Oscar Owen-Berghmark

Oscar Owen-Berghmark

Oscar Owen-Berghmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Oscar Owen-Berghmark har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Oscar Owen-Berghmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Owen-Berghmark har haft 10 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att jag får chansen att hjälpa människor med deras livs största affär, utifrån deras unika situation. I mäklarrollen hjälper jag människor att hitta sitt nya drömhem men också till en bra försäljning så att dem har rätt förutsättningar att flytta dit. Det bästa jag vet är när både köpare och säljare blir riktigt nöjda med affären.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare och person är jag väldigt noggrann och driven. Jag tycker detaljer är viktigt och jag lägger ner mycket tid. Genom att vara lyhörd för varje individs situation och behov anpassar jag mitt arbetssätt för att kunna hjälpa kunden till bästa möjliga slutresultat.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden handlar det mycket om balans. Jag gillar aktiviteter som fotboll, padel, golf och annan träning, men också att ta det lugnt och återhämta mig.

Vad vet vi inte om dig?
Att jag har representerade Gotland i medeldistanslöpning (800m samt 1500m) på Island Games 2019, Gibraltar.

2025-06 - 2025-11

91 omdömen om Oscar Owen-Berghmark

Helena E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Owen-Berghmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sommarro

Vi är mycket nöjda med hur Oscar har skött hela processen i samband med försäljningen av vår bostadsrätt. Vi fick uppriktiga och ärliga förväntningar på resultat vilket inger förtroende. Vi upplever att Oscar är ambitiös, engagerad och mycket mån om att vi alla ska vara väl informerade. Dessutom tycker vi att han är noggrann och lätt att kommunicera med. Att vi sedan fick ett fantastiskt resultat är såklart ett stort plus. Om vi ska sälja igen kommer vi absolut anlita Oscar.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen och jag är väldigt glad över både samarbetet och resultatet. Varmt välkomna att höra av er igen den dag det blir aktuellt.

Julia O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Owen-Berghmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sommarro

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Oscar var tillgänglig, lyhörd och tålmodig, och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Han skapade en bra och avslappnad stämning, vilket gjorde det lätt att ställa frågor och diskutera funderingar. Eftersom detta var vår första visning och första bostadsköp hade vi inga tydliga förväntningar, men Oscar överträffade ändå det vi hade kunnat hoppas på. Han förklarade allt tydligt, tog sig tid att svara på alla våra frågor och guidade oss genom varje steg...

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så jättemycket för det fina omdömet och dem värmande orden! Jag hoppas att ni kommer trivas bra i er nya bostad.

Hanna E
Sommarro

Oscar har gjort ett fantastiskt fint jobb med försäljningen av min lägenhet. Jag uppskattar hans sätt att se på försäljning - att förmedla ett hem och känslan av att bo där. Han har varit lättillgänglig och hjälpt mig att nå bättre resultat än jag vågat hoppas på. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera Oscar!

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tusen tack för dina fina ord. Jag har uppskattat vårt samarbete och är väldigt glad att försäljningen blev så bra. Stort tack för att du gav mig förtroendet med försäljningen!

Magnus I
Luthagen

Trygg, kunnig, engagerad. Försäljningen och allt kring den gick jättesmidigt.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet Magnus och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen!

Martin L
Höganäs

Toppen bemötande, kunnig, påläst och trevlig. Jagade mig som köpare lagom mycket. Om något var han stundtals lite svår att få tag på men återkopplade alltid senare på kvällen vilket passade mig bra!

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet Martin och för feedbacken. Jag har till mig av det för att bli ännu bättre. Jag hoppas att flytten kommer gå bra och att ni kommer trivas i er nya bostad.

Lennart H
Höganäs

Han är mycket social och jobbar flitigt. Jag vet inte hur mycket erfarenhet han men skötte denna affär med bravur.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet och för förtroendet med försäljningen Lennart! Jag hoppas att flytten kommer gå bra!

Hampus I
Luthagen

Snabb och smidig affär. Jag rekommenderar Oscar starkt.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet Hampus och för förtroendet!

Alicia S
Stenhagen

Som förstagångsköpare kändes det väldigt smidigt att köpa och det har jag Oscar att tacka för. Han är noggrann och har bra koll på alla regelverk och återkopplar snabbt. En lyhörd och genuin mäklare som jag skulle anlita vid framtida försäljning.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet Alicia. Hoppas du kommer trivas i lägenheten när du fått tillträda! Vi hörs längre fram.

Pedro Furtado De Mattos R
Stenhagen

Oscar var väldigt trevlig och vi hade en bra dialog under hela försäljningen. Oscar var alltid tillgänglig för kontakt och lyhörd kring våra frågor och önskemål. Han var tålmodig och lyckades skickligt förhandla upp priset till en nivå vi kunde känna oss nöjda med. Rekomenderas varmt!

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack för det fina omdömet Pedro och för förtroendet med försäljningen. Jag hoppas ni kommer trivas bra i er nya bostad när ni fått nycklarna.

Andreas L
Fålhagen

Kommunikativ, trevlig och ett bra driv! Supernöjd!

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack för det fina omdömet Andreas och för förtroendet med försäljningen! Jag önskar dig stort lycka till framöver!