Carcenter Luleå
På Carcenter Luleå hjälper vi dig att hitta, sälja eller byta bil - oavsett helg eller vardag!
Med över 10 år i branschen kan vi begagnade bilar och vi vill att din nästa bilaffär ska vara enkel och personlig. Vi strävar alltid efter att inge förtroende hos dig som kund och att se till att bilaffären blir precis så som du önskar!
Lämnar du 20% i handpenning kan vi erbjuda upp till 84 månaders förmånlig finansiering och genom AutoConcept kan du få en garanti anpassad till just din nya bil.
Slå en signal, så löser vi din nästa bilaffär!
Slå en signal, så löser vi din nästa bilaffär!
Utmärkelser
176 omdömen om Carcenter Luleå
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Carcenter Luleå
Jag köpte en bil från carcenter och det var bra upplevelse. Alla som jobbsa där var trevliga och hjälpsam.
skrev om Carcenter Luleå
Grym service, fick ett litet problem efter vi köpte den men dom hjälpte till hela vägen tills det var fixat
skrev om Carcenter Luleå
Supernöjd med servicen, Andreas var trevlig och kändes väldigt seriös och mån om kunden. Rekomenderas!
Utmärkt bemötande bra genomgång av bilen. Mvh Thomas 👌
skrev om Carcenter Luleå
Ärlig o kunnig personal med ett stort engagemang
skrev om Carcenter Luleå
Proffsigt och smidigt! Utöver bra bemötande, så tar de god tid på sig. För att ge ditt ärende, det lilla extra.
Jag kan varmt rekommendera detta bolag! -
skrev om Carcenter Luleå
Jag köpte en bil i Luleå.
Försäljaren var ett proffs.
Väldigt seriös -
skrev om Carcenter Luleå
Väldigt nöjd med husbilen samt den genomgång jag fick av objektet. En tydlig, serviceinriktad säljare och det kändes tryggt. Återkommer då det är dags för nytt igen. Tack!
skrev om Carcenter Luleå
Trevligt bemötande och bra hjälp till en snabb och smidig affär.
skrev om Carcenter Luleå
Bra bemötande och uppriktighet.
Bytte bil. -
skrev om Carcenter Luleå
Bra mottagande och inte för på innan jag visat intresse och tagit kontakt. Bra objekt att se som var skötta, recondade. Han sålde inga skador utan var öppen och berättade om felen och utrustningen på bilen
Kan starkt rekommendera Carcenter Luleå 👍 -
skrev om Carcenter Luleå
Proffsigt första intryck och hela vägen i mål. Sålt bil.
skrev om Carcenter Luleå
Proffsig och förtroendeingivande, kändes väldigt tryggt att köpa våran v60. Vi är så nöjda med våran plugin-hybrid! 😊 Tusen tack!
skrev om Carcenter Luleå
Mycket seriöst och proffsigt bemötande från första samtalet tills affären var klar!
Tydlig information om hur vi går tillväga, höll kontakten och ringde tillbaka på överenskommen tid- jag kände mig trygg under hela processen.
Kan varmt rekommendera Andreas och Carcenter Luleå!😀👏🏻👏🏻 -
skrev om Carcenter Luleå
Smidigt, seriöst och väldigt trevligt att göra affär med Carcenter. Sålde min Volvo till detta trevliga företag. Kan verkligen rekommendera 👍😁
skrev om Carcenter Luleå
Jag kan rekommendera Carcenter mycket bra bemötande och service
Jag är mycket nöjd -
skrev om Carcenter Luleå
Högsta betyg!! Sålde bilen snabbt och enkelt, Andreas lika trevlig som han alltid är.
Återkommer när vi ska byta bil igen/
Erik och Camilla -
skrev om Carcenter Luleå
Jätte bra bemötande och en äkta familjeföretags känsla. Kan stark rekommendera carcenter om man vill byta bil 😁
Jag rekomenderar Carcenter!
Bra att ha att göra med -
skrev om Carcenter Luleå
Köpte en bil av dem. Svarade snabbt på meddelanden. Var duktig på att förklara och berätta om hur bilen och hela köpet gick till. Både före, under och efter köp. Anpassade öppettider efter när jag hade möjlighet att komma, samt höll öppet längre. Efter köpet har jag kunnat ringa och fråga saker och få tips på hur jag kunnat hantera ev funderingar kring bilen. Känns som att Andreas ansträngt sig för att jag ska känna mig trygg genom hela bilköpet med allt vad det innebär.
skrev om Carcenter Luleå
Ärliga och bra service 👍. Rekommenderar verkligen carcenter.
Andreas är trevlig och kunnig på Carcenter Luleå
Berättar allt i detalj så man känner sig säker på sitt köp av bil. -
skrev om Carcenter Luleå
Kunniga, proffsiga, nogranna, med bra bemötande och serviceinriktade. Köpte en Volvo V90 cc. Recondad och fin.
skrev om Carcenter Luleå
Bra service, ödmjuk och lyhörd!
Proffsigt bemötande och känns trovärdig som säljare! -
skrev om Carcenter Luleå
Mycket bra bemötande, rak och ärlig kommunikation och säljare som stod för sina löften. Rekommenderar varmt!
skrev om Carcenter Luleå
Bra bemötande och mycket serviceinriktade.
Karro -
skrev om Carcenter Luleå
Vi kände oss väl mottagna och engagerad försäljare.
Vi hade inga speciella förväntningar och blev välbemötta.
