en mycket trevlig och bra mäklare! Lätt att samarbeta med och finns tillgänglig för frågor och funderingar. Han hjälpte mig när jag behövde. Jag rekommenderar honom.
Snabb och tydlig repsons samt trevligt bemötande som lett till en smidig affär. Rekommenderas.
Tack för det fina omdömet och vad kul att du är nöjd med min och min kollega Zacharias Moxness bemötande under processen!
Kunnig proffsig och förtroendeingivande. Vill även skicka en hälsning till stylisten Linda och fotografen på Svensk fastighetsförmedling- båda var oerhört proffsiga- tack för all hjälp med att framställa vårt hem på absolut bästa sätt. Att affären fick i lås på en visning var fantastiskt skönt. Louise Beander rekommenderas varmt!
Glad, trevlig och jordnära. Lätt att få kontakt med både via telefon och sms. Jag är helt nöjd med henne.
Trevlig och tillmötesgående. Bra information och engagerad vid visning och genom processen till vårt husköp. Hade önskat mer stöd och förståelse vid egen oro kring köpet då det var första gången. Därför inte 5 av 5.
Det var en effektiv och vänlig process, även om den stundtals var lite påstressad
Har en bra kunskap om hus köp/sälj processen och duktig som kan hjälpa till om man har några frågor om köpet.
Mert är saklig, väldigt trevlig och professionell i sitt bemötande. Det kändes tryggt att köpa lägenheten med honom som Mäklare.
Tack snälla Per för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg genom köpet, det är precis den känslan jag vill att både köpare och säljare ska ha genom hela processen. Stort grattis till lägenheten och lycka till med nya boendet! 😊
Mycket kunnig och förtroendeingivande!
Hjälpsam, lätt att få tag i. Bra insikt av mitt område. Kändes tryggt att ha Mert som mäklare. Kan varmt rekommendera honom.
Stort tack Anders! Väldigt roligt att få hjälpa dig med försäljningen och extra kul att höra att du känt dig trygg genom processen. Tack för förtroendet och inte minst för rekommendationen – det uppskattas verkligen! 🙏
He is very clear, direct, and kind. He answered all our questions quickly, regardless of the time or day. He even made time for us to do a “besiktning” on short notice. We are very happy with his service and are planning to use him again when selling our own apartment.
Nazik sözlerin için çok teşekkür ederim Özden! Satın alma sürecinde sana yardımcı olmak benim için büyük bir mutluluktu. Aklına takılan bir şey olduğunda bana her zaman rahatlıkla ulaşabildiğini hissetmene de ayrıca çok sevindim. Yeni evin tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde otur! 🏡😊🙏 Önümüzdeki haftalarda evinizin satışı için birlikte yapacağımız çalışmaları sabırsızlıkla bekliyorum. 😊
Trevlig, effektiv, tydlig, hjälpsam.
Tack så mycket Philip! Kort och gott – precis så jag vill att en bostadsaffär ska upplevas. 😊 Stort grattis till köpet och tack för förtroendet!
Mert är en fantastisk mäklare som alltid gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.
Stort tack Henric, det värmer verkligen att läsa! 🙏 Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig och jag är glad att du är nöjd med både processen och mitt arbete. Tack för förtroendet!
Toppen! Mert tar sig verkligen tiden för både köpare och säljare!
Tack snälla Yasmine! 😊 För mig är det viktigt att finnas där för båda parter och se till att alla känner sig trygga och informerade hela vägen. Väldigt roligt att höra att det också varit din upplevelse. Tack för förtroendet!
Noggrann, tydlig, erfaren! Mycket bra.
Tydlig, kunnig och professionell.
Tack Viggo! Kul att höra och stort grattis till nya bostaden. Önskar dig all lycka till med studierna och hoppas du kommer trivas riktigt bra på Kapellgärdet! 🙌
Helt okej insats från mäklaren. Kommunikationen fungerade överlag, men det fanns vissa brister under processen som gjorde att vi vid flera tillfällen behövde kontrollera och följa upp saker själva. Sammantaget en helt okej upplevelse, och är nöjd med köpet.
