Helene E:
Förstår inte att ingen skrivit förut
Bästa macken i Värnamo, Småland, Sverige, kanske t.o.m i Världen.
Bästa tänkbara servicen. Du kan få hjälp med det mesta, t.o.m tankningen om det skulle behövas (jag räknar med att alla kan tanka själv).
Tim V:
Har gått inom och köpt mat en hel del gånger. Godare än vad man kanske förväntar sig på en mack. Enkelt, men ändå riktigt smarrigt med en hamburgare med fyra olika sorters sallader. Tillräckligt för att jag inte skulle behöva titta åt Max (som ligger intill).
Mattias Klaesson M:
Bra bensinmack som har det mesta i sitt sortiment. Alltid fräscht och städat när man är där. Personalen har jag inga synpunkter på. Öppettider är riktigt bra.
Johan B:
Mycket fräsch butik. Man hittar oftast det man ska ha. Har en "gör det själv" hall i samband med biltvätten. En bensinstation tycker jag dock ska ha öppet dynet runt.
Anna d:
Istället för en luftpump fixar dåligt tryck i däcket, har den tömt mitt cykeldäck helt på luft. Jag har aldrig varit med om något liknande i min 21 åriga karriär som cyklist. Vid närmare tit visade det sig att pumpventilen var mycket sliten.
Personalen (en ung kille), försökte hjälpa mig, men pompen ger inte ett knyst ifrån sig. Då konstaterar han bara att det var fel på cykelventilen. På frågan hur han tänkte åtgärda problemet, svarar han kort: du får promenera hem(!)… 5 km!
Jag har skäll nog att Aldrig mer besöka Shell.
Mattias K:
En normalt stor butik och det är alltid rent och snyggt när man är där. Trevlig personal som ger bra råd till den okunnige bilägaren. Sortimentet är tillfredsställande och de har det man behöver och priserna är helt ok.
Johan B:
Lätt den bästa bemannade i stan. Stort urbud i butiken och halva priset på biltvätt efter 9. Priserna är som alltid galet höga på bensinstationer men trevlig personal och öppet dygnet runt ger dom 4 reco.