ABSS
Välkommen till ABSS!
Vi på ABSS ser till att du får mer tid över till sådant som du tycker är roligt eller viktigt i vardagen. Vi på ABSS erbjuder en rad olika hushållsnära tjänster där du kan utnyttja RUT-avdraget på 50%.
Tjänster: Hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, putsa fönster och provstädning.
Vi tycker det är viktigt med förtroende när det gäller städning. Att släppa in någon i sitt hem eller kontor för att utföra städning gör att vi vill ge dig samma person som städar varje gång. Är du inte nöjd med städningen så kommer vi tillbaks och städar. Vi tar emot dina önskemål och lyssnar på dessa.
Utmärkelser
39 omdömen om ABSS
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om ABSS
Jag tycker att dom som städar hos oss gör ett fantastiskt jobb! Vikarie som ordinarie men den som sköter administrationen kring vårt abonnemang är inte att lita på. Om städaren är sjuk eller har semester så får vi veta det när jag frågar. Ingen framförhållning och dålig kommunikation.
skrev om ABSS
Flyttstädning via säljaren, så vi har inte själva haft kontakt med företaget. Undermåligt städat, allt som inte ses vid snabb inspektion har man inte utfört. Rör under handfat med dammråttor kvar, badkarsfrontens baksida med dammråttor, köksskåp inte torkade på samtliga ytor, kyl och frys inte på ovansidan, och knappast bakom. Två balkonger med glas som inte är städade alls... Riktigt trist att komma som ny hyresgäst och det mesta måste städas om. Kan inte rekommendera alls.
skrev om ABSS
Bra, men jag har inte lyckats hitta uppgifter om de har kollaltivavtal.
skrev om ABSS
Kommunikativa, snabba och trevliga, väldigt god koll på schema och proaktiva när schemat behöver ändras. Verkar vara måna om sina anställda, särskilt under pandemitider. Kunde inte vara mer nöjd.
skrev om ABSS
Alltid professionella och tillmötesgående.
skrev om ABSS
Vi har kontrakt på trappstädning i vår Brf med er. Kvaliteten på städningen väldigt ojämn, ibland är det ok men ofta rätt bedrövligt. Detta efter att den person vi hade tidigare som var väldigt bra har blivit utbytt.
Med vänlig hälsning,
U Bergström / styrelsen Liljan 31 -
skrev om ABSS
Nöjda! Samma tjej som kommer varannan vecka och känner till lägenheten. Snyggt och prydligt och hon tänker på små-detaljer!
skrev om ABSS
Trevligt bemötande vid telefonkontakt.
Flexibel och lösningsorienterad personal.
Jag är nöjd med hemstädningstjänsten som företaget erbjuder. -
Jättetrevliga och professionella
anställda. Jag rekommenderar varmt det här företaget!!! Perfekt städat varje gång! -
skrev om ABSS
Köpt städtjänst och fönsterputs. Alltid blivit trevligt bemött och kommer att fortsätta ta del av deras tjänster. Det säger väl allt!!
skrev om ABSS
Bra städning varannan vecka. Lätt att boka av vid sjukdom. Alltid trevligt bemötande.
skrev om ABSS
Bra inför avtal annars märker vi inte av dem. Städningen utförs efter kontorstid och lever upp till våra förväntningar.
Sammanfattningsvis inga problem och vi upplever problemfri kontorsstädning :) -
skrev om ABSS
Fönstertvätt av Ivan. Skicklig kille och mycket trevlig!
skrev om ABSS
Vi har haft kontakt länge och vi är mycket nöjda med företaget. De ställer upp hela tiden.
skrev om ABSS
Inledande kotakter sköttes mycket bra. Jag har varit nöjd med kontakten även i fortsättningen.
Jag känner förtroende för företaget och trivs med Anna, som städar hos mig 2 timmar/2ggr i månaden.
Mitt enda missnöje är att när Anna är sjuk eller frånvarande av andra skäl erbjuds ingen ersättare. -
Mycket trevligt bemötande.