Proffsig, engagerad och saklig
Stort tack Emma! Det var väldigt trevligt att få hjälpa till med affären. Hoppas ni får många fina stunder i stugan framöver! ☀️
Mert was a pleasure! He was prompt and honest with his responses and was very helpful in negotiating the specifics of the contract. As Sweden is not my home country, I was a bit nervous going into the purchasing procedures. Mert made it a stress free process and was very patient when assisting me in sorting out all the legal paperwork. I had a wonderful experience working with him and would recommend him to anyone looking to purchase a home.
Thank you so much, Alexis! It was a real pleasure helping you through the purchase. I completely understand that buying property in another country can feel a bit overwhelming, so I’m especially happy to hear that you felt comfortable and supported throughout the process. Wishing you all the best with your new place! 🙏
Meet är kunnig, tydlig och klar.
Tack Elinor! Kort och gott – väldigt uppskattat 😊 Hoppas Viggo kommer att trivas fantastiskt bra i din nya bostad!
Mycket nöjd med min första försäljning av en bostad. Enda sen start har jag fått hjälp och råd med hur en försäljning går till. Mert har varit rak och tydlig och detta har hjälpt mig i hela processen.
Tack snälla Linnea! Extra roligt att få vara med och hjälpa till vid din allra första bostadsförsäljning. Det är mycket nytt att hålla reda på första gången, så jag är glad att du upplevde processen som tydlig och trygg. Tack för förtroendet! 🙏
Mert är engagerad och pålitlig. Han kommunicerar löpande och är aktiv i sitt uppdrag. Jag är mer än nöjd!
Tack Stina, det värmer verkligen att läsa! Kommunikation och att hela tiden hålla er uppdaterade är något jag lägger stor vikt vid, så det känns extra kul att du lyfter just det. Tack för ett väldigt fint samarbete! 😊
Mert har varit lyhörd och svarar snabbt på frågor via sms. Han lyckades få till en affär snabbt enligt mina önskemål. Jag rekommenderar honom varmt.
Tack Mikéla! Vi hade ett tydligt mål med försäljningen och det känns riktigt bra att vi kunde få till en snabb affär på det sätt ni önskade. Tack för förtroendet och för den fina rekommendationen! 🙌
Mycket tillgänglig mäklare. Har svarat upp på alla frågor och funderingar. Han har varit trevlig och tillmötesgående i alla kontakter. Kan varmt rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling.
Stort tack Benita! Det har varit väldigt trevligt att få hjälpa er genom försäljningen. Och tack för alla våra samtal och frågor längs vägen – det är precis så jag tycker att en bostadsaffär ska fungera. 😊
Mert hade semester mer eller mindre under hela förloppet men var fortfarande alltid kontaktbar och löste allt under sin semester. Han har varit hjälpsam och hjälpt mig när jag inte har förstått eller inte hittat information som jag har sökt. Jag rekommenderar starkt Mert och har inte haft några problem med kommunikationen. Snabbt, smidigt och enkelt.
Tack Håkan! Det här gjorde mig faktiskt extra glad att läsa – min semester får helt enkelt komma i andra hand när det är affärer som ska lösas 😄 Kul att allt upplevdes snabbt och smidigt och framför allt att du kände att du fick den hjälp du behövde. Stort grattis igen!
Mert har på ett professionellt men privat sätt bemött oss seriöst och betryggande under hela försäljningen. Han har ett otroligt tålamod med lugn och alltid svarat upp när vi haft funderingar och frågor. Vi rekommenderar verkligen Mert Hedman som mäklare !
Tack snälla Charlotta för väldigt fina ord! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att ni känt er trygga genom hela försäljningen. Ibland kräver en affär lite extra tålamod längs vägen, men då är det desto roligare när allt faller på plats. Tack för förtroendet!