Vi köpte en husbil och fick bra information om den. -
skrev om Carcenter Luleå
--Ett öppet,ärligt och trevligt sätt.
-- Levde upp till mina förväntningar.
-- Köpte en Volvo xc60 2018. -
skrev om Carcenter Luleå
Fick hjälp att hitta den perfekta bilen för mig med rätt utrustning, efter redan en vecka hade dom den hemma och redo för leverans. Toppen service och bemötande!
skrev om Carcenter Luleå
Bytte in min bil och köpte en Audi som jag är mycket nöjd med. Kan varmt rekommendera Carcenter - mycket professionellt, smidigt och tryggt!
skrev om Carcenter Luleå
Köpt bil. Trevlig o tillmötesgående.
skrev om Carcenter Luleå
Grymt engagerade och flexibla! Återkommer garanterat när jag ska byta bil nästa gång.
skrev om Carcenter Luleå
Tack för Trevligt bemötande vid mitt försäljningsuppdrag av min bil. Jag är mycket nöjd. Jag fick nästan lust att ta tillbaks den efter recondingen som gjordes på den, den blev som ny. Jag kan rekommendera firman till andra.
skrev om Carcenter Luleå
Pålitlig och kunnig försäljare. Som kund kände man sig trygg. Vi kan rekommendera Carcenter för din nästa affär.
skrev om Carcenter Luleå
Sålde en bil och slutade med två köp. Andreas är verkligen en seriös och proffsig bilsäljare med en ärlighet som inte är vanlig. Bästa bemötandet av alla bilhandlare i Luleå och jag har varit på alla. Enda negativa jag har att dela är att utbudet är litet.
Volvo V60.
Otroligt fin!
Bra bemötande och suverän service!
Carcenter får 6 av 5 stjärnor av mig!😊 -
skrev om Carcenter Luleå
Köpte min första bil hos carcentet, dom behandlade mig jätte bra och gjorde en jätte bra affär med mig
skrev om Carcenter Luleå
Köpte en Volvo v90 - 2018 och har fått utmärkt bemötande från första kontakten. Har ej heller haft problem med bilen under mina 2 år jag nu ägt bilen så kan rekommendera att köpa bil via Carcenter Luleå.
Volvo v60cc
Blev bemött på bästa sätt
Ja förvänta mig ett trevligt bemötande. Och de fick jag! -
skrev om Carcenter Luleå
Köpte en V90 D5 Awd R-design ,tackar för mkt trevligt bemötande och smidig affär. Riktigt bra puts på bilarna dom säljer.
Rekommenderar varmt Andreas mfl på Carcenter Luleå.
Mvh Conny 😊 -
BWM 520 x-drive.
Smidig och trygg affär. Trevligt bemötande och bra support/service både inför/under/efter köp! -
skrev om Carcenter Luleå
Klart värt att åka totalt över 100 mil för att köpa bil av Jonas och Andreas.
Mycket smidig och trygg affär rakt igenom och väldigt seriös genomgång av min inbytesbil.
Kan varmt rekomendera att köpa bil här.
/ Jonas N -
skrev om Carcenter Luleå
Trevlig säljare, fina lokaler, fina bilar. Skulle köpa en volco xc60, säljaren berättade om bilen och jag valde vilka däck jag skulle ha till den och att jag ej ville ha någon finansiering, men dottern blev hungrig precis när jag skulle provköra så jag sa att vi kommer tillbaks om en kvart. När kvarten hade gått och dottern fått i sig mellanmål så står säljaren i bilhallen och håller på sälja samma bil till ett äldre par och säger till mig nåt i stil med "vi är så gott som klara med affären, här, ta mitt visitkort och ring om en timme så kan vi lösa det"
Riktigt uselt.Hej Erik Gustav Urban!
Carcenter Luleå
Du missar en väldigt viktig poäng i ditt missnöje.
Begärt pris för just denna Volvo XC60 var 319 900sek och du sa att du endast är beredd att lägga 300 000sek för bilen.
Vilket jag inte ser som ett seriöst bud när vi arbetar med fasta priser och i detta fall så har jag ej lovat att hålla bilen då vi aldrig håller bilar med ord.
Endast reservation/tingning gäller för att låsa en bil.
Tyvärr såg jag dig inte som en seriös köpare när du är så pass tydlig med att du endast ger 300 000sek på en bil vars vi begär 319 900sek.
PS
Visitkortet gav jag dig endast för att hålla dig uppdaterad om vad som är på ingående för att du skall ha en chans på nästa som är påväg in. Då vi arbetar mycket med dessa bilar och har dom inkommande hela tiden.
Med vänliga hälsningar
Andreas
Carcenter Luleå -
Jag köpte en bil
Det var bra och roligt -
Köpte en bil.
Smidig affär, förtroendeingivande personal -
skrev om Carcenter Luleå
Högklassigt bemötande, proffsig personal och svårslagen puts och skick på deras utbud av fina bilar. Rekommenderas starkt!
Köpte en bil.
Mycket bra bemötande av trevlig säljare. -
skrev om Carcenter Luleå
Proffsigt och ödmjukt bemötande. Bra ordning på bilarna, mycket seriös besiktning av inbytet.
skrev om Carcenter Luleå
Utmärkt. Fortsätt så här!
(Jag. Skriver några tecken till för att komma upp i 30 tecken) -
skrev om Carcenter Luleå
Väl omhändertagen, med bra info och svar på de frågor jag hade. Proffsig personal som gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Tydlig och bra genomgång av det ekonomiska. Helnöjd!!!