Starta 60 dagar kostnadsfritt

Bli bättre på att nyttja din allra största potential - existerande kunder

Många företag glömmer bort deras största potential hos befintliga kunder. Sedan alla tider har företag fått sina bästa och mest trogna kunder på rekommendationer från sina befintliga kunder - inte via reklamkampanjer.
 

Reco har sedan 2007 jobbat med att digitalisera den absolut mest effektiva metoden för att attrahera nya kunder, mun-till-mun marknadsföring. Det är kanske viktigare än någonsin att veta att dina befintliga kunder är nöjda med det du levererar, speciellt när kostnadsmedvetna konsumenter och företag håller hårdare i pengarna.

Vi inser att i ett tuffare företagsklimat blir det ännu viktigare för dig som företagare att investera i rätt saker utan att utsätta företaget för ekonomisk risk. Därför har vi bestämt oss för att ta bort risken och istället ge ditt företag så mycket värde som vi bara kan under två månader. Genom att samla in kundomdömen om din verksamhet kan vi hjälpa dig att attrahera nya kunder och samtidigt få örnkoll om era kunder älskar er eller bara betalar fakturan för att de måste. 

 

Vad händer sen?

 

Med våra erfarenheter från över 3000 företag kommer vi att aktivera våra väl utarbetade strategier tillsammans med er. Under två månader anpassar vi Recos styrkor till ditt företag och branschen för att stötta era målsättningar. Kundomdömen har hjälpt företag som jobbar med oss att:

  • Vinna fler offerter utan att behöva sänka priset

  • Kunna höja sina priser till kunder och skapa bättre lönsamhet

  • Få fler av sina besökare på hemsidan att be om prisförslag

  • Fler köp per besök på e-handeln (konverteringsgrad)

  • Få in fler intresserade köpare från Google

Ta del av en inspirerande kundstudie

Företaget Pelle Vävare lyckades öka ordervärdet med hela 97.140 kr per månad genom att testa hur kundomdömen påverkade deras kundanskaffning via hemsidan. Här kan du läsa hela studien och ta del av resultatet.

Kom igång med kundomdömen  Du får möjlighet att prova helt kostnadsfritt under 60 dagar Starta här

Senaste inlägg

Visa alla
Intervju med Eddie på El-fast i Göteborg: Vikten av hög service och öppen feedback från sina kunder
Intervju med Brandfast: 2000 kundomdömen på Reco – vittnar om pålitlighet och hög kvalitet