Bokföring i Kävlinge

3 rekommenderade bokföringsfirmor i Kävlinge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bokföringsfirmor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Marredo AB

Verifierat företag
    378 omdömen
    Marredo är en auktoriserad redovisningskonsult med stor erfarenhet i branschen. Vi hjälper allt från egenföretagare med enskild firma till större företag. Varmt välkomna att höra av er till oss så kan...
    Cpj B
    Cpj B: Ok. Händer att vid några tillfällen gör de fel.
  • Driver du bokföringsbyrå i Kävlinge?

• Tryggare Ekonomi Sverige

Verifierat företag
    19 omdömen
    Thomas A
    Thomas A: Ordning o reda Snabba svar för det allra mesta Kunnig - kan hjälpa till med "allt" Bra kontakt och servicevilja
  • Driver du bokföringsbyrå i Kävlinge?

• Mikael F
    Mikael F: OSERIÖS och väldigt SLARVIG FIRMA Jag rekommenderar ALLA som har denna firma att ta och gå igenom sina papper och sie-fil noggrant. För Er andra så leta efter någon seriös firma. Där är hur mycket fel som helst och efter att ha konfronterat dom så är det bara tystnad. • Struntar i att lägga in moms på verifikationer. På 4 månader har dom struntat i moms på ett 30 tal verifikationer. • Lägger in fel belopp • Blandar ihop moms med priset på varan på verifikationerna • Lägger in totalt fel konton på verifikationer tex lokalhyra istället för programvara. • Lägger in dubbla verifikationer • Blir av med kvitton • Svarar bara halvt på frågor man ställer dom. • Fick skriva och fråga för att få resultat och balans utdrag varje månad. osv.... Dom må vara billiga men det är det inte värt för alla problem dom ställde till med. Fick göra om hela bokföringen p.g.a. detta. Marredo har svarat med att – Det kan vara fråga om servicegrad och vad kunden är beredd att betala för. Jag anser att ovanstående är inte en kostnadsfråga UTAN SKA INGÅ i alla bokföringskostnader dom har. REKOMMEDERAS INTE!!!