Elektriker i Enköping

3 rekommenderade elektriker i Enköping kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Monica R
    Monica R: Vi har anlitat Bredsands El & Solteknik AB i två ärenden vid installation av Solpaneler på två fastigheter. Mycket Professionellt bemötande och professionellt utfört arbete.
  • Driver du elfirma i Enköping?

• Anton Erik H
    Anton Erik H: Otroligt lätta att ha att göra med! Jag anlitade dem för ett mindre jobb i samband med en uppfräschning inför bostadsförsäljning – och trots att det inte var någon stor affär blev arbetet utfört snabbt, effektivt och med riktigt bra resultat. Utan att kasta skugga på någon annan: jag har haft kontakt med flera bolag i Enköping där små uppdrag inte ens varit av intresse. Den här firman däremot? Proffsig, tillgänglig och med rätt inställning. Rekommenderar starkt – det är hit jag ringer nästa gång jag behöver hjälp!
  • Driver du elfirma i Enköping?

• CAROLINE K
    CAROLINE K: Håkan kunde inte vara mer tillmötesgående. Super proffsig och bryr sig verkligen om att det ska vara rätt. Har fullt förtroende för honom. Inget jag frågade var för mycket begärt. Tänk om alla hantverkare kunde hålla denna höga standard!