Datorservice i Täby

1 rekommenderat datorservicefirmor i Täby kommun

• Driver du butik inom datorservice i Täby?

• Jessica P
    Jessica P: Vilket bemötande! Jag har fått riktigt bra service av dem duktiga och kunniga medarbetarna och känner mig trygg som kund i mitt val av försäkring/Id skydd som jag nu skaffat till mig och hela min familj. Det var efter min äldsta dotter fått hem flera fakturor i hennes namn. Något vi nästan inte upptäckte då hon varit utomlands och breven kom hem till henne när hon inte varit hemma. All viktig post får hon normalt digitalt. Men dom här fakturorna kom per post. Helt plötsligt en dag fick hon flera inkassokrav i sin digitala brevlåda, det var då vi insåg att hon blivit utsatt för Id-kapning. Trodde inte ens det var möjligt, men det är tragiskt som 18 år gammal tjej att potentiellt kunna få en prick i registret och få problem flera år framåt för att någon lyckats kapa hennes id. Tyvärr har detta orsakat problem och jag som trodde att vi skulle få hjälp av bolagen som ställt ut fakturorna eller från inkassobolagen. Det visar sig att vi måste betala och sköta anmälan till polisen mm själva. I samband med att jag fick info att våra egna försäkringar inte täcker denna typ av händelse blev jag rekommenderad att skaffa ett Idskydd, hade ingen aning att det ens fanns. Jag tog kontakt med SäkerId och fick hjälp med alla mina frågor och såg till att signa upp hela familjen. Dom har varit så hjälpsamma t.o.m i min dotters ärende som skedde innan jag hade signat upp mig hos säkerId. Rekommenderar starkt att man har detta skydd, man tänker ”det händer aldrig mig” och sen händer det dig själv när du minst anar det. Tack Lukas och Albin och resten av teamet för hjälpen!