Butik i Östergötland

• Berlins Ur

Verifierat företag
    212 omdömen
    Peter J
    Peter J: Grym service och riktigt uppskattat med ett samtal innan leverans av klockan jag beställde på nätet!
  • Anna K
    Anna K: Väldigt mysigt, fullt med vackra saker och tilltalande för ögat! MEN så otroligt trist att de inte finns kvar som gårdsbutik utan flyttat in till Tannefors :-) Där finns inte längre något cafe´så den fantastiska citronmarängen är nu ett minne blott! Vi är många som sörjer :-( :-(
    Fredrik E
    Fredrik E: Bra bemötande och service, väldigt informativa, fråga efter Per.
  • 2 omdömen
    Johanna J
    Johanna J: Kan inte låta bli att gå in här för jämnan, de har alltid en massa nya, roliga saker till hemmet! Deras blandade sortiment gör att man vill mixa, matcha stilen hemma. Det är ju de små detaljerna som räknas och de har jag mer än ofta hittat här.
    Sandra D
    Sandra D: För den smyckestokiga, så finns det mesta att finna just här, till bra priser, trevligt bemötande gör det roligare att shoppa. Numer finns det all från sjalar, halsband, ringar, nässmycken, osv, i deras stora sortiment, som ofta förnyas. Sa jag att priserna är helt okey för en skral kassa?
  • 2 omdömen
    Therése Anna Mai Marianne C
    Therése Anna Mai Marianne C: Tidigare omdöme felaktigt, Bhaget och barnvagnsbutiken är inte samma. Bohaget ligger där det alltid legat i en källarlokal längre ned på gatan. Fantastiskt kunnig ägare men lite krångliga öppettider så ring alltid innan besök. Mycket LP och en hel del annat(möbler, porslin m.m) men en aning svåröverskådligt då det är mycket prylar på liten yta. Letar man efter något särskilt så är det lättast att fråga om det finns. Lagar/restaurerar även gamla lampor.
    linda o
    linda o: Extremt oproffsig personal, fick här ett riktigt dåligt bemötade, och då ska vi inte tala om vad kunden före mig i kön fick, vi som köade fick nämligen medhöra i personalens skitprat om denna kund, vilket jag upplevde som väldigt väldigt stötande. Här rekommenderar jag starkt att man inte ska handla om man inte absolut måste..