Jag har mycket god erfaren av Emma. Emma har tidigare hjälpt mig vid en försäljning av en lägenhet och nu försäljning av mitt radhus. Emma har kunskap, som hon förmedlar på ett bra sätt. Hon hittar lösningar och får en att känna det positivt och ser nya möjligheter hela tiden. Hon är trevlig, glad och får en att känna att det går framåt hela tiden. Stor tack för all hjälp, Emma,.
Emma Erixon
Emma Erixon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Emma Erixon har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Emma Erixon har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Erixon har haft 25 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
33 omdömen om Emma Erixon
Vi är väldigt nöjda med Emma som mäklare! Hon var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela köpprocessen. Hon var alltid lätt att få tag på och såg till att allt gick smidigt. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera Emma.
Vi köpte bostad via Emma i en mycket snabb och förtroendeingivande process. Emma är tydlig i sin kommunikation, väl påläst och har ett mycket jordnära bemötande utan att tumma på professionalismen. En köpare där Emma är mäklare kan förvänta sig trygghet och tydlighet från första stund.
Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni kände er trygga och välinformerade genom hela processen. Tack för förtroendet och stort grattis till er nya bostad, jag hoppas att ni kommer att trivas bra! Hälsningar, Emma
Jag är jättenöjd med Emma som mäklare, från vårt första möte till att hela försäljningen var klar. Hon har varit professionell, engagerad och otroligt hjälpsam genom hela processen. Jag har hela tiden fått tydliga uppdateringar och känt mig trygg och väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera Emma till alla som går i säljtankar och vill ha en engagerad och pålitlig mäklare!
Tusen tack för dina fina ord! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och är så glad att du har känt dig trygg och väl omhändertagen under processen. Stort tack för rekommendationen! Hälsningar, Emma
Hon bemötte mig riktigt trevligt och sålde lägenheten snabbt! :) Utöver det var hon väldigt tillmötesgående och hjälpsam när det kom till att hitta ett nytt boende!
Tusen tack för din fina rekommendation och vårat fina samarbete! Stort tack för förtroendet och lycka till framåt! Hälsningar, Emma
Emma är mycket kunnig, professionell och har varit hjälpsam med alla typer av frågor som uppstått under försäljning. Alltid tillgänglig med ett samtal bort och svarar snabbt på SMS och mejl. Rekommenderar varmt Emma vid försäljning i Nackaområdet!
Hej, Tusen tack för den fina rekommendationen! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och är så glad att du känt dig trygg och väl omhändertagen under processen. Stort tack för att du varmt rekommenderar mig vidare! Hälsningar, Emma
Emma var proffesionell , trygg och trevlig mäklare. Hon var lugn och visade att hon visste vad hon gjorde.
Hej Maria, Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att höra att ni upplevde mig som både trygg, lugn och professionell genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag önskar er stort lycka till framåt! Hälsningar, Emma
Emma är mycket engagerad som mäklare. Lyssnade väl på hur jag tänkte kring min försäljning och vad som var avgörande för att jag skulle sälja. Även engagerad i de som visade intresse för lägenheten och vill komma på visning. Snabb i återkoppling och informativ vid varje samtal. Alltid tillgänglig! Tack vare Emmas engagemang och arbetssätt blev det både en lyckad och snabb försäljning!
Hej Carolina. Har varit en ära att jobba med dig i försäljning av din lägenhet. Tack för det fina omdömet! Hälsningar, Emma
Mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Hej Peter! Stort tack för din fina rekommendationen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen. Tack för erat förtroende! Hälsningar, Emma
abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö1234
Tack Christofer för omdömet och förtroendet att förmedla er fina lägenhet. Hälsningar, Emma