Björn K:
Har alltid tid för mig när det passar mig!
Mycket trevligt och professionellt bemötande. De var inget gnäll när jag kom med lågprofildäck på 19" fälgar. Andra jag besökte innan ville/kunde inte ta så stora hjul!
Till råga på allt tillhör de dem billigare som jag hittat i stan! Så jag kan inte annat än rekommendera Däckservice i Linghem!
Björn K:
Jag har svårt att rekommendera ett företag som har som enda drivkraft att tjäna så mycket pengar som möjligt på att sälja varor med låg kvalitet till kunder som ej är insatta i utbudet av däck och tjänster .
Magnus W:
Skulle laga en pyspunka efter att jag fått en spik i däcket. Efter 2 dagar konstaterar en polare att däcket sitter felvänt ( Rotation pilarna ). Efter att även kollat däcktrycket vid samma tillfälle konstaterar jag att det endast är 1,2 kg i däcket ( 2,5kg rek ). Jag åker ner och påpekar detta och herren på kontoret blir vansinnig och säger att dom tar minsann inte bort några däck från fälgen när de lagar pyspunka.
När jag senare åker till en annan däckfirma visar han mig att det sitter en laglapp på insidan som läcker och frågar även " Säg hur man får dit denna lapp utan att ta loss däcket från fälgen". Alltså kan jag konstatera att han ljög på Landbloms för att slippa reda ut sitt misstag.
Aldrig mer Landbloms det är en sak som är säker.