Kristofer Albayrak

Kristofer Albayrak

Kristofer Albayrak är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kristofer Albayrak har varit registrerad mäklare sedan 2026-03. Kristofer Albayrak har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 5.0. Kristofer Albayrak har haft 4 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-05

11 omdömen om Kristofer Albayrak

Sedan starten hos Reco 2026
Margareta A
Sålde sitt hus med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Fellingsbro

Toppen! Tydlig och kunnig. Förklara så man förstod under hela processen. Var alltid tillgänglig på telefon.

Hanna Å
Köpte sitt hus med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mosås

Bra bemötande och hjälpsam under processen

Mikael N
Fellingsbro

Kristofer har under den snabba processen varit väldigt tillmötesgående. Återkopplat och uppdaterat väldigt snabbt och på ett bra sätt. Alla våra förväntningar uppfyllda.

John B
Mosås

Vi tycker att Kristofer kändes väldigt engagerad samt hjälpsam under hela processen.

Mie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Kristofer var väldigt duktig och hjälpte oss mycket som förstagångsköpare. Han var med oss alla steg under vägen som stöttning. Vi är mycket nöjda med Kristofer som mäklare!

Lars E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Kristofer har bemött oss på ett trevligt sätt under hela processen. Han har snabbt uppdaterat oss när något hänt i samband med visningar och avtalsslrivning.

Stefan E
Nora

Grymt bra att ha att göra med, snabb och smidigt och så gott som alltid tillgänglig och tillmötesgående 😊

Gabriel Å
Nora

Snabb, driven och snabb vid kontakt.

Henri S
Adolfsberg - Brunnsgärdet

Ett otroligt bra bemötande, kände att han var mån om oss som säljare. Han var tillgänglig dygnet runt kändes det som. Han var snabb och saklig, fick förtroende för hans kunskap och känsla för marknaden. Försäljningen gick mycket snabbare än vi trott. 10 poäng av 10 är han värd.

Kenora Y
Adolfsberg - Brunnsgärdet

Jag är otroligt nöjd med Kristofer Albayrak! Från första kontakten kändes allt väldigt tryggt. Han är lugn, tydlig och förklarar saker på ett enkelt sätt utan att stressa eller pressa fram beslut. Det uppskattade jag verkligen. Hela processen har varit smidig, och han har alltid varit tillgänglig när jag haft frågor. Man känner att han har koll, är påläst och verkligen vill att det ska bli rätt. Väldigt proffsig men samtidigt personlig. Jag kan varmt rekommendera honom!