Mataffär i Burlöv

4 rekommenderade mataffärer i Burlöv kommun

• 1 omdöme
    Petar J
    Petar J: Fantastisk butik...färska varor dygnet runt...trevlig personal...helt enkelt ordning o reda...rekomenderas gått
  • Driver du mataffär i Burlöv?

• 1 omdöme
    Viktoria E
    Viktoria E: Jättebra ICA-butik med stort sortiment och trevlig personal. En fantastisk chark med underbart smaskig smörgåstårta och trevlig proffsig personal som skär rostbiff och salami i de tunnaste finaste skivor jag sett. Det är lätt, behändigt och trevligt att handla här. Bara att rekommendera.
  • Ronny G
    Ronny G: Varning, SE UPP! Oseriös matvarubutik. Har du fler än en vara? RÄKNA! Av de gångerna jag har handlat där har jag blivit lurad fyra gånger. Första gången trodde jag att det var ett misstag. Men det var det inte. De har satt det i system och lägger på 10-20 kronor. Inte är det samma förövare heller, två eller tre av tillfällena har det varit olika personer, alltså är det ett bedrägeri. Trånga gångar mellan hyllorna, dåligt sortiment. Mycket otrevlig personal. Avråder å det bestämdaste all form av köp där.
  • Driver du mataffär i Burlöv?

• Petar J
    Petar J: Rent kalabalik...kassaperssonalen servar med mat i munen, ha ha ha. jätte smutsigt också. Avråder all inköp där.