Mycket bra utförd fönsterputsning. -
skrev om ABSS
Utmärkt service! Bästa städfirman vi har haft!
skrev om ABSS
Maria är fantastisk. Alltid trevlig och noggrann.
skrev om ABSS
Bra kommunikation. Bra priser. Bra städning.
skrev om ABSS
Jag blir alltid mycket väl bemött av företaget. De fullgör sitt uppdrag väl. Jag har använt deras tjänster i flera år. Har regelbunden städning i hemmet som fungerar när den ordinarie städaren utför arbetet. Har även använt flyttstädning som första gången var miserabel men fick ny städning utan ersättning. Mycket bra lösning. Jag blev helt nöjd. Jag har även haft fönstertvätt med gott resultat.
skrev om ABSS
Vänligt bemötande och kommer när de lovat
Städning -
skrev om ABSS
Företag som under många år utfört hemstädning på utmärkt sätt. Flexibla och lösningsorienterade. Trevlig personal🌸
skrev om ABSS
Nöjd kund sedan många år tillbaka. Har däremot inga andra företag att jämföra med då jag bara har erfarenhet med ett städbolag.
Tjänsten innebär städning av vårt kontor mån-fre. Kontoret är ca 700 kvadratmeter. -
skrev om ABSS
Vi har varit kunder i många år och vi är väldigt nöjda. Vi har haft samma person som städar hos oss en gång i veckan under lång tid och det värderar vi högt, det gör att arbetet utförs noggrant och hela familjen känner att det känns personligt och tryggt.
Vi får alltid ett bra kundbemötande av företaget vid frågor eller ändringar. -
skrev om ABSS
Bästa städfirma jag har haft! Trevliga och fin service samt fantastisk städning. Vi är mycket nöjda!
skrev om ABSS
De är tillmötesgående, flexibla och levererar. Vi har haft samma person som städar hos oss och vi trivs jättebra med denna person. Enkel kontakt med ett telefonsamtal eller sms.
skrev om ABSS
Blir alltid trevligt bemött av ABSS, oavsett om det är av städledaren eller de personer som utför arbetet hos oss.
Det viktiga för oss är att leverantören utför arbetet med god kvalité, att kommunikationen med oss som kund fungerar bra och att det finns flexibilitet i arbetet för att följa våra behov.
Detta finns hos ABSS. -
skrev om ABSS
Bra kontakt med Dragana. Utmärkt städning av en person som varit hos oss länge och som gör det lilla extra. Vi är mycket nöjda.
skrev om ABSS
Jag kan varmt rekommendera ABSS. Vi har städ varannan vecka och har haft det i väldigt många år. Arbetet utförs alltid mycket noggrant och professionellt.
Det känns även extra tryggt och säkert att ha samma städerska varje gång.
Jag uppskattar också den flexibilitet som ges till att kunna boka om / ändra datum tex vid semester och att kunna beställa tex extra fönsterputs vid behov. -
skrev om ABSS
Nöjd kund sen 10 år tillbaka. Städning och fönsterputs. Direkt kontakt med trevliga Dragana och Jaasna
skrev om ABSS
Vi köpte tjänsten städning av våra trapphus, källargångar och tvättstugor.
Har själv anlitat dem för hemstädning med fönstertvätt. -
Hej!
Bemötandet är OK. Ibland slarvas det med städningen. Då vi tycker att det är befogat påtalar vi detta och då åtgärdar ABSS, efter reklamation.
Ibland städar vi själva, då man uppenbart har glömt några mindre/entaka moment/områden.
Vår städning gäller trapphusstädning i tre trapphus. -
👍👍👍د.......................................
skrev om ABSS
Jag anlitar dem för hemstädning och det utförs alltid snabbt och noggrant. Det är också alltid lätt att få kontakt med företaget.
skrev om ABSS
Pålitliga och noggranna i sitt arbete. Oavsett om det är vår ordinarie eller någon annan är arbetet perfekt utfört
skrev om ABSS
Trevliga, fixar det vi efterfrågar.
En del att önska på veckostädningen.
Veckostädning, fönsterputs o klottersanering -
Flexibelt och kundfokuserat bemötande
skrev om ABSS
Städningen fungerar bra. Dock brister i återkoppling och kommunikation
skrev om ABSS
Stabilt och seriöst städbolag med trevlig personal.