Glasmästare i Gävleborg

Orter i Gävleborg
Gävle  (2 st)

Topp 2 glasmästare i Gävleborg

• Peter A
    Peter A: En superservice man får här, de erbjöd sig hämta och lämna bilen och om jag behövde så kunde jag få låna en bil. Ett bra jobb gjordes oxå! Ska du byta bilglas eller annat glas, vänd dig hit till Glas-Service AB i Gävle. PS: De fixade med samma service klubbens fönsterrutor oxå då någon råkade kasta sten igenom dem! DS
  • Bernt E
    Bernt E: Begär offert innan ni beställer från denna firma, begär totalkostnad specificerat i detalj. Jag har anlitat denna firma flera ggr tidigare och varit nöjd, men INTE denna gång. Dom debiterar 575 kr + moms per kille som kommer ut och dom kommer två fastän det inte behövs. Dom debiterar dyrt för att ha en pall att ha med sig att stå på. Dessutom debiterar dom dyrt för bilkostnad och debiterar arbetstid minst en timme för bilresan enbart (dvs 2 arbetstimmar=bilfärd, då dom var två personer i bilen). Dessutom försökte dom ta betalt för en persienn vi inte hade beställt (dom kom med helt fel sort som inte passade). I vårt fall blev det först ca 6000kr för byte av en enda ruta 45x130 cm på bottenvåningen, (själva glaset kostade knappt 400 kr), allt vilket jag till slut efter mycket dividerande fick ner till knappt 4600kr. Två andra glasfirmor i Gävle ville ha 1500kr resp 2000kr + moms för att byta samma ruta på plats, när jag kollade efteråt. Dessutom pratade faktureringsansvarig illa om en konkurrerande firma. Arbetet var det inget fel på, men hutlöst dyrt fakturerat. Passupp!