Eventbyrå i Östergötland

• Festlokalen i Linköping AB

Verifierat företag
    16 omdömen
    Vigsel A
    Vigsel A: ETT PERFEKT KUNDEVENT😁🍾🎉. Bemötandet från personalen har varit väldigt bra, dom gjorde verkligen allt för att vara tillmötesgående med våra önskemål och sköt även in idéer som blev toppenbra, som att ha våran pianist på utescenen när gästerna satt och åt i det vackra vädret. Lokalerna är säkert perfekta för många händelser, aw, kundevent, födelsedagar, bröllop, kompisgäng mm. Att kunna ha middagen i en del och att sen gästerna flyttar över till bardelen med biljard, shuffleboard, pingis, dart, och musikanläggning det var suveränt då alla slipper stöket efter maten. Hörde att dom nu också skaffat karaoke vilket jag tror mina gäster skulle ha uppskattat. Jag hyrde hela stället för mitt kundevent, det var 70 personer bjudna och allt fungerade förträffligt bra med bra kök, bra med toaletter, fina lokaler och att alla hittade något att göra. Det råder ingen tvekan om att jag skulle välja festlokalen för fler arrangemang i framtiden. Ett stort tack till Josefin på festlokalen som hjälpte till på bästa sätt. Tack också till Laszlos krog för toppenmat. På återseende. Johan Lindh Vigsel och Design AB