Begravningsbyrå Tomas Petersson

Välkommen till Begravningsbyrå Tomas Petersson!
Vi på Begravningsbyrå Tomas Petersson är en auktoriserad begravningsbyrå. Det betyder att vi uppfyller alla de krav som Sveriges begravningsbyråers förbund har arbetat fram. Samtliga av våra medarbetare har utbildat sig inom ramen för dessa kriterier för att säkerställa att vi ska kunna ge det stöd som krävs vid en begravning.
Begravningsbyrå Tomas Petersson finns beläget på 2 orter i Sverige och dessa är Älmhult och Osby. Vi hjälper dig med en rad olika tjänster såsom att planera begravning, val av kista och urnor, dödsannons, blommor till begravning, inventering av sociala medier och mycket mer.
  • - Auktoriserad begravningsbyrå
  • - Personlig rådgivning och hjälp
Begravningsbyrå Tomas Petersson
"Jag har bara gott att säga om Edwin. Han hjälpte oss igenom alla beslut, ordnade sångerska och mat. En trygghet i den svåra stunden."
Tina W anlitade Begravningsbyrå Tomas Petersson Älmhult
"Verkligen helnöjd från början till slut! Ett fint stöd vid planering av begravning och problemfritt genomförande. Det blev ett fint och värdigt avslut. Tack för ett proffsigt och medmänskligt bemöt..."
John-erik J anlitade Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
"Mycket trevligt bemötande. Vi fick en minnesvärd begravning av vår mamma, allt var till belåtenhet."
Eva R anlitade Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
"Vi blev bemötta med stor värdighet och respekt under hela tiden. Våra förväntningar var att det skulle bli en fin och högtidlig akt både i kyrkan och på minnesstunden och det infriades det blev preci..."
Rose-marie N anlitade Begravningsbyrå Tomas Petersson Älmhult

Våra Begravningsbyråer

4.7/5 av 75 omdömen
Västra Storgatan 37, Osby
4.8/5 av 46 omdömen

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar