Jenni S:
Indiva Care AB
Ett privat alternativ för äldre som behöver hjälp i hemmet.
Ett av Stockholms bästa hemtjänst företag.
Gå in kolla på deras hemsida.www.indivacare.se
PETER E:
Evidensia
Har varit kund hos Evidensia Västerort i Spånga med alla våra hundar och katter sedan ca 25 år. Men nu är måttet rågat! Akta er för dem. Detta är det senaste som hänt.
I förra veckan var vi med vår renrasiga franska bulldogg Peggy 4 år till dem då hon inte ätit på en vecka. Två besök, inga besked. Hon hade inflammerade framtänder som måste bort sa han, men detta var inte orsaken till hennes matvägran. Veterinären Johan som var trevlig sa att vi borde åka till sjukhuset i Albano (AniCura) för att kolla blodprov mm. Remiss dit, undrar om Evidensia får pengar under bordet? Peggy läggs in över natten, Albano Anicura hittar ingenting. 30,000kr senare så har vi inga besked. Nu äter Peggy som vanligt och mår bra, skönt.
Ringde till Evidensia för att boka tid för att dra ut tänderna, då sa de "du måste först boka tid med vår tandhygienist, sen får vi se". Helt klart för mig att de vill boka onödiga tider och skjorta upp oss kunder och våra försäkringsbolag. Påtalade att detta inte är OK på telefon idag, då sa de "ja, det är ju koncernen Evidensia". Inte OK tycker jag, bojkotta de två stora drakarna! De är sämre, oärliga, profithungriga och dyrare än en lokal privat veterinär. MVH Peter Ehn
Om ni vill se hur de tjänar pengar på oss så kolla in detta:www-jaktjournalen-seo-kand-stiftelse-tjanade-en-halv-miljard-pa-veterinarvard
proletaren-se-artikel-chokladjatte-dominerar-svensk-djursjukvard
Får inte ange en länk, därmed ovanstående.
ninni:
Ett O organiserat företag som inte ser till sina kunders bästa i första hand.
Rent utsagt kan dom vara farliga då bristfällig information lämnas till anställda & tiderna inte räcker till. Kunderna får helt enkelt inte alltid vad dom har fått beviljat av myndigheter att få.