Förklarade bra om hur annonser fungerade och var allmänt proffsig
Robert Yeghiazaryan
Robert Yeghiazaryan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Robert Yeghiazaryan har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Robert Yeghiazaryan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Yeghiazaryan har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
178 omdömen om Robert Yeghiazaryan
Sålde in konceptet bra, fick känslan av att jag får hjälp hela vägen, från försäljning tills dess att jag köpt nytt. Dessvärre var resultatet snarare att hjälpen sträckte sig till att mitt objekt var sålt och sen slutade det där. Kommunikationen under säljperioden upplevde jag som bristfällig, jag hade önskat fler statusuppdateringar. Mäklaren gick in med höga ambitioner vid första mötet men efter det var det som att det vände helt, helt plötsligt var det inte alls den självsäkra, ambitiösa mäklaren jag sett vid första mötet och det gjorde att jag blev osäker på om jag valt rätt.
Hej Tack för din feedback! Jag är glad att höra att ni har fått ett fantastiskt resultat på ert objekt och att ni lyckades hitta ett objekt genom vår matchning. Det är alltid vårt mål att hjälpa våra kunder hela vägen. Jag förstår att kommunikationen under säljperioden inte var helt i linje med dina förväntningar, och det är verkligen värdefullt att du delar med dig av det. Vi strävar efter att hålla en öppen dialog och jag beklagar att det känns som att det brast i ert fall. Din upplevelse hjälper mig att bli bättre,...
Bra kommunikation, snabb återkoppling, känts tryggt hela vägen.
Rakt på sak, trevlig mäklare som når kunden rätt.
Jätte nöjd med hans bemötande. Han är 10/10
Robert är en väldigt driven och duktig mäklare. Han är väldigt enkel att prata med och på att förklara hur han ser på försäljningen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar och var snabb på att återkoppla efter visningar. Våra förväntningar var att snabbt hitta en köpare som kunde flytta in med kort framförhållning och det lyckades Robert verkligen att hitta.
Robert gjorde ett proffsigt intryck redan vid start, han var väl förberedd inför vårt möte och hade en mycket bra presentation i försäljningsprocessen för min lägenhet. Samarbetet var effektivt, och jag vill särskilt lyfta fram att han lyckades sälja bostaden utan publicering på Hemnet tack vare hans breda nätverk/kunder. Jag är mycket nöjd med hans insats och rekommenderar honom!
Jag är supernöjd med allt från den initiala kontakten till avtalsskrivning - professionellt, enkelt, nytänkande, tryggt! Det var inte bra förutsättningar som Robert fick med min lägenhet men han lyckades trots det överträffa alla mina förväntningar! Otroligt bra med människor och väldigt påläst mäklare som brinner för det han gör. Redan rekommenderat Robert till andra, som också är mycket nöjda.
Robert har varit lätt att göra med från första stund; tillmötesgående och trevlig. Vi upplevde att Robert var flexibel och beredd att lösa eventuella svårigheter.
Robert var trevlig och hade ordning bland papperna. Han tog sig tid med oss och lät oss titta på lägenheten en extra gång direkt efter att bostadsaffären var genomförd. Vi fick den hjälp vi behövde och är nöjda.