Kristofer Albayrak

Kristofer Albayrak

Kristofer Albayrak är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kristofer Albayrak har varit registrerad mäklare sedan 2026-03. Kristofer Albayrak har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristofer Albayrak har haft 7 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-06

17 omdömen om Kristofer Albayrak

Sedan starten hos Reco 2026
Annika E
Köpte sitt hus med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Glanshammar

Kristofer bemötande var proffesionellt och han var lätt att få tag i. Svarade snabbt på mina frågor. Gjorde allt för att jag skulle känna mig trygg.

Frida N
Sålde sin stuga med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Kristofer hjälpte mig genom den tuffa processen att sälja min mammas kolonilott, och gjorde det smidigt och snabbt med bra kommunikation. Jag är väldigt tacksam att jag fick en så bra, trevlig och trygg mäklare! Rekommenderar.

Åsa J
Köpte sin stuga med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Lugn, glad & mycket trevlig. Lyssnar in och erbjuder sig att hitta svar på frågor, där han är noga med återkoppling och kollar att allt är till belåtenhet. Enkel och proffsig i sitt bemötande och i sitt sätt att jobba! Blev en snabb o lyckad affär! Supernöjd!

Johan W
Stora Mellösa

Det har fungerat bra och vi har fått svar på frågor när det behövts.

Ann-Sofi Z
Sålde sitt hus med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Stora Mellösa

Kristofer är trevlig, glad, lugn, lätt att nå, lyssnar och vill vara till lags. Känns så bra att han rodde vår försäljning i land.

Mia F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristofer Albayrak en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Sörbyängen

Målinriktad, närvarande och supertrevlig!

Margareta A
Fellingsbro

Toppen! Tydlig och kunnig. Förklara så man förstod under hela processen. Var alltid tillgänglig på telefon.

Hanna Å
Mosås

Bra bemötande och hjälpsam under processen

Mikael N
Fellingsbro

Kristofer har under den snabba processen varit väldigt tillmötesgående. Återkopplat och uppdaterat väldigt snabbt och på ett bra sätt. Alla våra förväntningar uppfyllda.

John B
Mosås

Vi tycker att Kristofer kändes väldigt engagerad samt hjälpsam under hela processen.