Jag tycker att Per Illner var kanon, Snabba svar både på SMS och telefonsamtal. Väldigt tydlig med information och hjälpsam med frågor.
Per Illner
Per Illner är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Per Illner har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Per Illner har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 545 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Illner har haft 50 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
545 omdömen om Per Illner
Tack 🙏 och stort grattis till huset 🥂
Tillgänglig och drivande, lätt att ha kontakt med.
Stort grattis till huset och tack för Recon.
Mäklare Per har ett mycket trevligt och smidigt bemötande. Svarar omgående på mejl, mobil och sms. Per tog fram ett väl avpassat koncept för försäljningen av vår fastighet. Det visade den snabba försäljningsprocessen, att Per har ett stort kontaktnät med många spekulanter som kunde matchas med förutsättningarna för vårt hus. Per kan rekommenderas till alla er som går i säljtankar.
Tack ännu en gång för att jag fått hjälpa dig att sälja fastigheten. Tack för en fin Reco 🙏
Per är jättetrevlig och inger ett stort förtroende. Kan verkligen rekommendera honom!
Tack snälla för att jag fått hjälpa att både köpa och sälja 🥂🙏
Hanterade vårat köp mycket bra med snabb återkoppling
Tack för en 5:a. Stort grattis till en fantastisk fastighet 🥂
Engagerad och man får uppdateringar hela tiden. Proffsig och trevlig.
Tack ännu en gång för att jag fått hjälpa er. Tack för recon 🙌🙏
“Väldigt seriös och engagerad mäklare som alltid var lätt att få tag på och snabb med svar. Jag kände mig trygg genom hela resan, från första kontakten till att allt var klart 😊
Tack för dom orden och stort grattis till ett charmigt hus 🥂
Engagerad, proffsig och trevlig.
Stort tack för att jag fått hjälpa er ännu en gång 🙌🙏. Tack för recon 🙏
Per var alltid lätt tillgänglig. Svarade på alla våra frågor. Vi är så nöjda över hjälpen att köpa vårat drömhus. Skulle rekommendera honom till alla.
Stort grattis igen 🥂 och tack för den fina recon 🙏
Super trevlig, snabb och alltid lätt att få tag i. Återkopplar och uppdaterar en hela tiden hur det går och ligger till kring ens försäljning.
Tack ännu en gång för att jag fått hjälpa er att sälja ert hus och tack för fin reco 🥰