Gret-lis H:
En otroligt trevlig tekniker var på besök hos mig i Hallstahammar idag och utförde jobb åt Mälarenergi. Tobias Eriksson heter han, var rädd om honom.
Zakaria S:
Extremt professionella, Underlättar verkligen jobbet för företaget, Inget krångel eller problematik, utöver detta får man alltid en god förklaring om man har frågor och även om man tar lite tid för att förstå så är de verkligen tålmodiga. Verkligen en firma jag skulle rekomendera
Irene Nathalie D:
Artiga, pålitliga och utför ett superfint arbete. Vi kan vart rekommendera att ta kontakt med dom om ni behöver utföra allt inom bygg.
Roger L:
Kontakta Peo för fast installation av luftvärmepumpen + installation av jordfelsbrytare i uthuset. Mycket trevlig och förklarade vid besök hur allt skulle gå till. Allt blev enligt överenskommelse, om inte bättre!
Deeped S:
Blombergs drivs av två engagerade tjejer som satsar på modernt mys. Även om de inte har tusentals sorter att erbjuda så är deras utbud genomtänkt och brett. Det är ett café som har koll: det känns inte som ett småstadscafé. Synd att de inte har wifi. Det är ett perfekt häng på fredagseftermiddagen eftersom det ligger bredvid bolaget och därmed kommer "alla" förbi där.
Annika H:
Bra priser, bra studentrabatt om man vill gå en gång. Lite få pass att välja på, men ändå helt okej. Trevlig sommarjympa utomhus som dessutom är gratis att gå på. Personalen är väldigt trevlig också!
Ulf H:
Riktigt bra ställe, känns avslappnat och seriöst. Trevlig personal med skön attityd. Om det blir aktuellt med fler piercingar eller rent av en tatuering, är det till denna trevliga källarlokal på Hagavägen I Borlänge