Mataffär i Göteborg

76 rekommenderade mataffärer i Göteborg kommun

• 27 omdömen
  • Driver du mataffär i Göteborg?

Henry J
    Henry J:
  • Mynona A
    Mynona A: Denna recension gäller enbart Nordenskiöldsgatan, den nya butiken de startat på Järntorget har kundbemötande i botten. Personealen i originalbutiken är mycket trevliga och tillmötesgående. Handlar alltid här. De har som tur är inte vegetarisk stereotyp inriktning, utan man kan köpa det mesta för en hållbar kosthållning. Mycket bra priser, bättre än ekoinriktade stormarknader, och även bättre än konkurrenterna i GBG (självklart med vissa enstaka undantag ibland då priserna på grönt varierar kraftigt och man har olika inköpsställen delvis). Och som sagt, personalen vid Linné är underbar. Därför går jag gärna från Järntorget och upp för en trevlig upplevelse.
  • Ralf A B
    Ralf A B: manuell delikatess, manuell fisk & skaldjur, färsk grillad kyckling, fråga en medarbetare om hjälp, ica-sanne-kvant överlägset, kolla pant-automaterna, kliniskt! precis allt jag kan begära...
  • Armine S
    Armine S: Bra..................................
    Cecilia Marie E
    Cecilia Marie E: Alltid väldigt trevlig och service-inriktad personal. Man möts alltid av ett leende och ett "hej" när man kommer in i butiken. Om det är nåt man behöver hjälp med så löser dom det direkt. Blir alltid glad när jag kommer in på Ica nära Marklandsgatan. Priserna är kanske inte alltid dom billigaste, men det är inte personalen som sätter priserna och jag tycker det trevliga bemötandet uppväger att vissa varor kostar några kronor mer.
  • Julia  J. O
    Julia J. O: Wszystko co chcia?am tam dosta?am, piero?ki, barszczyk, konserwowane pieczarki i szproty...krówki te? kupi?am...mniam!
    Anna F
    Anna F: Älskar att det finns en ekologisk matbutik i min del av Majorna! :) Bra utbud, det mesta finns som man behöver. Trevlig personal dessutom. Topp!
  • Jonas H
    Jonas H: Bra utbud av tidningar/tidsskrifter, spel och annat. Har bra ordning på paketutlämningen. Trevlig, serviceinriktad personal.
  • azad E
    azad E: Extremt gott!!!!!!!!!!!!mycket blandat av libanesiska matt!!!1111111det är min favo
    M
    M:
  • 4 omdömen
    Per H
    Per H: Fantastiskt goda baguetter till ett okej pris och mycket trevlig personal!
  • 6 omdömen
    Viktor H
    Viktor H: Öppet alla dagar 8-22, vilket är underbart när man är dålig på att planera och bara handlar av ren impuls. De har också bra priser och mycket bra utbud. Det ligger också på cykelavstånd från min bostad på lindholmen vilket gör att man hellre åker dit och får lite motion än att ta bussen in till stan eller nån annan stans!
  • 7 omdömen
    Ma S
    Ma S: En mysig liten affär.Med trevlig personal.bra öppetider
    Lock S
    Lock S: Willys Hemma Björkekärr. Handlar här minst 2 ggr i veckan, Trevlig personal som alltid är behjälpliga om man frågar nåt. Kan bara ge denna affär 4 av 5 i betyg då det lätt blir långa köer när det är mycket folk.Lite tråkigt bara att det kostar att ställa bilen på utsidan, kanske nåt för butiken att påtala med 10 min parkering för dom som handlar. Edit Mars 2022: Det har så klart ändrat sig en del sen 2012. Det finns nu 4 stycken 30 minutersparkeringar utanför affären. Själva butiken har fått ett lyft med självscanning och med mer engagerad personal. All gammal inredning har slängts ut och ersatts med nytt. Dubbelkolla gärna kvittot då det ibland blir fel på slutsumman.
    Jessica L
    Jessica L: Liten närbutik ett halvt stenkast från Geovetarcentrum. Butiken har större utbud än de flesta småbutiker. Det mest positivt överaskande är att det har en halv frys full med vegoprodukter. Samt att de har en massa ekologiska produkter! Ganska billigt också. Trevlig personal.
  • 10 omdömen
    Sara
    Sara: Efter att ha byggt ut affären så blev den mycket luftigare och trevligare att handla i! Visst, den har inte lika stort utbud som en stormarknad men i och med utbyggnaden i höstas så har man utökat sortimentet en del. Grönsaks avdelningen är bra och som svar på tidigare inlägg så tycker jag att både frukt och grönt från willys håller sig längre än hos grönsakshandlaren över gatan.
  • 4 omdömen
    Kerstin j
    Kerstin j: Trevlig närbutik med stora ytor. Okej priser, fantastisk personal, jättefin chark. Tycker att man ska vara rädd om sina närbutiker, man saknar inte kossan förrän båset e tomt.
  • 9 omdömen
  • 9 omdömen
  • Driver du mataffär i Göteborg?