Fantastiskt skicklig och kommunikativ. En av dom bästa !
Amanda Backman
Amanda Backman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
.Amanda Backman har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Amanda Backman har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Backman har haft 6 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
10 omdömen om Amanda Backman
Proffsig och tillgänglig. Bra bemötande och ordningssam
Bra service och bra jobb med att sälja våra hus.
Amanda has always been helpful, honest and gone out of her way for me. She is a credit to the company.
Proffsig mäklare med energi. Hade hög målsättning med att planera visningar.
Jag är otroligt nöjd med Amanda som mäklare! Hon har varit väldigt engagerad, lyhörd och genuint mån om att det ska bli så bra som möjligt. Väldigt bra kommunikation vilket jag uppskattar. Amanda har gjort det lilla extra och fått mig att känna mig trygg hela vägen. Jag kommer absolut anlita henne igen och jag rekommenderar alla som söker en mäklare att göra samma!
Amanda är den perfekta mäklaren enligt mig! Lyhörd, lättsam, kunnig och hon är väldigt enkel att ha och göra med. Hon har svarat på alla våra frågor och varit otroligt bemötande. Jag kommer absolut att rekommendera Amanda och Svensk Fastighetsförmedling till alla jag känner!
Hade en annan mäklare, inte Amanda, trivdes bra med honom, Niklas
Lätt att få kontakt med på telefon. God hjälp med det att sälja lägenhet. Bra hjälp med pappers arbeten. Alltid mött med hjälpsamhet och vänlighet. Amanda är duktig på att lösa som uppstår samt flexibel
Vi är supernöjda med Amanda som mäklare! Hon har alltid varit snabb på att återkoppla och följa upp vilket har uppskattats av oss. Rekommenderas starkt! :)