Blommor i Uppsala

Tierp  (2 st)

Topp 7 blomsterbutiker i Uppsala

• 1 omdöme
    Bo Åke Ernst T
    Bo Åke Ernst T: Saras Blommor är kanonbra! Man blir alltid nöjd.
  • Lise-lotte J
    Lise-lotte J: Så vacker kistdekoration med blå blommor och vita rosor. Kan varmt rekommendera denna blomaffär
  • majsan f
    majsan f: Underbar personal, kvalité till bra priser. Här hittade jag både blomman som passar mormor och det mer stilrena till mig själv. Suverän hjälp, här kommer jag handla i fortsättningen!
  • Anders J
    Anders J: Detta är blomsteraffären som har det där lilla extra som man vill ha till uppvaktningar mm.
  • Cattis
    Cattis: Vår närmaste blomsterhandel. Trevlig och kunnig personal.
  • Hanna G
    Hanna G: Bra service, dock inte så stort utbud av blommor. Gör mest beställningar verkade det som, men kunniga på sin sak i en trevlig miljö. Snittblommor fanns i strörre utbud.
  • Lene Shila H
    Lene Shila H: Nu är det andra gången där jag får härifrån via interflora och blommorna håller inte ens en dag. Fick de fredag eftermiddag och lördag eftermiddag såg jag att rosen i dekorationen hade gett upp. Så nu måste jag ditt igen. Skall sägas att senast fick jag byttat de döda blommor med friska. Hoppas det samma igen...tycker bara det är tråkigt att jag måste klaga igen och åka in till stan med dekorationen