Helena K:
Det allra bästa med Loopen Marin är läget. Det känns som om man är utomlands när man sitter vid vattnet i solen och ser på båtar som passerar eller lägger till.
Sedan skadar det förstås inte att man till utsikten får en flaska Bollinger för 485 kr, vilket är halva priset mot vad övriga restauranger brukar ta för denna utsökta champagne.
Maten är sådär och inte särskilt prisvärd. 205 kr för fiskgrytan som var ganska torr och tråkig.
Bäst är nog Loopen som ställe för fördrinkar och en förnimmelse om semester, medan middagen med fördel kan intas på någon annan av Stockholms charmiga krogar.
Björn G:
Ett företag jag ALDRIG kommer att bekanta mig med igen. Historien är som så att jag och min vän bokade en 16kubiks lastbil inför våran flytt, och när vi ska hämta ut den så får vi en 8kubik (?!). Efter mycket om och men så ringer butikspersonalen till den person som tog emot våran beställning, och den tjejen påstod sig känna igen oss och ljög ihop en liten historia om hur vi velat ha 8kubikaren för att den större var så dyr. Varför i hela jävla helvete skulle 2 personer som flyttar snåla på nån hundring var?
Till slut fick vi ut en 11kubikare och fick bokstavligen mosa in våra saker, och lämna en hel del (vi flyttade 50mil också, så det är inte kul att hämta upp det som inte fick plats).
Sämsta kundbemötandet någonsin, detta bemötandet ledde till att ingen av oss någonsin kommer att köpa tjänster av detta företaget igen, och en missnöjd kund sprider som bekant ordet vidare.