Felicia är trevlig, hon hör av sig och uppdaterar hur det går.
Bra, tydlig och professionell!
Trygg och proffsig! Väldigt nöjd.
Professionell, tydlig, vänlig, snabb & pålitlig.
Han är jätte duktig och jätte trevlig ,så grattis till er som har honom ,
En riktigt smidig och trygg upplevelse. Hugo var inlyssnande och väldigt förtroendeingivande, inte alls hetsig eller ”säljig” gentemot oss, vilket var exakt det vi letade efter, dvs lugn, kalkylerande och realistisk!
Vänlig och trevlig och engagerad, på ett sätt som passade oss perfekt.
Redan vi första mötet med Hugo kände vi att han var en mäklare vi kunde lita på. Hela försäljningsprocessen har gått smidigt och vi har varit trygga med att lämna över allt i Hugos händer. Han är mycket trevlig, noggrann och ambitiös. Och han tycker det är viktigt att båda parter blir nöjda med affären. Vi har haft många frågor under processens gång men Hugo har snabbt och vänligt svarat på både telefonsamtal och sms. Vi kan varmt rekommendera Hugo Edin.
Hugo löste en smidig affär på väldigt bra sätt.
Felicia stöttade och fick säljaren att känna sig trygg igenom hela processen genom att vara snabb på att ställa frågor samt gå igenom allt i detalj. Det var en snabb och smidig process där man kände att man var med igenom hela och kunde styra och ha åsikter. Ifall det var några funderingar så var Felicia snabb på att besvara dem vilket gjorde att man kände sig trygg med processen.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder verkligen mycket att höra att ni kände dig trygg och delaktig genom hela försäljningsprocessen. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig, vara tydlig i kommunikationen och se till att ni känner dig välinformerad i varje steg. Tack för förtroendet att få hjälpa er med din bostadsförsäljning – jag önskar er all lycka framåt och hoppas att vi ses igen i framtiden!
Jag kan varmt rekommendera Omid till alla som ska köpa eller sälja. Från start till mål levererade han ett fantastiskt bemötande och en professionalism utöver det vanliga. Han var otroligt lyhörd, samtidigt supersnabb med återkoppling på mina frågor. Hans höga servicekänsla gjorde hela processen smidig och stressfri. Omid får toppenbetyg från min sida och rekommenderas starkt!
Trevlig, saklig, förtroende ingivande, alltid tillmötesgående och noggrann kan varmt rekommendera honom
Omid har varit engerad och arbetat hårt för att möjliggöra vårt bostadsköp.
Omid har varit engagerad och arbetat hårt för att få fram en bra affär. Vi är nöjda med hans insats.
Felicia tog på sig uppdraget att sälja vårt radhus på ett otroligt bra sätt. Hon bemötte våra behov med lyhördhet och kom med bra tips på vägar framåt. Hon var pålitlig, lätt att få kontakt med och visade ett stort engagemang.
Tack snälla för dina fina ord David! Det har varit ett nöje att få hjälpa er med processen av försäljning. Jag önskar er stort lycka till med er nya bostad!
Felicia var en engagerad, närvarande och pålitlig mäklare som skötte vår försäljning på ett ypperligt sätt. Hon arbetade hårt och gick verkligen och gjorde det där lilla extra för att få vår bostad såld. Vi rekommenderar henne varmt!
Stort tack för ett fint omdöme! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela försäljningsprocessen. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och är så glad att ni är nöjda med vårt samarbete. Ni har varit exceptionella kunder att arbeta med. Jag önskar er all lycka till framöver och hoppas att ni kommer att trivas fantastiskt i ert nya hem!
Bra koll på det mesta snabba svar om man kom på ytterligare frågor när man kommit hem
Tack Eric! Kul att höra. Det dyker nästan alltid upp någon extra fundering efter en visning, så det är bara att fråga på 😊 Stort grattis till köpet!