Taiba H:
Hejsan!
Jag heter Taiba bor här i Karlskoga. Jag säker jobb som svetsare och möntor. Jag har fullt utbildning nästa allt. Om ni behöver folk bara kontakta mig för mer information. 0704764742
Vänliga hälsningar
Taiba
Iryna L:
Jag kan varmt rekommendera denna osteopat! Jag hade haft ryggsmärta i över en månad och redan efter ett enda besök försvann smärtan helt. Proffsigt bemötande, noggrann undersökning och effektiv behandling. Jag känner mig som en ny människa – stort tack, Örjan!
Med vänliga hälsningar
Iryna
Dicke F:
Verkligen toppen. Stort sortiment till mycket bra priser jämfört med t.ex. Marbodal. Var positivt överraskad över den goda kvaliteten på luckorna, det trevliga bemötandet och den bra servicen. Är glad varje dag jag tittar på luckorna, jättefina och de ser fortfarande ut som nya.
Noah G:
Räddade upp min badrumsrenovering trots att Hafa Group hade leveransproblem. Butiken jag beställde på från början skulle inte leverera förens förra veckan (badrummet blev färdigrenoverat för 3 veckor sen). Höll mig uppdaterad under väntetiden per telefon och var mycket (mycket) tillmötesgående. Kul att det är ett familjeföretag också. Supernöjd med PM-hem. Kommer garanterat handla mina badrumsprylar hos dem även hädanefter.
Hans J:
Vi jämförde flera leverantörer innan vi beställde våra nya köksluckor från köksgiganten. Efter 5 veckor fick vi ett rejält paket och jag bytte luckorna helgen efter. Vilken skillnad det blev! Det var 1 år sedan ock köket ser fortfarande nytt ut. Vi är jättenöjda med kvaliten, verkligen prisvärda köksluckor.