Mataffär i Jämtland

Krokom  (1 st)

Topp 9 mataffärer i Jämtland

• 1 omdöme
    Katarina V
    Katarina V: Hetast i Sverige i dag enligt Twitter (130120). Grattis grattis! Som marknadsförare får ni lätt en femma!
  • Sandra C
    Sandra C: Jag rekommendera de väldigt mkt pga deras service o engagemang och deras inställning, oavsett vad det handlar om, så är det alltid med ett Leende!!! //Sandra, Hallen
  • Niklas E
    Niklas E: På ICA i Brunflo är varorna aldrig slut och kön är sällan för lång, två saker som väger tungt vid val av matvarubutik. Handla här! Dessutom är ju även posten belägen inne på ICA, så varför inte passa på att handla när du hämtat ut dina paket?
  • eva b
    eva b: MYCKET TREVLIG OCH TILLMÖTESGÅENDE PERSONAL. BRA UTBUD AV VAROR. FRÄSCH GRÖNSAKSDISK. MYCKET GOTT I BAGERIET. ÖPPETTIDERNA ÄR SUPER. EN FANTASTISK TILLGÅNG FÖR ALLA VI SOM TILLBRINGAR MYCKET TID I VÅRA STUGOR OCH PÅ FJÄLLET
  • Petter B
    Petter B: Trevlig krog med bra service, gillar maten och kombinationen med bowling och sportsbar, däremot saknar jag chicken wings på menyn.
  • 1 omdöme
    Micke T
    Micke T: Varma rekommendationer av denna lilla affär som säljer varor mellan och fjärran östern. Varma, vänliga och hjälpsamma. Lite trångt i butiken och inte lätt om man är rörelsehindrad, men detta uppvägs av bra priser, bra service och ett mysigt ställe att kolla runt på.
  • 2 omdömen
  • Anders N
    Anders N: Detta är Östersunds bästa ICA-affär enligt mig. Välsorterad butik med fräscha varor, och trevlig personal. Ett extra stort plus är den trevliga salladsbaren där man får plocka ihop sin egen sallad, med tillbehör, till bra pris.