Hälsovård i Skåne

Vellinge  (1 st)

Topp 16 företag inom hälsovård i Skåne

• 85 omdömen
    Annelie Margareta J
    Annelie Margareta J: Mycket trevlig bemötande , hjälpsam och professionell personal . Fint och gym i lugn miljö. Massör Jonathan och fysioterapeut Claes kan jag varmt rekommendera!
  • Caj L
    Caj L: Blev trevligt bemött. Fick just den behandling jag ville ha, massage axlar-rygg. Tiden utnyttjades på ett bra sätt. Således bra upplevelse i lugn miljö.
  • 2 omdömen
    Anders d
    Anders d: Det är helt fantantisk upplevelse som gärna ska delas med sin partner för att nå bästa resulat! Är mycket nöjd varje gång jag och min fru besökt Frank/Carol. Rekommenderas starkt!
  • Jan Fredrik J
    Jan Fredrik J: Fantastiskt bemötande och fixade min onda axel och armbåge som sjukvården inte klarat av.
  • Melwin B
    Melwin B: Mycket bra och lärorikt kurs. Nu har man koll på hur man ska hantera olyckorna
  • margit r
    margit r: Bemötandet var respektfullt och empatiskt. Professionellt och mänskligt. En plats att utvecklas och växa på. Rekommenderas Stämmningen omtänksam, uppmuntrande, vilsam miljö. En god investering för psykisk hälsa och utveckling. Gott samarbete.
  • shifteh A
    shifteh A: Margareta Leijon är mirakulöst kompetent. Hon är av sådan kaliber att det är svårt att finna ord för att beskriva. Mitt tappra försök att förklara, kommer emellertid inte kunna bli rättvist. Margareta, SER, med hela sitt väsen. Det blir nästan en magisk resa tillsammans där jag vet hur än obehaglig mina minnen är, så vet jag att hon ser till att man landar rätt för eller senare. Hur många psykologer kan skapa en sådan atmosfär av trygghet. En plattform då man vågar att ta fram ljuset inom sig själv. När man har allt detta och landat rätt, då växer jag, blommar och andas, ja rent av födds på nytt. Hon är Psykologernas drottning, med oerhört stark integritet, ödmjuk och en orubblig respekt för sina patienter. Hon är genuin och fullständig unik. Hon planterar hopp, förlöser kreativitet, hon ger sig inte innan hos ser resultat. Finns det större konst än att skapa lycka hos människor som är hårt manglade av livet, eller skadade, sedan barndomen? Hon är det bästa som hänt mig i livet. Utan henne hade jag inte varit denna ytterst kreativa människa med flöde, hopp och tilltro.
  • Marlene
    Marlene: Jenny och Sandra på Forma Hair of Malmö är två proffsiga tjejer som alltid tar sig tid, lyssnar på önskemål och ger bra tips. Jag har alltid varit nöjd när jag gått hos Forma. Klippt mig i många år hos Jenny men även klippt och tonat mig hos Sandra flera gånger. Kan starkt rekommendera denna salong. Inget tjafs och de tvättar alltid håret och fixar till frisyren efteråt utan att det kostar extra (som det kan göra på vissa salonger). Gott kaffe med kaka bjuder de också på, det kallar jag kundvård. Då jag har gått där i många år och rekommenderat vidare vet jag att även andra är nöjda. Jag hoppas att denna lilla salong ska vara kvar längeee och hoppas därför att denna recension ska få andra att kika in på salongen för en klipp/toning!
  • Erik A
    Erik A: han ar bra ham kan vi anbefale
  • Ingela L
    Ingela L: Grattis till ackrediteringen av verksamheten! Jag rekommenderar varmt behandlingsmetoderna. mvh Ingela
  • 1 omdöme
    Silvia H
    Silvia H: Här finns det massor med superbra information om bebisar och större barn. När jag undrat om prickar eller dyl på min lille prins har jag gått in här och hittat svaren, ofta med bilder.
  • Ingrid K
    Ingrid K: Kunnig, erfaren, empatisk o trevlig psykolog
  • Kenneth Fredrik Christoffer S
    Kenneth Fredrik Christoffer S: Jag fick stor hjälp att förstå mig själv och hur jag fungerar i nära relationer med hjälpa av Anette. Jag tycker att hon är varm och analytisk, samtidigt som hon är skarp och modig att lyfta olika tolkningar.
  • Sören N
    Sören N: Rekommenderas till den som är ute i oärliga ärenden. Beställningsjobb utföres!
  • 1 omdöme
    ronny t
    ronny t: oärlig lämnade ut uppgifter om mig
  • Åter F
    Åter F: Skit ställe! Används av försäkringskassan för att förklara sjuka arbetsföra! Enligt deras hemsida friskskriver de 3/4...