Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sofia Löfdahl Ehlin har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Sofia Löfdahl Ehlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 373 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Löfdahl Ehlin har haft 60 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

373 omdömen om Sofia Löfdahl Ehlin

Sedan starten hos Reco 2017
Pia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rickomberga

Pålitlig, saklig och mycket trevlig och tillmötesgående

Tilia A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Höganäs

Sofia var påläst och noggrann, hade bra koll på allt.

Mhamd Wail D
Salabacke

Hon är bäst! Vi tacksamma att vi hade henne.

Alf E
Salabacke

Sakling, påläst, väl förberedd inför mötet, trevlig

Henry E
Höganäs

Sofia är sympatisk, tålmodig, kunnig, hjälpsam på alla sätt!

Sonia S
Luthagen

Sofia hjälpte mig med bostadsförsäljningen och jag kan varmt rekommendera henne. Hon var mycket tillgänglig, engagerad och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen.

Wistrand A
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sunnersta

Sofia har varit väldigt professionell under hela försäljningsprocessen, och vi kan varmt rekommendera henne.

Tomas K
Centrum

Sofia har allt man kan önska sig från en mäklare, hon har mycket bra driv, tänker i flera steg framåt (för att försäljningen ska bli så bra som möjligt) samt hon visade mycket bra struktur och ordning under försäljningen. Hon är dessutom mycket lätt tillgänglig och trevlig. Högsta betyg 5 av 5

Maria Jose D
Örsundsbro

Lättillgänglig, lyhörd, trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Evangelos B
Herrhagen

Sophia var hjälpsam och gav oss mycket stöd.