Tandläkare i Värmland

Karlstad  (4 st)
Sunne  (1 st)

Topp 5 tandläkare i Värmland

• Birgit P
    Birgit P: Alltid trevligt och personligt Lugn och förmedlar steg för steg vad som skall utföras
  • 1 omdöme
    Jeanette H
    Jeanette H: Utan tvekan en av Karlstads bästa tandläkare! Här möts du av ett mycket kunnigt och trevligt team i en avspänd och välkomnande miljö. Rekommenderas varmt!
  • Mattias K
    Mattias K: Här kan du känna att dina tänder är i goda händer. Ulf är en lugn och duktig tandläkare som gör att jag känner mig trygg när jag sitter tillbakalutad i stolen med gapet öppet. Alla i personalen på mottagningen är trevliga och hjälpsamma.
  • 2 omdömen
    Ida Maria A
    Ida Maria A: Min dementa pappa besökte kliniken för att ta bort tandsten hos hygenisten. Besöket tog 25 min och tandhygienisten debiterade honom 3000kr och hävdade att han hade SÅ mycket tandsten och att man hade genomfört flera andra undersökningar så som muntlig information om hur man borstar tänderna, något man debiterade 500 kr för. Detta är lurendrejeri och man har försökt att utnyttja min demeta far. De borde skämmas!
  • Amer A
    Amer A: Jag är mycket besviken på OMF-Käkkirurgi Karlstad AB. Efter att jag genomgick en käkkirurgi hos dem, fick jag domningar i hakan, läpparna och kinden på vänster sida. Jag har kontaktat kliniken flera gånger angående mitt problem, men jag har inte fått den uppmärksamhet eller hjälp jag förväntade mig. Inga ordentliga undersökningar eller tester utfördes, och jag har inte fått någon information om hur jag kan få hjälp med min nervskada eller någon form av ersättning för min skada. Jag känner mig helt ignorerad och oviktig som patient.